НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Маша, малко деца могат да си разкопчеят памперсите сами на тази възраст - доказателство, че твоето Мише си се развива. Между другото не би трябвало нищо да му има от изяденото, пък нали е бил и доволен Laughing
Много се радвах на последните ти постинги, че Мишето напредва, все такива новини ти желая! Дано ти се е отпуснало малко сърцето!

dil, браво и на вас!

Честит ти рожденик, Цвети! Все така да е влюбен в теб и да те носи на ръце!

Роси74,  и аз така мисля, за това дадох линк за тази тема и писаното от теб не звучи като богохулство.

Мама Мони, честито зъбче! За млякото не се притеснявай и моята кака не го пиеше много, много на тази възраст. Пък и може да се променят нещата. А ранно сутришно хранене преди попарата нямате ли? Моят Ради към 5-6 часа си изпива доста мляко, така както си спи. Та мисълта ми е, че тогава може да не ти откаже млякото.  А ти хубаво правиш попара с мляко. Кашата, предполагам, също е млечна?

Мина, има ли бебе вече?

# 226
Мина, има ли бебе вече?

Има, има, преди малко се върнахме от болницата - родила е днес в 12 часа, малкия Атанас е 3.500 кг и е добре. Припомних си набързо и моето раждане от болничната обстановка, а пък акушерките така се радваха на Марти, сякаш не са виждали бебе.

Ще пийваме ли тази вечер?

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 22:45 от Анонимен

# 227
На младата майка честито, да й и живо и здраво малкото юначе!
Аз вече пийнах. Ей сега ще си досипя. Помага срещу депресивни състояния.

# 228
МинаHug чудесна новина. Само такива да се чуват  Party.

Машинка, направо ме разби с описанието си  Crazy. И все пак си мисля, че на Мишето му е допаднало акото. Щом се е хилнал така, няма спор  Mr. Green.

Изабелка, горе главата миличка  Peace. Лошото е минало вече, не ти е било леко, но е зад гърба ти. Сега само остава да се дооправите. Пак насочвам положителната си енергия към двечките с Габчето  Praynig.

Пепипетя, и аз се възхищавам на упоритостта ти. Днес докато четох поста ти се замислих кога ака моето гардже. Оказа се, че го прави по време на обедното хранене  Thinking. Ами на гърнето ли да я храня аз сега  Sick?

Каче, свежичко звучиш  Grinning. Бравос!

Дени, много ми хареса Тедката на аватара ти. Във фото ли направихте снимката?

Аз съм на биричка сега  Flutter.

О, забравих да дам рапорт за консултацията днес - 9,600 кг. 71 см.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 23:08 от Elimira

# 229
Момичета благадаря за подкрепата!
Вникакъв случай не се тормозете, ако не можете точно сега да почнете да ги отучвате, ако сте изморени или просто ви е по лесно с пампи. И на мен пампите ми помогнаха много, толкова сухо и чистичко бебе си имах,  голяма помощ и удобство са. Просто ако един ден решите, пробвате и ако ви натежи след време пак. То и бебето трябва да откликне.
  Ако бебетата ви акат по време на ядене, вие си слагайте пампи, и пак може ако ви се занимава да ги издържате и пак си слагате пампата. Всичко каквото ви хрумне,  все пак паперсите са измислени за да не перем първите месеци 1 000 000 000 пелени.....
   То малко не ми стигат 24 часа в денонощието....кога да се изкъпя, както аз обичам дълго да се кисна и да се кипря.....докато източа бойлера. А после ако има и един върховен масаж...кеф.

# 230
Ха наздраве  Mr. Green Аз съм на мента със спрайт  Simple Smile

Цвети, да ти е жив и здрав рожденника!
Маша, к'во му се притесняваш на Мишето  newsm78 Я, как добре се справя детето  Wink Много колоритен ти беше разказа, развесели ме истински  Hug
МОНИ, вечер му слагай по малко каша в млякото.Може така да пийва повече.И Теа е от малко ящните.А за обувчиците...купих и на КиК, за прохождане и пълзене.Не ми харесва това, че са твърде затворени и крачетата й за 5 мин стават мокрички вътре  Close Иначе трябвало да обхващат добре глезенчето и да са с много мека и огъваща се подметка.
Роси, Герито е мноооого сладка малка пухкавелка  Hug Направо ми идва да я намачкам от гушкане  Wink
Качка, добре си се завърнала.
Пепипетя[/b, браво на теб и на малката кукла  Peace
Мина, честито приятелче на Марти  Simple Smile

Срещата вчера беше между мен, Рени и Мариянка, както беше писала Рени в 13.00 в МОЛ-а.Понапазарувахме на бебоците от Фокса, нахранихме ги, после хапнахме и ние и се поразходихме.Разбира се, добре си побъбрихме.Много са порастнали Емката и Боил ... големи са сладури.Моята малка хуна започна да пищи от кеф, че вижда Бу и Ема, като при всеки неин писък Бу се плашеше и плачеше, но не й остана длъжен...ядосано я замерваше с едно кубче.Много беше сладък  Heart Eyes А Емката с обичките е истинска малка дама, много е готина.

Аз да се оплача...днес Теа хапна малко на закуска АМ с бисквити закуска, но наистина малко.На обяд отказа да яде, изпи 150 гр. сок.Следобед отново отказа да яде и малко по-късно изяде само 80 гр. каша.Изяде си само млякото с каша за лека нощ  Sad Много малко яде, но днес беше върхът...явно се грижи аз да не заслабна, щото мама все й доизяжда нещата, за да не ги хвърляме  Embarassed

Сега ви желая лека и прохладна нощ!

Аз май пак ще будувам, че моето бебе е заспало преди 1 час и на всеки 15 мин. мрънка и преревава  Rolling Eyes

# 231
  • София, Дианабад
Наздраве  beer2 и аз съм на биричка и се включвам в пийването..
Цвети, да е жив и здрав Момичл и винаги добре да се грижи за вас и да ви обича многооо Grinning
Маша, браво на Мишето - той работата на големите върши!  Laughing Искрено ме разсмя постинга ти, Laughing Laughing  Страхотно ти е детето!
Мина, честитото бебче и дружка на Марти!
Мамета, много ми е криво  Sad Cryнещо и не мога да ви пусна и една песен , която исках... Cry

Карил, къде се загуби тези дни, наистина?

Намерих песничката http://www.youtube.com/watch?v=cdIES1SxTcM... Приятно слушане Laughing

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 23:55 от Дари М

# 232
От Рени разбрах, че Карил е заминала за родния си град...май Перник беше  newsm78 За това не е на линия

Дари, горе главата.Дано бързо да ти мине подтиснатото настроение  Praynig

А Жени къде е  newsm78

# 233
Добрутро!

Днес направо избих рибата с това ранно /за мен/ ставане - 07:00! През нощта пак се кърмихме 3 пъти - или по-скоро два пъти, ама втория на два пъти  Mr. Green.

Дари М - мерси за поздрава - много приятна песен, макар и тъжна. А казвала ли съм ти, че според мен син ти е одрал твоята кожа? Ако не съм - ето - казвам сега  Hug.

Момичета, благодаря за хубавите думи! Всичките ноемврийчета са най-сладките бебчета, които познавам!  Heart Eyes

Мина - честито идване на белия свят на новото бебче!!!  Hug

лина дHug.

качка - нали не си забравила да се чипкаш и за нас?  Crazy А снимчици ще пуснеш ли?

Ред.: ето и моя поздрав към вас: цък.

Ред.2: Цвети, как реагира Неда като и пуснеш Depeche? Защото Гери слуша, склонна съм да вярвам, че познава музиката им още от корема ми  Grinning.

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 08:34 от Роси74

# 234
Здравейте, мами Simple Smile
Надали ме помните, аз съм по-несериозна и от Качка  Rolling Eyes Чета ви от време на време, много се радвам на бебчетата и на вас Simple Smile Ние сме добре, искаме да ходим, даже да тичаме (големия въпрос-дали не е рано, с какви обувки.. newsm78), изправяме се, пълзим, пипаме всииичкоо  ooooh!. отваряме пералнята... Ама историйката с отварянето на оакания памперс ме уби!!!  Joy Joy Joy Joy Joy
Ние ходихме на море-беше екстра Simple Smile всеки ден на плаж и басейн, спокойно бебе-спокойна мама  Peace Ходихме и на село -ужасссс  #Crazy Мухииии  #Cussing out и комариии #2gunfire Sick Прекратихме почивката, сега Дани е като болен от шарка  Sad
Много целувки от мен  Hug , ще ви следя по-редовно да влезна в час  Party, че ми е хубаво да си пия кафето с вас  Hug   bouquet

# 235
Добро утро. Пия си кафето и ви чета. Мишо хапна вишнева каша на "Слънчо" с малко мляко и бисквита "Закуска". А историята с памперса, радвам се, че ви развесели. Но той от две седмици поне се е научил да си го отваря. По-рядко от двете страни, обикновено едната лепка махаше. Като вчерашната злополука обаче не беше сътворявал! Grinning
Софко, радвам се, че онова чудо на венеца ви изчезна.  Hug
Дени, на Старозагорските бани не съм ходила, но да не ни се подпалят задните части?! Че около вас все гори...Майтапче! Joy Иначе, още не зная ще бъда ли на работа или няма да бъда. Уж планирах от октомври да се връщам, че има местни избори, ама ще видим как ще е Мишо... Sick
Нещо и Ивиче, и Карил, и Гадамер изчезнаха от полезрението! А, и Мерелин също... newsm78
Към арсенала от думички и срички Мишо добави "бау" - една приятелка, която има бебешки магазин недалеч от нас го научи, като му показа кучето. А току-що каза "Иви", след като досега не можеше и повтаряше само "ИИИ". Много съм щастлива!  HugЕ, мама не казва, но името ми произнесе, което все пак си е радост голяма! Grinning
Хубав ден на всички! Peace

# 236
Добре завърнали се на всички морски  Grinning
Маша, разсмя ме с тази случка  Grinning И Моника си отлепя памперса, но досега не сме имали такива инциденти. На 2 пъти се беше изпишала на леглото, след като си беше махнала памперса.
Мина, много хубави новини! Да е живо и здраво бебчето  Hug

# 237
И аз да поздравя завърналите се   bouquet

didi, помним те, помним те .. Simple Smile) Пробвайте с фенистил гел да мажете ухапаните места.

Ние сме добре с Габи, а аз мога да си отдъхна  Laughing Благодаря ви за подкрепата  Hug Надявам се да нямаме повече такива изпълнения и да тревожа и вас  Rolling Eyes

Маша, браво на твоето момче - той май всеки път ти показва, че всичко си му е ОК и просто е мъж с характер  Mr. Green

Аз се отнсям към следобедна дрямка ...  smile3524

# 238
  • София, Дианабад
Здравейте от мен с днешна дата и с подобрено настроение  Laughing
Сутринта пийнахме кафенца голяма компания на кортовете на хотел Витоша и си е друго усещането да се поглезиш  Grinning  Grinning Снимков материал можеше и да има, ако се бях сетила за извадя фотото от чантата  bash
Ради, благодаря за подкрепата.  Simple Smile
Роси, тъжничка е песничката, да.  Sad
Мерси за това, че мъника прилича на мен. Много хора казват, че Борис прилича много на мен, други пък не мислят така. Но и аз мисля, че доста прилича на мен. Даже преди като ми кажеха ми беше неудобно - не знам защо. newsm78 Хората се радват, че децата им приличат на тях , а на мен ми е все едно. Вече и аз се радвам. Но в моите очи си прилича на Борис  Laughing
Хайде, приятен уикенд  от нас. Ние по някакво чудо ще сме си тук този път.
Целувки  lovekiss

# 239
  • София
Диди за ухапване от комари една жена в градинката ни каза за Psilo balsam Много помага пробвах го и е евтин - 3.50 лв.

Лина
Митко няма ранно сутрешно хранене преди попарата, за да пие и тогава мляко. А иначе права си и кашите са ни млечни. Общо взето навсякъде, където мога слагам АМ, но пак не е достатъчно.

Ради съчувствам ти с това неядене. Вчера за пръв път ми отказа каша. Хапна само 7-8 лъжички и това беше. Не искаше нищо. Правих мляко, отварях плодовопюре не и не. И това в 17 ч. Мислих, че скоро ще огладнее. Да ама не. В 21.30 започна да му се доспива без признаци на глад, но дадох АМ, защото иначе щеше да заспи гладен. Еми хапна пак само 80 мл. А сега наобяд пак за пръв път изяде след голями маймунджулъци (ох така ли се пише) само половин пюре и това е. Вече ме побърква. Бях чувала, че преди да пробие зъбче намаляват яденето, но нашето излезе и тогава спря да яде. Дали не е заради второто newsm78Чудо на чудесата!

Маша браво на малкия. Не се притеснявай и аз като малка съм направила този номер пък виж ме нищо ми няма Laughing

Иза Hug

Общи условия

Активация на акаунт