НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 957
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Софко, по тия късни доби ме разсмя до сълзи :!  Hug

Маша, Честит рожден ден със закъснение! Много, много здраве за теб и цялото семейство!

Ох, аз не намирам време да пиша, но ви чета разбира се.

Клю, как ще не намериш У ВАРНАТА бе жена? Добре, че ти имам тИлИфона  Mr. Green

Лина ме удостои тези дни с едно МАМА най-сетне и премина на НЕ.

Утре ще ходим рано рано на плаж и ще ставаме в 6.30, затова отливамммммммммммммм

# 46
Добър вечер, мадамки  Heart Eyes !

Да си призная и аз участвах в конкурса "БожеНствен дар"  Embarassed И току що гласувах за Радинка и за мен  Mr. Green. Споделям с вас  какво  продиктува сърцето ми:

"Из размислите на една Майка"

Преоткрих света със нейните очи,
още в мига, във който ги отвори.
С първия и плач отроних две сълзи,
дали съм подозирала какво вълшебство сторих...
Да сътвориш живот, да дариш живот,
това навярно е магия,
на небесното и на божественото плод,
отредена на жените орисия.
Девет месеца под моето сърце
туптеше Нейното - така мъничко, скъпо и невинно.
Дали тя някога ще разбере,
че вече е в сърцето ми завинаги.
Сега съм Майка - титла, дадена ми свише.
Преизпълнена с любов, любов дарявам.
На моята малка дъщеричка знам,
най-ценното от себе си ще дам...

Допада ли ви  newsm78
Карилче?

# 47
  • на странно място ......
Elimira  smile3521 smile3501, според мен си се справила не добре, а просто чудесно!!!

# 48
Elimira  smile3521 smile3501, според мен си се справила не добре, а просто чудесно!!!

Наистина ли го мислиш  Sick? Благодаря ти , миличка   bouquet.

# 49
Elimira, страхотно е ! Peace

# 50

Благодаря ти, Иве  Heart Eyes. Лелееее, а мен ме беше срам да ви го покажа  Embarassed...
Лягам си щастлива  Flutter.

# 51
Елимира, МНОГО МИ ХАРЕСА!! Неочаквано за мен, ..тук има май доста самородно злато?? Нека го разравяме по-често Hug Hug HugИ го покажем на цял свят  bouquet
Аз още не съм гласувала, защото до преди половин час бяхме на кръчма с Дани. Той горкия беше сънлив, и..мааалко ревлив, та се наложи ..в 23.30 да си тръгнем.. Embarassed EmbarassedКато ги няма каките да го запазят, ще го мъчим един, два пъти да виси с нас по късни доби..Ама, кво пък Crossing Armsнека свиква..живота е купон, мама му стара.. WhistlingЗащо като мен да се притеснява за късното лягане, за дисциплината, дано е ...малко по -ларж към самия себе си.. Party

еее и КВо НиЩОООО не разКрихме Уууууууууу егаТи Кви сме  hahahaДЕТЕктиви

Значи кво имаме налице:  ИМЕ дидиЯна???
1. Мама, което значи че е жена Joy
2. Жена с чувство за хумор, но НЕ е с дребничко дете!!!
3. Детенцето е момиче
4. Мамата пише на МАйка СИ! от компа...

ОЩЕ имаме         налице: ИМЕ лилипутка
1. гост
2. без име
3. без чувство за хумор...
4. данни - липсват всякакви
\пуснала е смеещ се емотикон, което ще рече че е саркастична\?????

ЗАЛОЗИ!моля!
1. МЕРЕЛИН
2. ГОРИС???

# 52
Карилче, ама не се отказваш бе жена  Joy. Страшна си  Crazy.

# 53
  • sofia
Някой някъде виждал ли е? Слагат го да ляга и да сяда на нея, търкалят го, та затова, трябва да се побира телцето му и да е голяма.[/color][/b] newsm78
Сега видях, че Гадамер е писала за топките за упражнения във фитнеса. Точно за такава цел са.

Карил, моля пиши ми на лични за козметиката какво точно. Сестра ми е в Германия и ще се връща на 10 август. В понеделник, вторник ще се чуя с нея.

Честито на всички с повод, болните бързо да се оправят.

Редовно ви чета, но нямам нерви  и настроение да пиша........чувствам се ужасно, все едно съм притисната до стена и не мога да мръдна....баси, дано по-бързо да премине.
Отивам да спя, че сутринта съм станала в 6  Sick

# 54
Здрасти и чао!
Четох, четох, прочетох.... добре пишете, ставате за бек-офис на Александър Дюма (баща).
Не знам защо не мога да седна на компа тези дни - дали от разходки, или от работа, или щото мъжо го е заел работно...
Дарин да речем е добре... кашля, киха, според педи-то и хомеопатката е добре  - няма нищо на дробчетата - тоест да си киха колкото иска - лекарство нъц. Днес добавихме и малко разстройство... та да видим до къде ще я докара. Иначе от утре се мятаме на колата и отиваме във Вонеща вода с приятели за 4 дни. Габи-Софи, може би този път ще се видим Simple Smile
Стискам палци на Габи и Гошко да се оправят бързо.
Маша, честит рожден ден на патерици, много здраве, щастие, любов и положителни емоции! Мишето - да те радва и обича много!
Ивиче, страхотна идея за коридор.
Карил, много си цветна както винаги! и се радвам, че сте намерили добър хомеопат. Tочно четох , че кожата е най-маловажния орган, и "добре излекувани" от традиционната медицина проблемите се пренасят в лигавици и по-важни органи...
Мина, страхотна снимка, май е време да сменя вещицата с лично вещерско фото в черно-бяло. (а снимката май съм я правила аз?) Simple Smile
Обожавам криминалета, ще чета с интерес разследването коя е Дидияна  Joy
За хомеопатичните - и по-точно Хамомила 30 - аз давам един път на ден, по 3, когато е много крив. така ми каза моята лекарка.
Не съм чувала да се дават по няколко дни за да има насищане на организма. Дори обратното - четох тези дни, а и Гери след мен, една книга на хомеопат от В.Търново. И там доктора пише че всеки прием е сигнал за организма да действа в посока оздравяване, и не е хубаво да се подават много сигнали, защото тогава организма реагира на няколко сигнала - слабо, вместо на един - силно. И дори едно лекарство трябва да се повтори след като му премине действието, да не се прекъсва работата на организма като се поадава нов сигнал, макар и същия... Абе човека го беше написал къде-къде по-добре.. ама се надявам че разбрахте смисъла.
Дарко вземаше едни гранулки три пъти на ден, мина проблема  - спряхме ги, сега пак започва - но пие един път на седмица... Не че моята хомеопатка е най-добре, ама ми е най-скъпа, че винаги мога да разчитам на нея.. Педито - претегли го, измериха дължина, глава, гръдна обиколка, чу дробчетата.. и му биха ваксина. Опс, забравих - фонтанелата е затворена почти.  Нещо за активността, за чурката, за яденето??? айде моля, влязоха следващите...

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 01:35 от Вени

# 55
Ели, прекрасно е стихотворението  Hug И аз ще гласувам за теб  Mr. Green
Карил, и аз свиквам Теа с кръчметата  Mr. Green Тази вечер пак тренирахме  Joy

И аз днес понапазарувах на Теа малко есенни неща от Фокс-а.Е, не се ссдържах и въпреки многото летни дрехи, които не можем да износим, купих едни страааааахотни къси панталонки, ама много къси и много мадамски.То са едно джобета, едни цепчици на крачолките.Супер са.Но ги взех 3-6 месеца, че те техните размери едни уголемени, не е за разправяне.До преди 2 месеца, носехме бодита 0-3, а Теа беше вече на 6 месеца.Ританките и за новородено от там, й станаха точно на 5-я месец.Та сега и тези панталонки са й точно, дори са леко широчки в кръстчето.

Хайде и аз отивам да се хоризонтирам.

Лека нощ момичета и мъничета и дано е прохладна  Praynig

# 56
Здравейте, красавици!
Днес кафето е от мен
Честит първи имен ден на прекрасната Магдалена на мама Качка! Да е здраво и усмихнато дете за радост на цялата рода!   bouquet
   bouquetЧестит имен ден и на всички, които празнуват днес!   bouquet
Вени, желая ви приятна почивка във Вонеща вода  Heart Eyes
lightblue, Elimira, БРАВО!!! Невероятни сте  Hug Имате и моя глас  Peace
По детективския въпрос с дидиЯна - нещо ми намирисва на Качка......

# 57
Добро утро мами!!

ВЕНИ,
май е така с хомеопатичните...Ние приемахме както казах ДВА дни по два пъти на ден ПО ТРИ гранулки хамомила, след което ПОЧИВАХМЕ ПЕТ ДНИ и приемахме ДРУГИ гранулки за обрива...

АБЕ, мислите ли че е КАЧКА,???а неееее тя щеше да си каже сто пъти досега....НЕ не е КАЧКА!!  Naughty

СТИСКАМ ПАЛЦИ НА БОЛНиЦите да се оправят бързо!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!!!!!

ЛАЙТБЛУ, аз пък от ФОКСа купих въз големички неща...Уж за другото лято, защото за това си имаме мнооого дрешки дето даже не ги обличаме..Връткам само от трико, или си стои по боденца - бельо..

# 58
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАГИ НА КАЧКА !  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !  bouquet

# 59
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте мами. Емка още е с температурка, даже тази нощ ставах през половин час, че миличката ревуцаше, явно нещо я болеше и така жално плачкаше. И разтройството си стои  Sad

И още нещо - днес ми е последен ден с вас за следващия един месец - утре се връщам в София, но нямам интернет, защото целия август ни няма и решихме да не плащаме за един месец нета, като няма да ни има. В петък летим за Рим, после отиваме на Триград с Рени, след това сме на Априлци, после на Пирин, после Белоградчик, след това един ден Сливен, от там Аквапарка в Слънчев бряг /ще сме със сестра ми, да полудува малко там/, после ще я закараме до Китен на море и от Китен завършваме с 3 дни в Приморско при Здравко. Та така....днес последно съм със вас, да знаете, че много ще ми липсвате, като в абстиненция ще бъда  Mr. Green

А не искате ли да си уредим някоя срещичка в Мола, да се видим, преди да замина, ако някой иска да свирка - през седмицата, може и през деня, в Мола поне има климатици.

Общи условия

Активация на акаунт