НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Петя - нищо, че ще я види чак в събота - защо не и се обадиш още сега да и кажеш резултатите и съвет какво да правиш? Аз поне така бих постъпила, ако ми е толкова притеснено...   Hug

Не мога да се сдържа - ще дам непоискан съвет: Роси74, да я скриеш тази пухкавелка, че при вида на сладките и крачета не само мен ще ме засърбят зъбите  Wink  Добре, че сте далеко, че ако ми падне.... ще я изям  Embarassed

Ами... опитвам се да я крия  Laughing, наистина напоследък много и се радват, жените по подразбиране, ама чак и млади мъже...  newsm78. Благодаря ти!  Heart Eyes

# 211
Роси  Hug

Аз даже успях да пусна нова урина, че и резултатите излязоха - всичко е отрицателно  newsm44 Повече няма да експериментирам с бурканчета  Sick Само в седимента пише "единични левкоцити", но мисля, че това е нормално.

# 212
Петя, поздравления за добрите резултати!

# 213
Привет и от мен  Simple Smile!

Аз изкарах кошмарна нощ с Анелчето  Tired. То не бе рев, не бе чудо. На сутринта пак се кривеше и съвсем се изнервих.Затова я изкарах на разходка малко предсрочно. И преди е била кисела, ама такова нещо не ми се беше случвало...Уфффф, дано вече да и излизат зъбите, че тези нощни събуждания съвсем ще ме уморят.
Иначе днес ще сме на консултация. От два месеца не сме я мерили, но довечера ще докладвам. Моля се да няма 10 кг.  Thinking.

Ангелиха, нали е добре Мимито? Абе да си призная и на нашия татко му се губят моменти нощем и се шегуваме, че кара много леки "дежурства"  Joy

ВечеПетя, браво  Peace. Много ме радват такива новини.

Софко, това нещо на венеца на Дани наистина беше доста странно, но важното е, че го няма вече  Flutter.

Абе хора, Карилчето нещо ми се губи  newsm78

Прохладен и спокоен ден от мен  Hug. Доскоро!

# 214
  • София
Здравейте! Времето навън поне в София е чудесно за разходки! В градинката се събираме напоследък голяма тайфа и е голям кеф на сладки приказки (по този повод Качка си е тук е не е Дидияан. На морето е било много гот, но тя ще ви пише повече).

Нашата криза с млякото продължава - снощи изпи само 80 мл. и това е. Ще видим как ще го караме.

Искам да питам тези, чиито деца прохождат. Какви обувки сте им купили, защото Миташки реши, че му е писнало вече в количката и от няколко дни вече се сеща, че човек може да ходи и напред, а не назад. Имам 3 чифта обувки, но те са си за фръцкане в количката и днес ходи с едните от тях, но ме е страх, че ще му изкривя крачетата и затова питам. Вкъщи шляпа бос ама навън не става. Освен на КиК какви са другите варианти? И какво трябав да гледам?   

# 215
Момичета, нашата сага продължава ...

Аз също се заразих от гадния вирус, а снощи бях толкова зле, че кръвното ми падна и днес ходих да ми влеят една банка. Извиках посред нощите майка да дойде при нас, Габи искаше да папа, а аз поради неядене почти от два дни и незадържане на нищо, почти нямах какво да й дам. Ако знаете какъв ужас изживях, молех се и това беше единствената ми утеха ..

Извинете милинки, че ви занимавам с моите перипетии, но не едвам издържам вече на този кошмар. На всичкото отгоре Габи не иска да папа пюрета и незнам с какво да я храня вече. Тъпчем се по цял ден с разни прибиотици, ентероли и всякакви затягащи средства. Имам чувството, че ще полудея и вече не съм сигурна в нищо, което правя. А как искам вече да ми се отпусне душичката ....  Cry

# 216
  • София
Иза много гадно това нещо Mr. GreenДано по-бързо се оправиш, за да можеш най-накрая да се успокоиш Praynig

Цвети честито на Момчил!  bouquet

Много се радвам, че Моника е добре и няма притеснения за мама Петя и браво на Пепипетя за махнатия памперс Hug

Роси ще я изпапкам Герито да знаеш.

Софко важното е, че това неизвестно нещо вече не е в устичката на Дани!

# 217
Здравейте мацки Hug
Честит Рожден Ден на Iviche на патерици! Желая ти много здраве и положителни емоции!  bouquet
Честит Рожденник и на Цвети, много да ви слуша и обича  bouquet
Изабела ще се моля при вас всичко бързо да се оправи и да не се мъчите с детенце Praynig
Мама Мони аз живея в Люлин 6 много близо до пазара. За ДМК в 3-ти ще разпитам дали има, иначе в 6-ти има и майките са доволни. Живот и здраве септември ще записвам Дани. Ще се радвам да се виждаме като дойдеш тук и споко Люлин не е чак толкова лош квартал като изключим хилядите строежи които го завладяха. Аз купих буйките на К&К и съм доволна-24 лв бяха. Обуват се лесно, защото ципа минава и от долу на подметката.
Софко това на венеца на Данни беше ужсно но добре че се е махнало Peace
Вчера бяхме на консултация и резултата е 78 см и 10 кг. Голям човек. Качил е 300 гр. и 3 см за 1,5 месец. Педито каза да му давам риба веднъж седмично, като рибата замества мества месото. Пробвах на Семпер рибното пюре с Калкан, картофи и копър и на Дани му хареса.
Пепипетя възхищавам ти се за търпението и увереността, дано имате успех и с нощния памперс. Peace
Дани за сега успя само веднъж да се изака в гърнето и беше заинтересован от това но само 2 мин. Ама и мен малко ме мързи Blush
Ле ле стана дълго...

