"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 645
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Iva-bebe, вече никой няма да ти оспорва рекорда за късно лягане!
Аз да си похваля тази нощ бебата, че скоро може да не се случи пак. Венета спа цяла нощ, като само в 2.00 се събуди за хапване и това беше - та до към 8.00.  Аз се будих още няколко пъти, явно навикът си казва думата.
Вчера писах за консултацията, но забравих да добавя, че Венета е качила половин кило за последния месец и половина.
Приятен ден на всички! Аз днес цял следобяд ще маам гащи из Софето - срещички разни. Една приятелка заминава за чужбина и да се видим, пък и заплати дават днес, и на пазар с татито и т.н. Поне ще изляза от къщи, което за мен си е събитие! Децата ще оставя на бабата, горката!

# 106
Привет младежки  Wink Grinning
Ние сме на Обзор, който иска да се видим е добре дошъл - да заповяда  Hug
При желаещи ще дам на лични точни координати  Peace
Пазете се днес - големи жеги по морските райони го дават  Praynig
Жижи за днес пак отчете обръщация - този път по-леко по Рихтер земетресение образува  Mr. Green
Май няма и сериозни щети  Laughing
С други думи пролазихме сериозно , ако съм забравила да спомена. Вечер има 1-2 часа екшън по спалнята да изтренира всичко дето е усвоил за деня и тогава едва заспива... ooooh!
Прохладен ви ден ! Hug

# 107
  • София
Ние ще ходим към Варна другата седмица /3-4.08 вероятно/, който е там да свирка за среща!

# 108
  • Варна
ееее, интернета ми проработи най-после Shocked
много жега,много нещо....издъхваме...
имаме баба и леля на гости за една седмица и да не можем да се възползваме - ега ти времето  ooooh!
аз съм изпаднала в някаква емоционална дупка, предполагам защото ще ми идва , ама все пак ми е мн тъпо и безразборно Tired
Лорска е 66см 7,500кг. не се трае вкъщи по цял ден - иска навън, истерии  #Crazy
горния зъб още не е избил стана 2 месеца вече...много я мъчи, а тя от своя страна мъчи мен и моя слух :noears:
клепача не се оправи от инжекциите, пак започна да се надува,а като ревне -още повече. тея дни ще ни оперират...стискайте палци  Praynig

с Ива да вземем да си уговорим една среднощна среща , че и двете май не ни свърта по малките часове

аз пък ще бъда в Сливенско другата седмица

# 109
Привет и от мен  bouquet.Алергията почна да отшумява за моя радост- сравнително бързо.Днес Мартин пак падна от леглото ooooh!,направо им загубих бройката,но явно почна и той да свиква,защото вече почти не плаче hahaha.Седнах днес да готвя,ама няма кой да ми включи фурната.  smile3555:Мина един час докато се свирясам що не се пече манджата Banghead.Ама така е като готвя рядко. hahahaВержи стискам палци Лорка да се оправи newsm17  love001  love001.Много ми е жегааа sweating,отивам да си видя дятито smile3541.Чао засега Scatter

# 110
  • Бургас
Моето детенце днес не е спряло да плачка.....много е нервен и вече незнам какво да го правя.....и на мен покрай него ми е доста криво....айде бегам, че пак ревна

# 111
Оф, мойта Буба снощи ме вдига на всеки час и беше една крива, и на сутринта естествено се прояви причинителя - реки от сополи  Sad а днес имахме час за ваксина и докторката като разбра че пак я отлагаме само дето не почна да се смее, защото това ни се случва всеки път щом нарочим ден  ooooh! Иначе доста добре се движим с килограмите за момиче - 8700 гр. и 68 см, за месец е качила 700 гр. и 1 см. Започва да прилича на майка си по баджаците  Mr. Green
Сега като гледам докито ни е изписала Бивацин, защото аз я помолих да не е Коларгол, че на това шило трудно ще ги сложа и всичко ще очерним, но тия капки са антибиотични и май ще предпочета мацаницата  Thinking
Ох, оставям ви че сополите й вече са в устата.

