Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 685
  • 458
  •   1
Отговори
# 255
Доколкото знам от Ягодка връщат митото ...
Връщат митото, което е 3,5 %. А 20-те % ДДС? Те са проблема в случая..ползвай си го спокойно, не е за над 35 години!

# 256
в крайна сметка , плаща ли се  мито и ДДС за стоки над 50 евро ?

# 257
в крайна сметка , плаща ли се  мито и ДДС за стоки над 50 евро ?
на късмет. В нашата митница ме предупредиха да не надхвърлям 50-60 долара, ако не искам да плащам мито и ДДС.

# 258
мерси ,Монда   bouquet

# 259
  • London, baby
Здравейте на всички, аз все още не съм поръчвала от този сайт, но като погледнах цените на парфюмите и сравнени с тези тестери, наистина си заслужава да се поръча. Искам няколко въпроса - до колко лева мога да направя поръчка и има ли някакъв период, в който "скачат цените" или "падат" и има ли тестери в Ягодката. Благодаря Ви, за отговирите предварително!   bouquet

# 260
  • София
Mомичета мисля да си поръчам този крем дали някои има отзиви за нeго  newsm78 http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=30349&goChar=C
     bouquet

Последна редакция: пт, 17 авг 2007, 17:23 от lanna

# 261
Някой ще изброи ли картите с които можеше да се пазарува?

# 262
Днес си получих някои нещица и малко се разочаровах.
Специално ми е интересно дали е нормално от нов крем за лице, съдържащ кислород, да щипе при нанасяне, особено в зоната край очите? говоря за ORLANE B21, който и не мирише особено приятно  newsm78

# 263
да, нормално е, ако кожата ти около очите ти е много суха. Или пък кремът не е подходящ за теб. На мен така ми щипеше един крем на ЛА Прери- околоочен. Опитай няколко пъти и ко продължи- го спри. Ако е развален, той не щипе, а бифазира.отделя се на 2 части/.

# 264
да, нормално е, ако кожата ти около очите ти е много суха. Или пък кремът не е подходящ за теб. На мен така ми щипеше един крем на ЛА Прери- околоочен. Опитай няколко пъти и ко продължи- го спри. Ако е развален, той не щипе, а бифазира.отделя се на 2 части/.

мерси, и аз се надявам да спре след 2-3 пъти проба.
Уж козметичката ми препоръча кислород, дано този е подходящия Praynig

# 265
проба-грешка, Асинка...това е начинът Laughing

# 266
проба-грешка, Асинка...това е начинът Laughing

абе май експериментите не са за препоръчване, ама.........пустата Ягодка, само изкушения предлага, а както е казал Оскар Уайлд - "Най-добрият начин да се противопоставиш на изкушението е да му се отдадеш" Mr. Green

Аз все още живея с подозрение доколко са истински парфюмите и бялата козметика в сайт-а Thinking

# 267
Аз все още живея с подозрение доколко са истински парфюмите и бялата козметика в сайт-а Thinking
освободи се от подозренията си, разбира се че са истински. Не съм видяла досега имитации на Ла Прери , Клиник  или Ланком- виж,на Нивеа може и да има. Тази Ягодка аз я знам от 10 на години. Ако продаваха ментета,, досега нямаше да ги има. Има банери на милиони сайтове, доказали са  и коректност през годините. Кой ще седми да ти имитира Орлан например..... я  си почини:-)

# 268
  • София
за парфюмите съм убедена, че са повече от истински! тук в България редовно се чудя дали е истински един парфюм, но за тези нямам съмнение. имам 3 парфюма оттам, трайността им е перфектна, мъжа ми също има 2. супер доволни сме! същото е и за бялата козметика, каквото съм си взела е чудесно!
аз все навлизам в някакви безсмислени спорове с познати и колежки, онзи ден ден си взех ALLURE Sensuelle на Chanel от пощата и доволна кацам на работа. и една колежка вика "ауу, ма той като моя"...пита ме колко съм го взела. аз й отговарям 122 долара /а съм проверила преди това в Бюти Зоната, че всички парфюми на Шанел от 100 мл надскачат 200 лв/ и тя като се шокира! "ама как, толкова много пари, аз си го купих от моята козметичка същия, пак 100 мл за 95 лв. при това е тестер и е сто пъти по-траен от парфюм"
...е, какво да кажеш на това?! Mr. Green newsm78

# 269
  • София
Някой ще изброи ли картите с които можеше да се пазарува?

със сигурност знам за Виза Класик и Мастъркард...

Общи условия

Активация на акаунт