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 15:43 от ragtime

# 218
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
На фона на това,всичките ми тревоги около Дариян изглеждат лигавщини.Спирам да се оплаквам,че не яде ,че не спи,че не пълзи и т.н.   и само ако нещо много ми натежи ще пиша.

# 219
Иза - бързо оздравяване ти пожелавам! Сигурно заради обезводняването ти е намаляла кърмата - като се оправиш нещата ще си дойдат на местата, не се притеснявай!  Hug

дима_дари - дори не знаех, че има такова заболяване преди да прочета...
всеки път когато попадна на нещо такова се убеждавам, че Бог не е милосърден и милостив - ако беше нямаше да позволи такива неща да се случват! Съжалявам, ако звучи като богохулство, но наистина го чувствам по този начин.

# 220
Браво на оздравелите бебоци на Дил и Иза! Браво на Моника, че излезе много шум за нищо, че бъбречно заболяване не е шега работа... Peace
Честит рожден ден на Момчил на Цвети! Да я обича и да я радва, жив и здрав да й е! А у дома каква драма настана! Преди малко, докато бях в кухнята, Мишо си отворил памперса и се изакал на воля на чаршафа в леглото! и аз сварих, какво да ви опиша само, омазан до ушите в лайна Михаил! Ръце, крака, лице, - всичко в лайна. Насран биберон, тикнат в устата му, а малкото маймунче се хилеше щастливо и имаше ако чак по челото! Ужас! И то вонящ ужас, ви казвам! Дали ще му стане нещо, ако си е хапнал малко, че доволно се облизваше, като му извадих лайняния биберон от устата?! Е, сега вече е окъпан, но голямо чудо беше.... #Crazy
Абе, вчера имаше ли форумска среща?! Никой нищо не каза и не разказа.... newsm78

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 19:24 от masha

# 221
masha - още едно доказателство, че Мишо се развива повече от добре - сам си е свалил памперса!  Laughing

И докато не съм забравила пак - Цвети, да ти е жив и здрав Момчил! Много да те обича и глези!!!   bouquet

# 222
Ехоооооооо - ааааааааз съм КАЧКАААААААА!!!!!!!

Нали ме знаете , че пиша на тримесечие, днес вече седнах, щото разбрах, че има някакви загадки и спорове!

Днес се видях с Дри и Мама Мони и те ме питаха аз ли съм загадъчната мама , която се опитвате да познаете  - Е - НЕ СЪМ АЗ!

Аз съм несериозната членка на най-готиния форум, с най-готините мами , с най-готините бебчета и БЯХ НА МОРЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Онзи ден се върнахме и с Магито и нейния баща изкарахме чудесни 8 дена на българското черноморие /ама как го казах само, като някоя самодоволна дрисла/  Laughing

Ама , драги мои наистина бях щастлива!

И тъй като аз много рядко ви помагам със съвети и въобще не участвам в ежедневието на вас и форума, просто ще споделя, за майките които се притесняват да идат на море - НЕДЕЙТЕ!

Моята Маги, а и не само тя се чувстваше супер - спеше през два часа по два часа, ядеше си супер, смееше се и дори вече четвърти зъб ни излиза без излишно напрежение!

Е, падна от спалнята /за първи път ни беше падането/, ама мина - тя плака 5 минути, аз 45мин. - ама знаете как е!!!! Cry Grinning

Не ви чета често, но да знаете , че се радвам заедно с вас и страдам с вас винаги , когато имате тревоги!

Можете да разчитате на мен за помощ!

Айде спирам , че отиваме да се къпем и да спим - целувам ви и ви прегръщам - ВСИЧКИИИИИИИИИИИИИ

# 223
Маша, да знаеш много деца са си яли акитата като малки- нищо им е нямало нито веднага, нито по- късно... Споко!!! Да ти е жив и здрав малкия Михаил и по- големи магарии да правите!!!!  Hug

# 224
Ей, след срещата нещо се позагубиха софиянки?!? newsm78 Какво става, бре мами? Да не обявихте бойкот на форума? Sad

dil, ВечеПетя, радвам се, че всичко с малчуганите е наред! Hug
Ели, и при нас нощите са комшамарни Tired Снощи Тедката ме събужда на всеки час...ей така помрънка, пийне малко водичка и пак заспива...а предната нощ му се доигра в 4ч. Shocked
Изабела, наистина много ти се струпа, мила Hug дано бързо да се отървеш от гадния вирус, за да може да се радвате с Габи пълноценно една на друга Praynig
Цвети, жив и здрав да ти е Момчил...много да ви обгрижва и обгражда с обич Heart Eyes
kachka, добре си се завърнала сред нас  bouquet

Sign Exclamation Sign Exclamation Sign ExclamationМомичета, днес питах за хотелчето на баните...казаха ми, че е хубаво най-късно до средата на септември да направим резервациите...така че, ако наистина имате желание да направим ноемврийски рожден ден на Старозагорска територия, трябва да уточним дата и броя на стаите...най-късно в сряда ще пусна и снимки от хотела, за да си имате представа...

Спокойна и прохладна нощ! newsm46

Общи условия

Активация на акаунт