Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 882
  • 458
  •   1
Отговори
# 135
След като ползваш Advanced Night Repair, по-добре си вземи All About Eyes за допълнително овлажняване.
това са абсолютно различни продукти. Таргета на all about eyes-a  е до 25-28 години в най- добрия случай, а серума е за над тази възраст. Който ползва едното, не ползва другото, защото със сигурност не е подходящ за него.

# 136
  • Варна.....
т.е. би следвало да има ефект ако  ползвам серум  и Advanced Night Repair за околоочни и Advances Stop Signs след това за цяло лице??
(на 31г. съм)

# 137
т.е. би следвало да има ефект ако  ползвам серум  и Advanced Night Repair за околоочни и Advances Stop Signs след това за цяло лице??
(на 31г. съм)
не те разбирам. Какво ползваш и за какво се колебаеш? Advanced Night Repair си е серум- за лице и околоочен. Аз лично не харесвам Advances Stop Signs, имам наблюдение да изостря фините линии.

# 138
  • Варна.....
(на 31г. съм)
не те разбирам. Какво ползваш и за какво се колебаеш? Advanced Night Repair си е серум- за лице и околоочен. Аз лично не харесвам Advances Stop Signs, имам наблюдение да изостря фините линии.
То как ли да ме разбереш, като гледам как съм обяснила, направо съм ги оплела  ..........
Искам да си взема още нещо за около  очи, - сега съм Advanced Night Repair, и се колебая за Идеалист серум и крем за цяло лице (ето този крем Idealist Skin Refinisher ).
А щом казваш че Advances Stop Signs изистря фините линии го изключвам като  възможност.   bouquet

# 139
  Idealist-a  за лице изглажда кожата, прави я мека, фина и гладка, спор няма. Но няма противобръчково действие. ака че можеш да ги осъвместиш с Advanced Night Repair. а за околоочен- трябва да е някакъв крем, но Idealist-a за очи не върши никаква работа. В момента се сещам за Repairwear  серията на Клиник- имат хубав околоочен крем . А  ако искаш да  е на Ести- да е Future perfect.

# 140
  • Варна.....
Монда, златна си  Flowers Bouquet

# 141
  • София
Да ви питам можете ли да ми препоръчате околоочен крем - на 27 съм, очите ми много се изморяват от работа на компютъра - ако може нещо допълнително успокояващо.

# 142
Да ви питам можете ли да ми препоръчате околоочен крем - на 27 съм, очите ми много се изморяват от работа на компютъра - ако може нещо допълнително успокояващо.

За работа на компютър най-добре носи защитни очила и използвай капки за очи - изкуствени сълзи. И аз имам подобен проблем и от една седмица съм с очила, има голяма разлика  Peace

# 143
Момичета, безуспешно издирвам един продукт в ягодката "oil blotting sheets", но да не е в травъл сет. Моля ако някой мерне нещо подобно или да ме насочи как да го търся, че честно казано не ми се дават 30 лева за тез хартийки тук в Бюти зоната.

# 144
Тъкмо се наканих да поръчам Guerlain - Aqua Allegoria Mentafolia, тя изчезнала  #Crazy
Но пък поръчах Нилските градини по вашите описания и нямам търпение да си ги получа

# 145
момичета, извинявам се ако се повтарям, ама за първи път отварям сайта Embarassed, искам да си взема Bourjois Happy Light, но немога да го токрия в продуктите, може ли да попитам дали в момента го няма като наличност или не се продава по принцип Flutter  bouquet

# 146
Момичета, безуспешно издирвам един продукт в ягодката "oil blotting sheets", но да не е в травъл сет. Моля ако някой мерне нещо подобно или да ме насочи как да го търся, че честно казано не ми се дават 30 лева за тез хартийки тук в Бюти зоната.
такива имат Шанел, Ести и Клиник.Имаше ги  скоро в Ягодката, сега ще потърся

# 147
Някакви отзиви за http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=29721&CatgId=15   Kanebo - Dew - Night Care?

# 148
  • София
момичета, извинявам се ако се повтарям, ама за първи път отварям сайта Embarassed, искам да си взема Bourjois Happy Light, но немога да го токрия в продуктите, може ли да попитам дали в момента го няма като наличност или не се продава по принцип Flutter  bouquet

Буржоа нямат много продукти представени там, така че може да са и двете. Като нещо свърши, го махат от каталога, а не остава с надпис изчерпано. Остава ти от време на време да проверяваш

# 149
Момичета в момента има намаление на  Advanced Night Repair 50ml + Adv Night Repair Eye Recovery Complex 15ml 2pcs
обаче скоро си взех от този за очите, а ми трябва за лице.Според вас дали няколко месеца ако го държа докато моя свърши и тогава да го използвам ще се развали ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт