Меню в жегите

  • 4 451
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 867
Готвя основно риба/поне два пъти седмично/, зеленчуци на фурна, миш-маш, картофки, пилешко, паниран кашкавал, тиквички и патладжани на фурна, яйца.
Избирам печенето пред пърженето, за да е бързо приготвянето. Салатите и таратора са съпътстващи.

# 16
  • Мнения: 3 388
Почти нищо! Мъжа ми особено като види фурната включена, лошо му става.
Салати, домати, риба тон в консерви, салами, пушени филета за мъжо, моцарела, пъпеш, диня, сладолед, оризова салата, студена паста ...

# 17
  • София
  • Мнения: 10 825
Ние караме на салати, таратор и плодове. Онзи ден се излъгах да пека пиле с картофи и тържествено си обещах, че поне до октомври печката няма да я включвам! Sunglasses
Мъжът ми е изключително доволен, че сме на такава "диета"

# 18
  • Мнения: 1 313
Ние сме предимно на салати и плодове. Почти не готвя.

# 19
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Най-бързо е наденица на парти-грила или кремвирш с кашкавал.
Кашкавал пане, супи - картофена и от тиквички. Стават за броени минути.
Миш-маш.

Общи условия

Активация на акаунт