Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 953
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 285
Много си сърцата, СилИли.
"На любов е!" - така става ли като за следобедна прогноза?
Това звучи чудесно!  Simple Smile
(И да е така, едва ли е заради утайката)
Ето, направих я току що Wink:
http://images19.snimka.bg/003612930.jpg

xenia, спирам със спама, макар, че имах друга идея за посоката на разговора...

# 286
xenia, спирам със спама, макар, че имах друга идея за посоката на разговора...

СилИли, махни светкавицата.

И аз спирам, Ксения, макар че посоката е като тази с твоите преводи, но по-реална.

# 287
  • Карлово
А как сънувате покойниците. Аз обикновено ги сънувам много по-млади отколкото са били, когато са починали ведри, щастливи. Разпръскващи някакво спокойствие около тях. Но рядко ги сънувам.

# 288
Цитат на: Холограма link=topic=207868.msg4617307#msg4617307
И аз спирам, Ксения, макар че посоката е като тази с твоите преводи, но по-реална.
[/quote

Моля те спри с излишните коментари, защото има хора които споделят тук болката и липсата на милите си хора и следят темата с интерес и не е приятно да  се четат някой от изказванията ти - не се заяждам, но просто не са на място.

# 289
Здравейте,
Искам да споделя притесненията си с вас и ако може някоя да разтълкува съня. Вчера баща ми се обади, за да попита как е майка ми. Те са разведени от дълги години. Сънувал как си говорели тримата: той, майка ми и баба ми (тя почина преди 1 год и 3 месеца). Майка ми била нещо уморена и полегнала на леглото. Какво ли значи това?
Вярвам в сънища и не ми звучи добре. Търсих в няколко съновника, но не открих нищо.
Благодаря!

Според мен съня не се отнася до майка ти, не се тревожи. Сънувал го е баща ти, майка ти все още е образа на "близка жена". Съня би трябвало да значи "Обърни внимание на жената до теб /тази, която сега е до него" уморена е! Не виждаш ли! Погрижи се за нея!"  Hug

# 290
А как сънувате покойниците. Аз обикновено ги сънувам много по-млади отколкото са били, когато са починали ведри, щастливи. Разпръскващи някакво спокойствие около тях. Но рядко ги сънувам.

Аз винаги сънувам майка ми в разцвета на силите й - здрава, усмихната, кипяща от енергия и по-млада отколкото беше когато си отиде.

# 291

Аз винаги сънувам майка ми в разцвета на силите й - здрава, усмихната, кипяща от енергия и по-млада отколкото беше когато си отиде.

Последната книга която четох на някаква американска медиумка "Сандра Браун" май се казваше се казваше, че като минат от "Другата страна" душите изглеждат на възраст около 33 години. Починалите рано /в детска възраст/ растат до тази възраст и остават завинаги в нея.  Когато идват да ни кажат "Здравей" по един или друг начин приемат облика, в който бихме лесно ги разпознали и приели. Същото се отнася и за момента, когато поемем пътя натам и те дойдат да ни посрещнат.

# 292
  Авторката се казва Силвия Браун.
  За Ванга не съм чела да признава, че дарбата й е от дявола.

# 293

Shocked Не разбира се! ooooh!

# 294
Да, сънувам, но не много често.

# 295

Абсолютно си права  Peace Ужас, с това мое преименуване на хората  ooooh!
Това за Ванга е просто смешно! Все пак църква има съградена в нейна чест, светица искаха да я обявят ...

# 296
  • Варна
Вижте сега, тази църква, дето е съградена е съградена от самата Ванга. Имала видение някакво, че трябва да съгради църква точно на това място. Обаче не знам дали си спомняте, че православната църква беше доста против, дигна се голяма тупурдия. Освен това иконите в църквата не били изрисувани според канона и не помня още какво беше. Но имаше цял куп нередни неща. Вярно е, че искаха да я обявят за светица, но това го искаха обикновените хора. Църквата не е одобрила това желание и Ванга не е светица. Недейте да вярвате така сляпо, моля ви.

# 297
  Малко офф, книгите на Майкъл Нютън са много интересни.

# 298

Кажи заглавия, които препоръчваш

# 299

Ето тук има две негови книги http://www.spiralata.net/booklist.php?LangID=0&Letter=Н

Общи условия

Активация на акаунт