НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 937
  • 288
  •   1
Отговори
# 285
  hbday Catty, честит рожден ден   bouquet! Желая ти много здраве, щастие и късмет   bouquet! Отдавна не си писала, надявам се че двамата с Ян сте добре и скоро ще се включиш!

Марийче, в кой парк ще ходите? Може да дойда и аз  Twisted Evil!

# 286
И аз гласувах, Карил!Второто ти стихче ме накара да настръхна. Hug
Ивиче, страшна пиратска банда сте! Къде е тоя покрив?
Честит рожден ден на Кати! Много здраве, любов и късмет!
#CrazyМишо вдигна температура в 1 през нощта. Общо-взето, цялата нощ не я свали. 38 уж показваше. Аз меря в дупето. Ама одеве премерих под мишницата с обикновен термометър и показа 38,3. Не знам от какво е. Педито е в отпуска, а днес е неделя. Ако е от зъб, не би трябвало да качва повече от 38 градуса. newsm78

# 287
Привет  Hug!

Честит рожден ден на Кати! Да е щастливка, късметлийка и паралийка.[/color] newsm59

Тази сутрин ми липсва кафенцето на Дени  smile3506. Иначе малката хуна от вчера се е научила да крещи и направо ми реже мозъка  smile3511.Наистина не издържам вече... Confused Освен това Анелката е с разтройство от два дена - два пъти ака, ама стихийно. Та е на супата ми от моркови, картофи и ориз пак  Rolling Eyes. Сварих и водичка от парички. Друго какво да направя? Дайте съвет!

Карил, от вчера гласовете за теб са се увеличили двойно  newsm44. Аз съм за първото ти предложение за име на новата тема  Peace.

Маша, Мишо иначе жизнен ли е?

Хубав и прохладен ден от мен     bouquet .Доскороооооо.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 12:33 от Elimira

# 288

Общи условия

Активация на акаунт