Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 003
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 300
А как сънувате покойниците. Аз обикновено ги сънувам много по-млади отколкото са били, когато са починали ведри, щастливи.
И аз така сънувам майка ми. Винаги е по-млада и с черна коса, както като беше на 40.

# 301
Ето три книги от Майкъл Нютон, които може да свалите от ТУК. Аз миналата година започнах Пътят на душите, но нещо не успя да ме убеди особено...
Сега ще си сваля Следите на душите.

# 302
искам да споделя с вас снощния си сън, който помня добре, и ако някой го разбира да ми го разтълкува ако има някакво послание в него,защото аз такова не откривам Rolling Eyes
сънувах баба/ тя почина преди 6год/ че и честитя рождения ден а тя имаше такъв на /02.07/ като и пожелавам да е жива и здрава Thinking и после си спомням че и казах че много я обичам ,нямах усещането чее мъртва. Спомням си също така че тя се усмихна и много се зарадва като и казах че я обичам. Може ли да означава нещо този сън?

# 303
  • Бургас
И аз снощи сънувах дядо.Не бях го сънувала доста дълго откак е починал.Седяхме на една маса,заедно с други хора от семейството.Спомням си,че той каза,че трябва да тръгва,не помня какво си говорихме.Като тръгваше,се разплака.Баща ми каза:".аз ще те изпратя".Тази сутрин се събуждам,и установявам,че липсва телефона ми-мобилния,и парите от портомонето.Някой снощи ги е откраднал,докато сме спяли на отключена врата.Добре,че са тършували само в коридора.Някой може ли да разтълкува съня ми,и дали има връзка,с това което се случи?

# 304
искам да споделя с вас снощния си сън, който помня добре, и ако някой го разбира да ми го разтълкува ако има някакво послание в него,защото аз такова не откривам Rolling Eyes
сънувах баба/ тя почина преди 6год/ че и честитя рождения ден а тя имаше такъв на /02.07/ като и пожелавам да е жива и здрава Thinking и после си спомням че и казах че много я обичам ,нямах усещането чее мъртва. Спомням си също така че тя се усмихна и много се зарадва като и казах че я обичам. Може ли да означава нещо този сън?

Нищо друго не означава освен точно това което си сънувала- казала си и че я помниш и обичаш.

Ню, почнах да чета Пътят на душите. Звучи направо като научна фантастика. Crazy

# 305
И аз снощи сънувах дядо.Не бях го сънувала доста дълго откак е починал.Седяхме на една маса,заедно с други хора от семейството.Спомням си,че той каза,че трябва да тръгва,не помня какво си говорихме.Като тръгваше,се разплака.Баща ми каза:".аз ще те изпратя".Тази сутрин се събуждам,и установявам,че липсва телефона ми-мобилния,и парите от портомонето.Някой снощи ги е откраднал,докато сме спяли на отключена врата.Добре,че са тършували само в коридора.Някой може ли да разтълкува съня ми,и дали има връзка,с това което се случи?

Може би е идвал да ви защити? newsm78

# 306
  • Linz
"Пътят на душите" се базира само на регресивната хипноза, а това не е нещо, на което може да се погледне сериозно. Науката има обяснение за тези "спомени"- те не са реални преживявания.

# 307
"Пътят на душите" се базира само на регресивната хипноза, а това не е нещо, на което може да се погледне сериозно. Науката има обяснение за тези "спомени"- те не са реални преживявания.

По-реално от това, само когато сам го изпиташ. Надявам се никой да не го изпитва скоро.
Пътят на душите като и всяка друга книга на тази тема, е поредният източник на информация, от която човек да си състави някаква представа за света на душите.

# 308
  • Linz
xenia, ти май не вярваш само в халюцинациите? Simple Smile

# 309
  • София
Много неща мога да разкажа, но сега нямам време.
Имам такива сънища, че са настръхвали хората, на които съм им ги разказвала....
Винаги знам, че нещо ще се случи, когато сънувам мама и татко, така явно ми го показват в съня, а преди да почине мама, баба дойде на вратата и ме помоли да не плача, гушна ме силно, не влезе, но плачеше с мен и ме молеше да й обещая, че няма да плача...
След това веднага сънувах мама, наведе се  и ме целуна, питах я защо, но тя ми се усмихна  и пак ме целуна...на сутринта разбрах, че вече я няма...прости се с мен, никога не пропусна да ме целуне, никога - дори голяма ме целуваше като дете...липсва ми, никой не целува като нея ...майчицата ми...

# 310

По-реално от това, само когато сам го изпиташ. Надявам се никой да не го изпитва скоро.
Пътят на душите като и всяка друга книга на тази тема, е поредният източник на информация, от която човек да си състави някаква представа за света на душите.

Ксения, чета те с интерес. Кажи ми, моля те, ти кои книги четеш?

Това, което ме е впечатлило до момента е
Съдбата като шанс - Торвалд Детлефсън
http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=120&LangID=0&Letter=*

Брайън Уейс - Вестители от отвъдното, Лечители през времето
http://www.spiralata.net/booklist.php?fieldFrom0=480&LangID=0&Letter=*

# 311
Кумът ми почина преди 5 години-толкова нелепо Cry поразен от мълния на морето.Кумата ми каза че го е сънувала и той и казал:почнах да падам летях надолу и накрая паднах... и после баба ми ме чакаше.Кумата ми го питала:Защо не си дойдеш?Толкова ли е хубаво там?Той само я гледал и изведнъж почнал да плаче с огромни сълзи.
Преди да тръгнат на морето дъщеричката им влязла в хола и казала:Сънувах пред наща врата един бял ковчег с бяло покривало.А кумът ми казал:Кой знае какви филми си гледала!
Толкова ми е мъчно за него CryАз също го сънувам.Би ми се искало по-често.И не само него а и други близки но...

# 312
аз сънувам мъртвите си роднини постоянно
по някога ги усещам и когато съм будна може би ми се иска да е така
но когато ги сънувам винаги е реално с някаква цел
разбирам какво са искали да ми кажат едва когато се случи
не вярвах в началото сега настръхвам само от мисълта

# 313
  • София
Напоследък сънувам, че ... РАЖДАМ! Shocked май не беше на хубаво, нещо свързано с проблеми и пр. А починали роднини съм сънувала, особено бабата на половинката, която много обичахме и двамата...  Cry

# 314
Момичета, много Ви благодаря!
Бях притеснена, защото понякога имам т.нар. 'пророчески сънища'. Имаше период, в който много често сънувах починалата ми баба (или мамето, както я наричам/х). Спомням си един от последните пъти, когато ми се яви: беше точно в нощта преди интервюто ми за нова работа. Тя ме прегърна, събудих се спокойна и...получих новата работа. Тъжно ми е, че не съм я сънувала от 3 месеца, защото много ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт