Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 939
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 315
Напоследък сънувам, че ... РАЖДАМ! Shocked май не беше на хубаво, нещо свързано с проблеми и пр. А починали роднини съм сънувала, особено бабата на половинката, която много обичахме и двамата...  Cry

Не, раждането означава завършване на някакво дело, освобождаване от бреме и начало на нещо ново. Съдбата ти дава шанс да започнеш на ново.

# 316
Напоследък сънувам, че ... РАЖДАМ! Shocked май не беше на хубаво, нещо свързано с проблеми и пр.
Това се тълкува, че ще се оттървеш от някакви проблеми и бреме Peace.
Аз миналата година сънувах, че някакъв човек ми казва, че терминът ми е на 26 юни тази година и какво ли не очаквах да се случи на тази дата, но мина и замина и нищо не се случиSimple Smile
Ксения, аз прочетох тази книга до средата и не издържах нататък, не я довърших, нещо не можаха да ме грабнат тези истории... отначало започват по-достоверно, но в един момент стават верно фантасмагории Thinking.
Кажете някоя истинска книга.

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 15:30 от Ню

# 317
Ню, на мен тази книга направо ми отваря очите за света и за живота. За моя собствен. За смисъла на някои събития, които се случиха и които не можах да избегна...Четях си тук и не споменавах на никой, но вчера му заговорих на моя мъж кой е управлялвал тези събития и какъв е вселенския заговор зад живота ни...Накарах го и него цял ден да мисли върху целите на съществуването ни и много други. Интересно, но той не се усъмни нито за секунда в тези фантасмагории въпреки че хвърляйки поглед зад гърби ми докато четях, все мърмори какви са тези глупости.
 Книгата е страхотна. Както каза мъжът ми, когато знаеш тези неща, гледаш под съвсем различен ъгъл на нещата, не може да изпитваш никакви лоши чувства към хората наоколо и отношението към живота е по-различно.

Може да звучи фантасмагорично...но...много неща от съвременния живот в миналото са звучали вероятно по същия начин. Никой не може да гарантира че тази "фантазия" не е самата истина.

# 318
  • Linz
Ксения, аз прочетох тази книга до средата и не издържах нататък, не я довърших, нещо не можаха да ме грабнат тези истории... отначало започват по-достоверно, но в един момент стават верно фантасмагории Thinking.

Аз успях да стигна до училищата в Отвъдното, но още на носенето на гроздове на душите се бях отказала да довърша книгата Crazy

# 319
Ето три книги от Майкъл Нютон, които може да свалите от ТУК. Аз миналата година започнах Пътят на душите, но нещо не успя да ме убеди особено...
Сега ще си сваля Следите на душите.
вече чета книгата ще разказвам после

# 320

Аз успях да стигна до училищата в Отвъдното, но още на носенето на гроздове на душите се бях отказала да довърша книгата Crazy

Какви гроздове бе Рени? Laughing Аз такова не съм чела. Рано си я затворила. Wink Ти като четеш тези неща, имай впредвид, че дори това да е точно така, първо мястото на всеки там е различно и всеки има различен поглед, и второ...всеки пречупва видяното през собствения багаж и би могъл да интерпретира нещата по собствен начин.

# 321
  • Linz
Миналата година я обсъждахме Пътят на душите в Клюкарника и тогава я зачетох. Това с висенето на гроздове (и обикалянето в кръг) на няколко душИ ми направи силно впечатление и доста ме разочарова- някак си не си го представям Rolling Eyes

# 322
Миналата година я обсъждахме Пътят на душите в Клюкарника и тогава я зачетох. Това с висенето на гроздове (и обикалянето в кръг) на няколко душИ ми направи силно впечатление и доста ме разочарова- някак си не си го представям Rolling Eyes

Хайде сега...аз много неща не си представям, но не се впечатлявам до толкова че да зарежа книга недочетена. Върви да я дочетеш- много полезни неща за себе си ще извлечеш, гаранция! Wink

# 323
  • Linz
Опитвам се да разбера възторга на почти всички, които са чели книгата, но не успявам. Изглежда съм изпаднала съм в някакво духовно затъмнение Rolling Eyes
Сега пак я отворих...

