НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 9 938
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
Леле, какво е това затишие тук, направо не мога да повярвам... а като не влизам изписвате света!  Crossing Arms

Дари М - моя позната пък страшно се дразни като и кажат, че дъщеря и прилича на мъжа и, което е очевадно... според мен е важното да са здравички, пък нека приличат на който си искат - и все пак /тъй като обичам да се лаская, че съм физиономист Wink/ - си казвам, като видя прилика  Peace.

Иза - радвам се, че е отшумял вируса и при теб! Сега ще наваксате с кърменето  Flutter.

Мони - благодаря за инфото. Ние включваме вечер Райд - действа - засега се отърваваме от ухапванията Simple Smile.

Диди - добре дошли от село! Значи затова не се засичахме напоследък по градинките.

Ааа, успях да гласувам за Жени. Ура! /голяма съм шматка, ама вие си знаете...  Embarassed/

# 241
Моля разхладете се - пак започна да става жега:

# 242
  • София
Роси мерси за разхлаждащите напитки имам нужда  Hug
Току-що говорих с очната лекарка на Митко за проблема с каналчето. Пак почваме капките, защото отново секрета е зелен и във вторник ще се видиме да се уговориме за сондажа (вероятно ще е нач. на септември). Много гадно, но ще трябва да се направи колкото и да не ми се искаше. Проблемът не отшумя сам, а той вече става голям и няма за кога да се чака. Роси, Петя какво става с Гери и Моника? Дано поне те да се разминат с това Praynig (Роси нещо не ми работи кюто иначе щяхме там да поговорим) Но пък като прочетох за Криско на Лилибон (не бях плакала от много време така както докато четох) вече приемам нещата със сондажа много по-спокойно. Как може да се случват такива неща на толкова мъничко детенце не е истина направо:sick:

# 243
Мони - да чукна на дърво от много време не е имала такива гадни секрети. Чудя се това означава ли, че е отшумял проблема - като плачка дясното оченце все още е по-мокро...  newsm78 Ще питам педи, ама ще ходим на консултация чак средата на август...
мен пък ме наплашиха че трябва да ходя на очен, та сега се чудя... пфу Sad.
Стискам палци сондирането на Митко /т.е. на каналчето де/ да мине бързо и безпроблемно да се разреши веднъж завинаги!  Praynig А на теб - здрави нерви, ние ще сме с теб, макар и мислено  Hug.

# 244
Привет!  Simple Smile

Роси, благодаря за хубавите питиета  Hug Мнооого труден избор  Wink Благодаря и за поздрава.
Дари, забравих и на теб да ти благодаря за хубавата песен.Аз съм като в онази песен... "Нека ме боли"...хем рева на тъжни песни, хем са ми любими  Wink
Маша, ами тя Гадамер започна вече лятната си почивка.Затова миналата седмица ни каза чао и предложи срещичката.Сега са в Рим с Вики.А за Карил, писах снощи.За Ивето не зная нищо, а Ети най-вероятно пак кръстосва някъде  Wink

Оххх, моето зверче и днес отказа обедното хранене  Sad пак пи само сок и то й го давам, за да не е само на вода.Явно в жегата ожаднява, защото като ме види да пия вода и започва да скимти и реве, и тя иска.Изпива към 700 мл. вода дневно  Shocked

Снощи срещнах Мамаминьон в МОл-а.Малкият Каан много е порастнал и  още по-сладичък е станал.

Сега отивам малко да си почина докато Теа спи

До довечера мацки  Hug

# 245
Роси, направо ми потекоха лигите  Laughing
Мони, и аз все се каня да ви питам за очите на Митко и Гери, теб и Роси. За съжаление, и ние ще преживеем сондажа. Казаха септември, като отминат жегите. Най-общо, доки каза, че няма шанс да се опарви само окото, щом досега не е   Sad

# 246
...
Мони, и аз все се каня да ви питам за очите на Митко и Гери, теб и Роси. За съжаление, и ние ще преживеем сондажа. Казаха септември, като отминат жегите. Най-общо, доки каза, че няма шанс да се опарви само окото, щом досега не е   Sad
Май и аз ще заведа Гери пак на очен, да видим какво ще кажат... и на Моника ли очето отделя секрети?

# 247
Здравейте и от мен! Най-накрая и аз да се разпиша, ама то от това зверче остава ли ми време.
Поздравявам всички, които скоро са имали повод за празнуване, а на болните бебчета да оздравяват и майчетата им да не се тормозят повече и да не изпадат в такива дупки, че трудно се излиза от тях.

lightblue, благодаря ти! А за Теа нямам думи, голям бонбон е. Кукличка!  love001
Иначе сме добре. Притеснява ме само това, че напоследък Каан не иска да яде нищо друго освен кърма. Направо в чудо съм се видяла. От време навреме тотално се изнервям. Като я затвори тази  уста и край. Ама гледам и други майки се оплакват и се чудя дали не е от жегите. Но пък е много енергичен и не се спира на едно място. Пълзи, изправя се и то много отдавна бях споделила с вас като беше още на 6 месеца. Сега обикаля навсякъде изправен държейки се по шкафове, легла и т.н. , абе направо фурия. Бързо му омръзва в количката, иска на ръце или да ходи и затова днес мама едвам стои от болки в кръста. Имаме две долни зъбчета и понякога така стиска с тях докато го кърмя, че направо ми се насълзяват очите.
А иначе от май месец не сме се спряли да миткаме. Първо бяхме на гости при свекито само аз с децата.  После прескочихме до съседна Турция при другата баба, ама този път семейно, че там си изкарахме и едно море. Ходихме и по разни градове със забележителности. Абе с две думи беше хубаво.

Това е засега от нас.
Приятен ден! newsm51

# 248
  • на странно място ......
Здравейте момичета, аз май повече чета отколкото да пиша, но ме мързи, но се включвам само с един въпрос.
Какви чайчета могат да се дават на бебоците, защото аз давах от шипка до сега, но искам и малко разнообразие да внеса, четох че лайката е алерген, та вие какви чайчета давате!?

# 249
  Набързо: срещата беше супер! Накупихме дрехи за децата, а аз и за мен  Mr. Green!
  Марияна е в Рим, Мария в Перник, пък аз се потя тука с нервния Бу, на който май скоро ще му пробият горните зъби! Вечер се кърмим по 100 пъти, а през деня е от кисел по кисел! Добре че яде бисквити та с тях си чеше венците!
  Маша, и Бу си отлепва лепките, ама до сега не ми е правил такъв купон. Само по жегите веднъж ми се изака в шепата  Mr. Green, щото го бях оставила без пампа и нали нямаме гърне още... ooooh!!
  Хайде, прохладно   bouquet

# 250
  • София
...
Май и аз ще заведа Гери пак на очен, да видим какво ще кажат... и на Моника ли очето отделя секрети?

Кофти работа. И на нас така ни каза. Щом досега не се е оправило няма да ни се размине сондажа. М/удругото защо не се правят манипулации в жегите?

# 251
Здравейте, красавици!   bouquet
Леле, Роси, имай милост, ще се напием...... и децата кой ще гледа Laughing  Laughing  Laughing За мен само безалкохолен, че после с Гого двамата ще имаме махмурлук Laughing Laughing Laughing

Честит, здрав и щастлив  да е малкият Наско! Да слуша батко Марти, да щуреят двамцата, по лагери да ходят......, и внучетата заедно да поливат!

Маша, браво на Мишето!!! Само, че може другият път да го спретне този номер в кабинета на докторицата  Laughing Знаех си, че кръвта вода не става - човекът от сега с дар слово, май ще тръгне по стъпките на мама с микрофон в ръка....

Гого също отказва да яде каши и пюрета в жегите. Караме я сутрин на бисквитка с кисело млекце и предимно на цица / по цяла нощ и през деня 3-4 пъти/.

За чайчетата: ами то по принцип всички цъфтящи са алергени, но ги има в повечето детски инстантни чайчета. По дебелите книги пише, че може да се дава чай от лайка / до 2 часа от приготвянето/, липа, шипка, мащерка, копър, анасон, джоджен ....

Изабела, радвам се, че си по-добре    Hug
Дано се справят с проблема с очетата Митко, Моника и Гери Praynig
Ще излитаме!
Прохладна вечер  Hug
Ред. Вени, как мина разходката??? Как сте?

# 252
Роси, да, Моника все още има секрет, и то какъв  ooooh! Бих казала, че даже се увеличи като количество - на ден по 5-6 пъти масажирам канала и излиза мнооого секрет. Щом казваш, че Гери няма секрети, може би се е оправило оченцето. Дано  Praynig
Мони, мисля, че заради упойката не се правят манипулации в тези жеги. В смисъл, че по-зле се отразява на организма или нещо такова  newsm78

# 253
Хайде и аз да ви напомня за себе си, докато сме за малко в къщи! Ники си няма още зъбчета, обаче венците долу са зверски подути - втори месец вече.Трудно хапва нещо различно от кърма, а тя определено вече не го засища достатъчно.  Вече свикна и денем, и нощем да заспива на гърдата, как ще я караме - не знам.  ooooh! Пълзи навсякъде, пипа всичко и хич не иска да разбере, че като казвам "не" не му се радвам... Thinking
Миналата неделя се качихме на Ком - малчо само до половината и го поверихме на бабата, но и това си е постижение. Надявам се тази неделя да стигнем до Рилските езера! Praynig
Да се оправят оченцата на малките калпазанчета!
Прекрасна петъчна вечер!  bouquet

# 254
Привет и от мен и Мими!

Вярно малко затишие има в темата тия дни, но се надявам всички да си изкарат добре там където са.

Мария днес става на 9 месеца и ще ви почерпя с малко снимки макар и в албума на 8 месечковците, че са правени по рано.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143897&photo=138

Ще стискам палци и аз да се оправят по-бързо очетата на малките сладури Митко, Гери и Моника.

Аз чакам направление за УНГ, че да видим как е носа на Мими. Няма сополи но не ми харесва нещо как диша само през устата пък и се чува нещо да хрипти навътре.
Хайде вече да се махат всички болести от дечицата ни и от майчетата им!

Vesseto s ако стигнете, искаме снимки... Hug

Приятна и прохладна вечер ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт