Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога бебето заема позиция с главата надолу, както ще излезе?
Кога бебето обикновено се обръща към средна позиция?
Какво означава ритане отляво и отдясно едновременно и какво показва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога бебето заема позиция с главата надолу, както ще излезе?
-
Кога бебето обикновено се обръща към средна позиция?
-
Какво означава ритане отляво и отдясно едновременно и какво показва?
Ританe отляво и отдясно се отнася до усещането на движенията на бебето в корема. Обикновено ритането наляво се свързва с момиче, докато ритането надясно се свързва с момче. Това обаче не е научно доказано и може да бъде просто забавна традиция. Ританe отляво и отдясно едновременно обикновено е нормално поведение на бебето в корема. Това не показва нищо необичайно и често е признак на активност на бебето.
-
Какво означава ритането навсякъде?
-
Как мога да преобразувам градусите на цифровата си фурна в градуси Целзий?

Линк няма да ви давам да не ме обвини някой в несъобразителност 
Честити щъркелчета на Ditta и новата мама! Личи си,че ме е нямало да позапълня и аз една страница
,беше ужас,ама трябваше да избера цвят за латекса-та и това го свърших,после се размазах от чистене на бяла техника в кухнята и мисля.че съм изморена
Пак ме боли, но по-слабо, ще внимавам да не го натоваря нещо и дано издържи до неделя, че утре имам РД и ще ходим на ресторант, а в неделя съм поканила гости в нас пак по същия повод...
В Плевен е бая хладничко и приятно - вчера цял ден и нощес.Дано и днес да е така! Пожелавам го и аз на всички!
как спахте мами? Аз уж малко повече поспах тая вечер,ама пак се чувствам гроги..защо ли?
Я да не чувам такива вече! Са да не взема и аз да "прихвана"
.Като ви чета май доста сте го закъсали със зъбите.
Доколкото си спомням дневната доза калций за бременни е 1200 мг, което е равно на 1,5 л прясно мляко, примерно. За мен е направо непостижимо, обаче