ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 490
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
А аз тъкмо се похвалих, че всички са здрави и Лорчето вдигна Т- 37,5.Не е кой знае, колко висока, но аз се притеснявам и се чудя да я водя ли на лекар, да и давам ли нещо за сваляне на Т или малко да изчакам.Посъветвайте ме .Тя преди седмица пи антибиотик заради гнойната ангина , а сега пак Т.Побърквам се вече
Валенце, аз съм ЗА добрите отношения и ЗА това да се правят компромиси, но в случая свекитата ти не са прави.Може би , ако бях аз нямаше въобще да ида 

# 181
  • София
Галя,аз на Буби и давам сиропче при тази Т,но тя е по-особен случай-заради клапата не бива да поддържа дълго време Т.При Мими не давам до 38 градуса.Някои лекари съветват детето да се остави да се справя само до 38,5-39 градуса,но мен лично ме е страх.
Колкото до свекитата-и аз съм за добрите отношения и за компромисите,но компромиси за здравето на децата си не правя,никакви. Peace

# 182
  • Разпиляна във въображението
Дикси днес отидох до там и видях, че всичко е изпразнено. Съществува сазо "Зора"-та. Не можаха да ми кажат, къде са занесли стоката, която не е продадена. И не се сещам къде мога да намеря подобни пъзели

# 183
Здравейте мами
Виждам , че днес първа се записвам тук.Simple Smile
  Валенце, и аз съм чувала, че не трябва да се дава, ама Лора така почва да мрънка, една отпаднала. Вчера вечерта вдигна пак Т - 37,8 и дадох Nurofen.Иначе днес цял ден няма Т.Днес лекарката ни се прибира от София и ще  заведем детето на преглед.Надявам се да се изясни какво точно и има.
   Мириел, днес говорих с един познат, който работеше в Технолукса.Той каза , че играчките са пръснати в различни магазини, но в други градове.
   Джина, разкажи как мина посещението в" Дом майка и дете"( мисля , че първата групичка щеше да ходи днес)

# 184
И аз съм на линия ве4е. На работа съм   и чак сега намирам време за нет-а Crazy.Кажете как ина посещението в дома?Аз изпратих кашона по баща ми , но той тръгна късно от София, така 4е  нямаше да успее до 4аса на посещението Rolling Eyes.Както и да е. Сега дрешките поне са там, и като си дойдем след седмица, ще ви ги предам Grinning за следващата визита

# 185
Здравейте на всички. )
Най-сетне има активност за днес. )))

Аз искам да ви попитам какви термометри използвахте докато децата ви бяха бебета. Чудя се какъв точно да купя и искам да посъбера мнения преди това. )

# 186
Аз искам да ви попитам какви термометри използвахте докато децата ви бяха бебета. Чудя се какъв точно да купя и искам да посъбера мнения преди това. )
Ако  щеш вярвай, не съм ползвала термометър за Дари до сега Grinning( дано и не се налага  Praynig).Ина4е имам дигитален на Чико.Има много доволни и от  тези за 4ело или ухо, но са по-скъпи.Също са дигитални( което е важно за  времето на отмерване Wink).Има и термометри - биберони, но ако беб4ето е като моята щерка и не иска биба под никаква форма ooooh!, ще си остане неизползвана вещ.

# 187
Когато трябваше да купуваме тернометър от аптеката ни казаха, че най-добре е да си купим живачен, т.е. обикновен. Така и направихме. Добре, че не ни се налага често да го ползваме.

Днес обиколих доста магазини в търсене на пъзелите от Технолукса и никъде не видях. Нямам късмет.

Да, днес ходихме до "Дом майка и дете". Първо влязохме при най-малките - до 4 месеца. Само те бяха будни. Толкова красиви бяха. И все "българчета". Бебе Вики беше едно от най-хубавите - бяла и със сини очи. Много контактна. Габриел е любопитен. Имаше и едно бебе Анелия - много сладка. Лелките казаха, че основно се нуждаят от памперси. Дрешки и играчки имат, храната се осигурява.

След като се събудиха по-големите се качихме и при тях. Едното видя веднага Джина и като викна "лельо" и се впусна към нея. Чува и другите деца и веднага се изсипаха. Веднага "надушиха"  Grinning подаръците и след няколко минути се заеха да хрупат солетки. Всички бяха късо постригани, с къси гащи и боси. Еднам различавахме (ако изобщо успявахме в началото), кои са момичетата и кои момчетата. Очакваха от нас бонбони, но ние бяхме наблегнали на соленото. При тях най-важно е контакта с други хора. Оказа се, че някои от отделенията имат постояни дарители и си набавят доста неща.

За следващата акция трябва да се наблегне на памперсите за най-малките.

# 188
Ако  щеш вярвай, не съм ползвала термометър за Дари до сега Grinning( дано и не се налага  Praynig).Ина4е имам дигитален на Чико.Има много доволни и от  тези за 4ело или ухо, но са по-скъпи.Също са дигитални( което е важно за  времето на отмерване Wink).Има и термометри - биберони, но ако беб4ето е като моята щерка и не иска биба под никаква форма ooooh!, ще си остане неизползвана вещ.

Мерси много.
Аз искам такъв " за ухо", само съм чувала за тях, но никъде из онлайн магазините не можах да видя такова нещо.
Гледах и такива, които са като биберон.
Надявам се и аз да не ползвам, да не се налага поне.

# 189
До момичетата с деца в ясла - надписвате ли им дрешките? Много се чудя дали да не го направя. На едно гардеробче в яслата се падат три деца Thinking

# 190
Мирамаи аз ползвам само обикновен термометър.Меря Т под мишничката на децата, дори когато бяха съвсем малки
   Мириел, аз не съм надписвала нищо на Коко, но имам познати, които го правят - за всеки случай.И да те попитам, ходихте ли при най-големите деца в Дома ( мисля, че са на най-долния етаж )?

# 191
Мирама, по слу4айност тази ве4ер измерихме Т на Дари Laughing.И то именно с такъв термометър за ухо.Наистина е мигновен. За не пове4е от  2 сек.  Такъв е http://family-bg.com/prX_1171.htm?products_id=1171 .Майката е много доволна Peace
Miriel , зълва ми има 2 деца,които са в яслена възраст.Тя ги надписва  на етикет4ето на вратлето с химикал.

# 192
Мириел, в нашата ясла искат да са надписани само памперсите (ако детето ползва такива) и пижамките.

# 193
  • Плевен
Здравейте и от нас Hug
Завърнахме се от Обзор.Хубава беше почивката,но самото градче изобщо не ми хареса.Плажът е смотан,няма душове,тоалетни,мръсен е.И морето беше доста мръсно. Само един свестен ресторант има-"Таня". Иначе Люсито се кефи много. Игра си в пясъка,малко го беше страх от морето,но предпоследния и последния ден му мина страха. Бяхме на квартира и беше ужасно задушно там и в съседната къща имаше кокошки и петел и куче и сутрин в 6-селска идилия,голямо кукуригане и лаене. Sad.Хич не се наспах. Такива работи. Снимки по-късно.
Мириел, в нашата ясла искаха само пижамите да са надписани.

# 194
Мирама, по слу4айност тази ве4ер измерихме Т на Дари Laughing.И то именно с такъв термометър за ухо.Наистина е мигновен. За не пове4е от  2 сек.  Такъв е http://family-bg.com/prX_1171.htm?products_id=1171 .Майката е много доволна Peace

Мерси много. )))) Аз първо прегледах чужбинските сайтове, но цените са горе-долу същите. ))))

Общи условия

Активация на акаунт