ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 478
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Аз пак да отбележа присъствие  Mr. Green Наготвих,а бебуна още спи-оставаме без ядене за днес  Grinning Жал ми е да го събудя.

# 136
Честит рожден ден на сладката Вики! Много здраве, щастие и късмет от нас с Габи и Кари Heart Eyes

На мен и двете ми деца са болни, големия е вече на антибиотик, а през нощта трябва да пътуваме към морето.

# 137
  • Плевен
На мен и двете ми деца са болни, големия е вече на антибиотик, а през нощта трябва да пътуваме към морето.
Много неприятно, дано морето да подейства добре на дечицата и се оправят по-скоро. Peace
Току що се прибирам от центъра. (ходих по работа, не съм се разходжала, но влязох в един магазин   Mr. Green).
Влизали ли сте в магазина на Mariquita (за детско облекло) срещу фонтаните? Имат намаление на много дрешки - от 20 до 50%. Купих много сладък потник за Вики и рокля за една малка рожденничка, която след седмица става на 2 годинки. Heart Eyes Роклята и потника са от една колекция и ако на празника облекат малката кукла с моята рокля с Вики ще бъдат големи сладури (в тон). Wink

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 13:40 от valja

# 138

Уфф, това е кофти, наистина  Rolling Eyes Бързо оздравяване и весело изкарване на морето.

# 139
Влизали ли сте в магазина на Mariquita (за детско облекло) срещу фонтаните? Имат намаление на много дрешки - от 20 до 50%.
Не трябва да ми казваш такива неща  Mr. Green След малко излизам и ще се възползвам от информацията ти. Анатоли ще е съкрушен  Money

Тес, скорошно оздравяване на дребните и весело изкарване  Peace

# 140
  • Плевен
Не трябва да ми казваш такива неща  Mr. Green След малко излизам и ще се възползвам от информацията ти. Анатоли ще е съкрушен  Money
Ей, нали сандали щеше да купуваш. Да не оставиш детето босо. Joy
Анатоли съкрушен, ами не вярвам. А неговите "играчки" колко пари струват? Money

# 141
Мерси за пожеланията, дано. Аз за Габи съм сигурна, че ще е ОК с антибиотика, само малката да не се влоши като него и да размине по-леко при нея! И при двамата няма разстройство и повръщане, но е с кашлица и много висока температура  #Crazy

Сега отивам по магазините, ще мина и през този срещу фонатаните, че ми трябват за малката роклички точно. И бански си няма още горката Sunglasses

# 142
Здравейте на всички от мен. ))))
Аз да попитам, има ли някой, който да е раждал секцио скоро тук в болницата. Интересува ме горе-долу колко дена се стои в болницата, какво трябва и т.н.

# 143
Аз раждах секцио, но преди 2 години. Стоях в болницата 6 дена. Единствено се сещам за свещички Профенид за болките след операцията. На мен лично ми трябваше само една.
Тес, дано по-скоро оздравяват малките и да изкарате една страхотна почивка.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 20:07 от Merian

# 144
По принцип за секцио се седи 6-7 дни Peace.Аз не съм раждала в Плевенската болница, така 4е не мога да ти помогна с конкретни неща за там Rolling Eyes

Ей, голяма жега е  Crazy.А и Дари днес е кисела, та..хи4 нямма настроение. Преди малко се прибрахме преждевременно от парка, защото не ми издържаха нервите, ана нея и се доспа по никое време ooooh!.Ина4е сме добре. Днес ДАри си хапна...крем Бочко Sick.Изкара ми акъла.Баща ми е тук от няколко дни и се занимава с ремонта на апартамента, а мен ме е яд 4е заради жагата навън не мога да отида  да видя как вървят нещата, а се задоволявам само с разкази.Искам кола с климатиик #Cussing out.Бава4ката ми е на вилата и няма на кого да оставя Дари, а в задръстванията е немислимо да я мъкна с мен.Сега се оказа 4е и свекърва ми искала да идва утре или вдруги ден Twisted Evil, та съм'яхнала метлата".Аз да не съм хан #Cussing out.Да идва и да си отива когато си реши  ей така. А най-ме издразни 4е не звъни на мен или въобще вкъщи, а на мъжа ми на работа Close.И го питала дали ще имам нещо против.Като се позамислих над нещата открих"топлата вода" Wink Зълва ми  пристига  в България на 1,08 и тя иска да я посрещне от София още , а същевременно да отбие номера 4е е дошла да ми помогне и да види вну4ката #2gunfire, 4е да не я търся слу4айноп следващия месец, когато ще ида  скъпи гости..Ей, много ми е ядосано, та имах нужда да споделя с някого.На вси4кото отгоре те си решат кога и как пристигат, а ние трябва да тър4им да ги ескортираме от София до Плевен.Тоя път категори4но отказах да се занимавам с посрещане и изпращане Crossing Arms.Още имам спомени от миналата година, когато се натресоха с децата броени дни преди да родя, а после, 2 дни след като ни изписаха, с децата  се разти4аха из нас и окопираха новороденото ми дете Close да му се "радват". Сега като си дойдат в Плевен ще седят около месец и може би отново ще се надяват 4е ще се занимавам с тях, но..не са познали Naughty.Мисля да съм "самостоятелна бойна единица" и да  се разхожда във вашата компания например Mr. Green, вместо  с роднини по принуда.
Ох, спирам 4е прекалих Embarassed

# 145
Здравейте на всички от мен. ))))
Аз да попитам, има ли някой, който да е раждал секцио скоро тук в болницата. Интересува ме горе-долу колко дена се стои в болницата, какво трябва и т.н.

Аз раждах със секцио.
Стоях 6 дни. Единственото по-различно, което си носех беше OPSITE превръзка, която ми сложиха на раната на другия ден след раждането, за да мога да се къпя - тя е прозрачна, стерилна, водоустойчива и непропускаща бактерии превръзка за следоперативни рани.Там не слагат такива, затова си я купи от аптеката и на другия ден (когато ще щъкаш вече) помоли да ти я сложат. Не е скъпа. Има различни размери, ноооо изобщо не помня кой размер си купих  Sick Нещо като 15/20 или 10/15....... Всъщност вземи си две.Другата да ти я сложат като ти махнат после конците  Peace
Иначе къпането става с мокри кърпички около раната  Mr. Green
И Profenid supp.,  както ти е казала Мериан Whistling

# 146
  • София
Офф,да се оплача.Буби е болна-започна да повръща.Първия път доста,после два пъти по съвсем малко.Ама докато повърне -зор,направо и излязоха очите.Много се притеснявам,явно сме лепнали нещо вирусно.Сега пратих мъжа ми за свещички.На всичко отгоре педиатърката ми каза,че от няколко дни водата в Плевен е лоша.Ние пием от Брита,но все пак.А и явно я боли коремчето,държи се там.Сега май ще заспи от изтощение.Не е истина колко се притеснявам. Confused

# 147
Валенце, в момента има такъв вирус с повръщане и разтройство. Педиатърката ни каза, че минава без антибиотик. Само внимавай да не се обезводни малката. Давай по съвсем малко течности на 15-20 минути.
Като бяхме на морето Ники пипна такъв вирус и го оправих за една нощ само с Колактив.

# 148
  • София
Мериан,да,явно е вирусно.Сега и сложих свещичка Вомитусхил.А това Колактив какво е-от Зелена енергия ли беше?

# 149
Това е Коластра на Аква Сорс. Имам в къщи. Ако искаш мога да ти дам.

Общи условия

Активация на акаунт