Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 706
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Monda, извинявай за тъпия въпрос, но кремът Superdefence на Clinique за каква възраст е и за/срещу какво е (хидратация, anti age, или...)?
много 10х!!!
това е хидратиращ крем с висок лънцезащитен фактор- 25 мисля, че беше, който предпазва кожата от външните влияния.Няма анти -ейдж ефект.

Монда   bouquet!

# 211
Има нови Special Purchases, момичета Laughing

# 212
ето и атрактивните за мен предложения:
Guerlain - Divinora Iridescent Loose Powder Eyes - # 01 Fairy Gold - много хубави прахообразни сенки, златисти със силен блясък, на смешна цена
Kanebo - Oil Control Wash & Mask- не съм го ползвала, но ще му дам шанс- струва ми се много подходящо за разширени пори. По-скоро ще  го ползвам като почистваща маска

# 213
Всъщност и аз ги разгледах и не се спрях на нищо Sad
Това на Kanebo и аз бих го взела, но нямам разщирени пори и мазна кожа, май наистина ако човек търси златисти сенки, Guerlen-ските са супер идея.
Отново има нощен крем на Orlane, а аз още не съм си получила предишния който поръчах B21, който купих съвсем на сляпо  newsm78 Лошото е, че никъде по тукашните форуми не видях отзиви за фирмата като цяло, а знам че е уж добра?

# 214
Аз съм ползвала продуки за тяло на ОРлан- никак не съм доволна, никакъв ефект.Ot SOS  серията. Пробвала съм на тестер и  хидратиращ крем- също нищо особено за тази цена. Има много по-ефективни на по-ниска цена. Затова и няма да дам шанс на останалите им продукти.
Всъщност- аз съм намерила засега най-добите продукти за лицето си и  нямам намерение да експериментирам за момента, или поне докато те работят.

# 215
# 216
  • Sofia
Някой ползвал ли е този продукт  http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38817&CatgId=15
Има драстично намаление от 200 на 70 долара  Thinking

# 217
от Продиджи серията съм пробвала околоочния крем и не ми хареса- не ми хидратираше изобщо, затова и не продължих с опитите в тази насока, а съм чувала, че продуктите на ХР за лице са доста добри.

# 218
  • София
Монда    Hug  bouquet
Ще си взема тогава това   Thinking Primordiale Optimum Set
Не съм ползвала до сега на Ланком, предполагам са добри  newsm78

# 219
Монда   bouquet
Ще си взема тогава това
Не съм ползвала до сега на Ланком, предполагам са добри  newsm78
мммм.. аз лично съм с резерви към Ланком.За мен кремовете им са хали-гали, не се вижда ефекта от тях , следователно- неефективни за мен.

# 220
  • София
Значи продължавам в търсенето на крем  newsm78

# 221
  • София
Момичета, някой да е ползвал избелващата серия на Ланком? Решила съм да я пробвам като свърши лятото, а в момента е на промоция. Ще е добре да получа някакви отзиви, а не да я поръчвам на сляпо.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38686&CatgId=18

Поръчах си я пролетта и реших да почна да ги ползвам началото на октомври.....така че за сега нямам още мнение, но ти надали ще чакаш до зимата  Laughing

# 222
какъв крем?

# 223
  • София
какъв крем?
Търся си дневно кремче, до сега ползвах на Ести - Future Perfect Anti-Wrinkle Radiance Cream SPF 15 не е лош, но малко ми идва тежък, кожата ми е от смесен тип нямам алергии, но май не е добре хидратирана и отгоре на всичко съм на 31г бръчките сега ме почват (мимическите) и си търся кремче най-вече за тях..Чета в ягодка и все повече се обърквам…  #Crazy newsm78

# 224
Монда какво ще кажеш за това http://strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37881&CatgId=1 ...трябва ми нещо леко с фактор за през деня...

Общи условия

Активация на акаунт