ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 484
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Това е Коластра на Аква Сорс. Имам в къщи. Ако искаш мога да ти дам.
Благодаря ти,Мериан!  bouquetЗасега няма да прибягвам до това,но ако се наложи ще те имам предвид. HugОтново ти благодаря! Hug
В момента Буби се хили зад гърба ми,дано да продължава да се весели,че пхреди малко изглеждаше като бита с мокър парцал. Confused

# 151
Ей, нали сандали щеше да купуваш. Да не оставиш детето босо. Joy
Не го оставих босо  Wink Купих сандалки на Sandic , много прилични, от магазина в Дом на книгата. Девойката, която продава, през цялото време ми говореше на ТИ - адски се дразня на такава простотия  #Cussing out 
Не се удържах и влезох в 'Малките гъзарчета" и там има намаление -40% и му взех една гъзарска тениска  Mr. Green Влизах и в к-са с/у фонтаните, но като за Буж нямаше голям избор.
 Валенце, как е Буби днес? Дано сте ОК, че ако се поболее тя, минавате цялата къща с тоя вирус  Sick

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 09:25 от Atrakcia

# 152
  • Плевен
Валенце, много неприятно, но в момента има летен вирус. Пу-пу, доно не е лепнал Буби. Как е днес?

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 09:55 от valja

# 153
  • София
Валенце, много неприятно, но в момента има летен вирус. Пу-пу, доно не е лепнал Буби. Как е днес?

Охх,такава нощ изкарахме,че не е истина.Повръщане,болки в коремчето,реве милата като сърничка и само ме гледа и и капят сълзите.Сега обаче май се оправя/пу пу/,играе си весело,а започна да хапва и солети.и постоянно ме гони да и сипвам вода,ама нали не е добре да пие по много наведнъж..Уф,дано се оправи скоро.

# 154
  • Плевен
Аз и Вики преди 2 дни ходихме на разходка по центъра (фонтаните) и пихме вода от чешмичката . Като се прибрахме в къщи и двамата посетихме тоалетната с леки болки в корема. Мисля си, че водата беше причината.
Да ви се похваля, че спечелих комплект хавлиени кърпи (голяма за плаж и малка за ръце) и дезодорант от Нивея. Не мога да повярвам - никога не съм печелила. Grinning

# 155
  • София
Ох,сега пък Буби е с Т-37,6.Тъкмо я гледам,че вече съвсем забрави повръщането,дивее и яде и реших пак да и измеря Т и тя 37,6.Направо не знам вече.и на всичко отгоре свекитата се разсърдиха,защото им бяхме казали,че утре ще ходим с тях на Брусарци при бабата на мъжа ми.Е как да тръгна с това дете.Ей,направо избеснях значи.Искало им се било да видят децата.ами да дойдат,бе.За една година точно два пъти са идвали.Офф,само дано не вземе да ми вдига високи Т..

# 156
Валенце, и аз съм в подобна ситуация. Приготвих всичко за морето, но се отказахме да тръгнем. Въпреки антибиотика Габи поддържа температура над 38 градуса и кашля лошо, което обезсмисля всякаква "почивка".

# 157
  • Плевен
Здравейте всички!!!
Много  неприятно че има болни дечица,пожелавам им по бързо оздравяване.Дано нас ни подмине че каквато съм паника...а и утре мислим да заминаваме на балкана ,че пак идват жеги.   bouquet

# 158
  • София
Тесс,съжалявам,че не сте заминали.Но пък в това положение,в което сте/сме,може би това е най-удачния вариант.(
Аз май ще последвам Буби-много ми е лошо,дали щото не съм спала цяла нощ,или пък защото не съм сложила нищо от вчера наобяд в устата си...ама ми е много зле.От половин час се каня да ида да простра чаршафите и не мога да мръдна.Е в такива моменти само съжалявам,че нямам близки/баби и дядовци/ наоколо.Ако и аз се тръшна с повръщане сега направо не знам.Добре,че утре е събота.

# 159
Дръж се, Валенце. Аз нашия вирус го изкарах, но само с 1 нощ температура много висока и световъртеж. После веднага се оправих. Дано ти размине по-скоро!

За почивката хич не ме е яд, все ще намерим начин по-нататък да ги заведем. Само да са здрави.

# 160
  • Разпиляна във въображението
Бъзро оздравяване на болните дечица. Толкова е неприятно в това време малчуганите да са неразположени.

# 161

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКИ[color=orangered[/color]
бъди жива и здрава и все така лъчезарна Tada

Мириел , весело посрещане на празника

Привет и  на останалите  мами
Ние си бяхме няколко дни на село ( е то е град Летница, ама аз си му викам село Simple Smile )Там бяхме с майка ми и общо 4 деца ( моите и племенниците ми )Беше истински купон .Нямам думи : :2thumbsup:newsm63 smile3514 smile3533 bash  newsm45 tooth  love001
Иначе всички са здрави и доволни Simple Smile
За срещата в Дома аз ще се включа с втората група. Peace

# 162
Пиша и тук,за да се уточним за часа за посещение в Дома, да се разберем всички кой кога му е възможно. Засега аз и Арита се разбрахме за 14ч. , че ни е удобно,но тя може по всяко време в неделя,а аз след 14 ч. Гретхен обаче не може тогава и не се знае дали ще има на кого да остави малката. Сега писах на Мириел,не знам какво е нейното свободно време. Все още има време да се разберем за часа. А ако някой няма възможност да дойде,но има нещо за децата може да се свърже с някоя от нас и да ни го даде или пък просто да се организираме пак в скоро време и да отидем. Само да кажа,че получих от София от ДБМ доста дрешки,от които няколко комплекта блузка с къси панталонки и 4-5 тениски чисто нови,играчки и книжки. Казаха,че и по-нататък ще ни помагат,но ще искат да се уверят ,че и ние имаме желание да помагаме. А такова както се вижда не липсва  Hug

# 163
Djina , както бях писала преди, и аз имам приготвен един кашон с използване бебешки дрешки( от Дари и някои нейни дружки).Иска ми се да ги изпратя на някой дом, но не знам как да ги пратя до Плевен Rolling Eyes Не разбрах кой ден ще ходите до дома, но си мисля и за вариант  да ги изпратя по баща ми( той се прибира в Плевен в неделя и не знам дали няма да е късно).Кажете как да ви и изпратя.Ще се радва мда помогна, макар и с  малко

# 164
  • София
Айде да се разпиша-водихме Буби на лекар,направиха и кръвни изследвания.Всичко е в норма,основно ги интересуваха левкоцитите,заради коремните болки,но са в норма.Естественно,хемоглобина отново и е нисък-96.Направо не знам какво правим с тоя хемоглобин-зимата беше 86,пихме Малтофер,стана 110,сега пак е нисък.Ама това ще го мисля другата седмица.От нощта не е повръщала,от обяд не е вдигала Т-тогава беше37,5.Дано ни се е разминало.

Общи условия

Активация на акаунт