Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 682
  • 458
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Някой оплзвал ли е тази спирала?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38146
Моля ви дайте отзиви! До колкото разбирам спиралата  е без оригиналната опаковка. Дали да поръчвам  newsm78

# 346
Здравейте на всички Hug!

Искам да попитам, през Фема ли поръчвате продуктите или директно от сайта?
Смятам да направя първата си поръчка, но все още не съм наясно как става и затова ме извинете ако досаждам. Просто ме е страх да не сгреша.
Имате ли проблем с поръчването на парфюми и до коя дата се правят поръчките?

# 347
Здравейте, момичета, искам да си поръчам гланц на Ести Лаудер от строубърито, но нямам представа какъв да си взема. Аз съм на 21г със суха и чувствителна кожа съм. Бих искала лек матиращ ФДТ, но се двуума и между пудра. Какво бихте ме посъветвали? А има ли нещо подходящо на промоция?
Благодаря предварително
Hug

# 348
Здравейте, момичета, искам да си поръчам ФДТ на Ести Лаудер от строубърито, но нямам представа какъв да си взема. Аз съм на 21г със суха и чувствителна кожа съм. Бих искала лек матиращ ФДТ, но се двуума и между пудра. Какво бихте ме посъветвали? А има ли нещо подходящо на промоция?
Благодаря предварително
Hug

# 349
Здравейте на всички Hug!

Искам да попитам, през Фема ли поръчвате продуктите или директно от сайта?
Смятам да направя първата си поръчка, но все още не съм наясно как става и затова ме извинете ако досаждам. Просто ме е страх да не сгреша.
Имате ли проблем с поръчването на парфюми и до коя дата се правят поръчките?

поръчай през фема, виждам,че ти е трудно да се оправиш. Влез в сайта на Фема- там е описано как става. http://www.fema-bg.com/

# 350
Благодаря, ти Монда  bouquet!

Наистина ми е трудно да се оправя дано сега успея!

# 351
  • София
Мисля, че Монда може да отвори отделна тема само за продукти на Клиник, защото темите за Ягодка се превръщат в наръчници за ползване на 3те стъпки на Клиник!

# 352
Monda, възползвах се от предложението ти за 3-те стъпки, благодаря за полезното инфо за тази изгодна оферта. bouquet
За първи път ще поръчвам и пратих заявката си на Фема, надявам се всичко да е наред.

А относно предложението на Finty май и аз мисля,че си трябва нова тема за Клиник.

# 353
Ами то досегга е имало много теми за козметиката на Клиник, не знам дали има смисъл от нова. Тези ,които ползват трите стъпки, ползват и друга козметика, която се обсъжда тук. Да ви кажа честно, не ми се ще да пускам нова, защото ще се обърне в оплюване от случайно наминали потребителки, а нямам нерви да се занимавам с това.

Молба:Ако видите  наличен лосион 2 на Клиник в разфасовка от 400 мл- свиркайте Wink

# 354
Да попитам тъй като виждам ,че най изгодно е в долари да се купува, а моята кредитна карта на VISA е в левове. Как се извършва плащането, защото Our Price като натисна на левове цената излиза с 15лв. по-скъпо, но ако е в долари и се обърне по днешния курс излиза по евтино.
Вие как извършвате плащанията или директно ви ги взимат на цената в левове както са обявени и в долари и при плащането се обръща по днешния курс на долара?
Леле,:ooooh: вече съвсем се обърках!

Благодаря, предварително!

# 355
цените са в долари. От картата ти, независимо в каква валута е тя, ти вземат парите в долари по курса на деня.

# 356
Някой може ли да ми каже това какво е http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34224&CatgId=1

# 357
хидратиращ гел

# 358
Ей, Монда страхотна си  smile3525!

Благодаря, ти за бързите отговори !

# 359
Много мерси за отговора ама аз след като си поръчах 3-те стъпки предполагам,че нямам нужда от този.

Общи условия

Активация на акаунт