Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 683
  • 458
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Момичета, някой да е ползвал избелващата серия на Ланком? Решила съм да я пробвам като свърши лятото, а в момента е на промоция. Ще е добре да получа някакви отзиви, а не да я поръчвам на сляпо.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38686&CatgId=18

Поръчах си я пролетта и реших да почна да ги ползвам началото на октомври.....така че за сега нямам още мнение, но ти надали ще чакаш до зимата  Laughing

Вярно, чак дотогава не ми се чака  Mr. Green. Засега не я поръчах в тази си поръчка, сигурно в следващата.

# 226
Монда какво ще кажеш за това http://strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37881&CatgId=1 ...трябва ми нещо леко с фактор за през деня...
това е серум и не е леко, а тежка артилерия. Wink

# 227
Монда какво ще кажеш за това http://strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=37881&CatgId=1 ...трябва ми нещо леко с фактор за през деня...
това е серум и не е леко, а тежка артилерия. Wink

Joy Joy значи не става за мен,така ли   Sad?!

# 228
ами ти имаш ли нужда от сериозна грижа? Това не е за превенция.

# 229
aми вече се насочих към анти-ейдж кремове...за първи бръчки ,но не за превенция,а вече появили се!

# 230
aми вече се насочих към анти-ейдж кремове...за първи бръчки ,но не за превенция,а вече появили се!
не съм го ползвала и не мога да ти дам съвет от опит. Ако си го взе,еш, ще  споделиш впечатлението си. Аз сега така на сляпо реших  да взема серума на Хелена- да видим. Досега не съм  правила такива глупости, та да видим.

# 231
Монда ,един въпрос-казах на мои приятелки че съм си взела Advanced eye,а те едва ли не ми се скараха защо съм го купила,че това е доста тежък крем може би за над 35г. и ми е било още рано да го използвам  newsm78
аз четох тук във форума,че към 30 г. ако прецениш може да го ползваш...

# 232
Вчера бяхме на разходка във Варна. Ходих до Долче вита,май така беше Blush и попаднах на много симпатична консултантка. Около 45 годишна,руса,красива. Показа ми всичко каквото поисках,без да направи нито една физиономия,както младите напудрени гъски правят Crazy.
Супер си харесах на Диор слънцезащитния 60/80.Мисля, че Монда беше споделяла за него,но не съм сигурна. Много лек, като вода,с много нежна миризма и има отразяващи частици. Определено няма нищо общо с Клиника и за следващото лято ще си го купя.
Страхотен е,който още не си е купил да го има предвид Wink

Там струваше 82 лв. а в Ягодката е 71 лв.

# 233
Момичета,искам да ви похваля тази пудра http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=16949&goChar=L Невероятна е,не мога да и се нарадвам.Много финна,добре матира,,колкото и да слагам не мога да прекаля,стои много естественно,има много дискретни светлоотразяващи частици,не изсушава кожата,даже имам чувството,че някак си запечатва влагата във кожата.Ароматизирана е,но на мен това не ми пречи.Горещо я препоръчвам на всички. Peace

Момичета,свиркайте ако видите -Givenchy Prisime Again Compact Powder Quartet No. 07 Crazy Pink Limited Edition.Отдавна съм се наточила за това изкушение,всеки ден проверявам,но няма зареждане явно.Сега докато правех днешната проверка не можах да устоя на Guerlain Les Meteorites Powder - Winter Radiance и ги поръчах.И те се бяха загубили,повече от две седмици ги чаках.Ако някой друг ги търси да поръчва,докато не са свършили. Simple Smile

# 234
Вчера бяхме на разходка във Варна. Ходих до Долче вита,май така беше Blush и попаднах на много симпатична консултантка. Около 45 годишна,руса,красива. Показа ми всичко каквото поисках,без да направи нито една физиономия,както младите напудрени гъски правят Crazy.
Супер си харесах на Диор слънцезащитния 60/80.Мисля, че Монда беше споделяла за него,но не съм сигурна. Много лек, като вода,с много нежна миризма и има отразяващи частици. Определено няма нищо общо с Клиника и за следващото лято ще си го купя.
Страхотен е,който още не си е купил да го има предвид Wink

Там струваше 82 лв. а в Ягодката е 71 лв.
HAHAHAHA АКО ГО ПРОЧЕТЕ ,няма да е толкова учтива вече с теб. Била е собственичката и тя е на около 35 години. Други руси в магазина- няма Joy Joy Joy

# 235
Монда ,един въпрос-казах на мои приятелки че съм си взела Advanced eye,а те едва ли не ми се скараха защо съм го купила,че това е доста тежък крем може би за над 35г. и ми е било още рано да го използвам  newsm78
аз четох тук във форума,че към 30 г. ако прецениш може да го ползваш...
за кой advanced eye  крем  говориш?  Серума в кафявото шише ли?

# 236
Писах в темата за парфюмите, копирам го и тук:
Днес ходих да си получа пратка от Ягодката- В МИТНИЦАТААААА.... На кашона от Щатите бяха написали стойнист 195 долара и трябваше да платя 3,5 % мито и 20 % ДДС, което си е страшно набутване. Имайте едно наум, че от Щатите май пишат  реалните стойнисти на пратките. Предупредиха ме  да не надвишават 50-60  долара , за да не плащам ДДС и мито, но- аз вече съм пуснала още 2 поръчки по над 150 долара....ще се моля да не напишат реалната стойност на  кашона. Пфууууу...ще ни  провалят хубавата работа!

# 237
  • София
Днес ходих да си получа пратка от Ягодката- В МИТНИЦАТААААА.... На кашона от Щатите бяха написали стойнист 195 долара и трябваше да платя 3,5 % мито и 20 % ДДС, което си е страшно набутване. Имайте едно наум, че от Щатите май пишат  реалните стойнисти на пратките. Предупредиха ме  да не надвишават 50-60  долара , за да не плащам ДДС и мито, но- аз вече съм пуснала още 2 поръчки по над 150 долара....ще се моля да не напишат реалната стойност на  кашона. Пфууууу...ще ни  провалят хубавата работа!

монда, парфюми ли си поръчала? аз преди 2 дни си взех пратка от пощата с 2 парфюма на обща стойност 162 долара. не съм плащала нищо?!

# 238
  • София
Момичета,искам да ви похваля тази пудра http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=16949&goChar=L Невероятна е,не мога да и се нарадвам.Много финна,добре матира,,колкото и да слагам не мога да прекаля,стои много естественно,има много дискретни светлоотразяващи частици,не изсушава кожата,даже имам чувството,че някак си запечатва влагата във кожата.Ароматизирана е,но на мен това не ми пречи.Горещо я препоръчвам на всички. Peace

благодаря ти за коментара!!! много е полезно, когато момичетата, които са доволни от даден продукт го споделят и тук!
неча, а много ли е тъмен цвета на пудрата ти, защото на линка изглежда доста тъмна?

# 239

А кое пристига от Щатите и кое от Хонг Конг?

Общи условия

Активация на акаунт