Намерих това за гроздовете- на 42-ра стр... ми не ми вдъхва доверие тоя разказ Tired

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 17:04 от Рени

# 324
# 325
Когато започнах да чета тази тема бях скептично настроена. Както Рени си мисля, че подсъзнанието, което през деня може да бъде контролирано, през нощта може да създаде чудни сериали.
Наскоро обаче сънувах прабаба ми, коят почина на преклонна възраст, но която много обичах. Първото изречение беше "Дойде и вашия ред да ви благословя" и оттам нататък не разбрах една дума. Гледах я в профил, усмихната и слънчева. Повтарях се, че трябва да я слушам, а не разбрах нищичко. Баба говореше на странен за мен език. Не съм си мислела наскоро за нея.
Ксения мислиш ли, че иска нещо от мен? Колкото и да не вярвам ме гложди съвестта, че може и да не е спокойна. Раздадох вафли (някой ми поиска в съня сладко и вода).

# 326
Когато започнах да чета тази тема бях скептично настроена. Както Рени си мисля, че подсъзнанието, което през деня може да бъде контролирано, през нощта може да създаде чудни сериали.
Наскоро обаче сънувах прабаба ми, коят почина на преклонна възраст, но която много обичах. Първото изречение беше "Дойде и вашия ред да ви благословя" и оттам нататък не разбрах една дума. Гледах я в профил, усмихната и слънчева. Повтарях се, че трябва да я слушам, а не разбрах нищичко. Баба говореше на странен за мен език. Не съм си мислела наскоро за нея.
Ксения мислиш ли, че иска нещо от мен? Колкото и да не вярвам ме гложди съвестта, че може и да не е спокойна. Раздадох вафли (някой ми поиска в съня сладко и вода).

Нямам никаква идея Ники какво е това благословение. newsm78 Но съм убедена че е на хубаво.

Майка ми вчера разказва. Баба ми (нейната майка) дошла на гости и била поуморена, прилегнала на леглото на което починал дядо (лека му пръст). Сънувала до леглото някаква чиния с храна. И като се вгледала, там цял рояк мравки пълзяли. Sick Като станала попитала "къде почина свекър ти?". "Ти оставяш ли тук до леглото храна когато изнасяш? Да оставяш!"
Баба ми много разбира от такива неща. newsm78

Понякога починалите тъгуват по земната храна. Там няма такава. Затова носи на гроба от време на време. На твое място бих направила сладкиша който е обичала и бих и занесла заедно с вода на гроба. newsm78

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 19:15 от xenia

# 327

Според мен баба ти не иска нищо. Дошла е наистина да те благослови! Чака те нещо много хубаво  Peace

# 328
  • София
Баща ми почина преди 5 години и половина. Липсва ми всеки ден и болката не намалява с изминалото време.
Сънувам го почти постоянно. Обикновено разговаряме за различни неща или ходим някъде заедно. Сънищата ми са толкова реални, че се събуждам с усещането, че е било наистина.
В началото след такъв сън се натъжавах много, защото отново осъзнавах, че него вече го няма и никога повече няма да го видя. Сега обаче, сънувайки го, поддържам спомена за него жив и по някакъв начин той е до мен...

# 329
Баща ми почина преди 5 години и половина. Липсва ми всеки ден и болката не намалява с изминалото време.
Сънувам го почти постоянно. Обикновено разговаряме за различни неща или ходим някъде заедно. Сънищата ми са толкова реални, че се събуждам с усещането, че е било наистина.
В началото след такъв сън се натъжавах много, защото отново осъзнавах, че него вече го няма и никога повече няма да го видя. Сега обаче, сънувайки го, поддържам спомена за него жив и по някакъв начин той е до мен...

радвай се че все още се срещате може да е на сън но го виждаш
аз сънувам всеки друг от моите починали близки но не и него почина когато бях в 7 кл
сега години по късно искам да го виждам поне на сън но не става
по някога говоря с него по телефона но не е същото

Общи условия

Активация на акаунт