# 112
Здравейте момичета Simple Smile как сте? Как я карате в тия жеги?
Магестаааааа, ако знаеш как бих искала да дойдем... ама с този моя звяр ме е страх да изляза извън табелата Видин  Joy иначе като нищо ще си цъкаме с мъжа ти Simple Smile
Искам гордо да се похваля че от вчера ставаме а днес фокусирах първото ни зъбче Simple Smile

# 113
оххх и аз да се оплача от 2-3 дена е много кисело моето дете и аз всеки път се успокоявам че ей на вече  е от зъбите нъц... и до сега си нямаме нито един.дано този пък вече е от  зъбите  Whistling

# 114
Едно въпросче само .... извинете за активността  Praynig...
shrew, май беше писала, но пък и всички които имат отношение , нека кажат :
за пъпеш и банан / не от пюре - натюр, както се вика  Wink дали е време .... /newsm78
Имам предвид в сурово състояние ли да предложа или  ... знам ли какво  Rolling Eyes
Тия дилеми имам , защото аз всичко което в къщи правя го варя и после пасирам ... тоест това са круши, ябълки и нектарини за сега .
А мнение за динята имате ли ? Бих могла да стисна за сок , ама да пасирам ?!! То само целуоза ще остане без сока .... newsm78
Мерси предварително  Peace

# 115
Мдааа.....явно капризите и килесото настроение не е само при нас Mr. Green
И Елена мрънка за щяло и нещяло.... е вчера разбира се аз бях виновна, защото й дадох да изпие 100мл сок от диня и елате да видите колики като на новородено smile3555....та Magesta, внимавай с количестово
Бях забравила що е то колики, но вчера си припомних.....толкова ме беше яд, че й разреших да го изпие сладко, сладко цялото количество smile3538
добре, че за около час всичко утихна и пак беше веселяк newsm32
днес ще е по-прохладничко и ще има разходки motor

лек ден  bouquet

# 116
И Георги е много кисел.
Щях нещо да питам,но забравих... newsm78 От жегата е.. Rolling Eyes
Георги и той от седмица някъде се изправя вече,дори трябва да смъкнем кошарата,защото и там се научи хитруша да се хваща за решетките и да се изправя..Започва се май голямото вардене,но като нищо ще смъкна още 20 кг  Mr. Green

# 117
  • сто акровата гора
Ох и ние сме кисели и аз все се утешавам че е от зъби ама..... няма нищо, само ние си ходим така, по венци ми се струва, всички се озъбиха здраво  Joy
Аз за диня знам че не бива да се дава, но за пъпеш  newsm78 някой ако има инфо да каже. Динята май заради червения пигмент, нещо там като червените чушки дето били алегрент, но пъпешите не са червени. С тези алергизиращи храни се сбърках вече  Sick ми то какво може, ама в събота сме на консултация и ще питам доки  Grinning

# 118
За динята аз знам, че силно повишава перисталтиката и е опасна, Бана давам отдавна, а пъпеш не съм купила, затуй не съм дала. Те са сходни.
Лорката да се оправя бързо, Вержи. И да захладнее, че да се видим най-сетне!

# 119
  • София
Magesta, пъпеш съм давала няколко пъти - на сок и смачкан с вилица. много се услажда на ния. проблеми няма. а и диня давам почти всеки ден на сок - изстисквам в марля едно парче, на максимум 40 - 50 грама, щото педито вика, че се товарят бъбреците от много сок. dideto, в тоя ред на мисли стотък сок не е ли множко? newsm78
иначе банан суров не съм давала, но пюре на хип от банан яде. днес се разнообразяваме с банан с кайсийка. ще видим резултата какъв ще е.
и ния малко дриска понякога, но предполагам, че е от жегата, защото не съм забелязала някаква зависимост между храните и акото й.
и мен тази жега много ме мори Tired онази вечер се събудих цялата мокра и реших да пусна климатика за малко и да го наглася сам да се спре. да де, ама съм забравила как ставаше. обърнах къщата и не намерих упътването. викам си - утре ще го намеря. да, ама забравих. и снощи - същата прогама. пак рових, търсих в 3 посред нощ и пак не го намерих. ще отида сега да го търся, че пак ще забравя. Blush

Общи условия

Активация на акаунт