"На планина или на море Декемврийчето се смее и расте"

• 9 347
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Добър вечер и от нас.  bouquet

# 196
  • София
Алексче, на Хан Аспарух ли се записа и ти?
там, там Mr. Green даже сме след вас записани на хвърчащия лист Peace
di_ , аз продължавам да мажа дупето с крем. мисля, че трябва да се маже, докато има пампа, защото нали пишка вътре  ( айде, акото веднага го мия ) и колкото и да попива, все пак да има някакъв крем, който предпазва от урината.
клеми, към ямбол засега не се очертава да ходим. иначе с майката ти големи кафета пихме Party

# 197
Бебе Ноела на мама Мимина и Нели  на мама Веролина!
Здравейте! То и аз се изненадах като видях снимката на Нолито в "Мама",защото я бях пратила преди 2 месеца и дори данните не са актуални...вчера бяхме на консултация - 7,4 кг (качила е 600гр) и 68 см (пораснала е с 2см). За протокола - преди 3-4 мес беше публикувана снимка на моята беба в сп."Моето бебе" и дори спечели награда!  Blush
Black_Kitty , питаш за плодовете...аз бях писала,ама пак да си кажа - давам банан,праскова,нектарина и пъпеш,като ги пасирам,но не много гладко и ги смесвам в купичка с 2-3 натрошени бисквити на Хипп.Като й правя с банан добавям и малко АМ,защото той е по-гъст. Ноли няма възражения,нито проблеми и яде та "ушите й плющят" за радост на здравословно ядящия  ooooh!  й татко!
Вчера питах наш'то педи за плодовете и тя каза,че няма проблем,но да не давам сини сливи! Незнам защо - не питах,тъй като имах много въпроси и бързах да не пропусна да задам някой.
Питах и дали трябва да захраня с кисело и прясно мляко преди да запиша малката на кухня и тя каза,че не е необходимо! Така че,реших да и дам 2-3 пъти прясно млекце и ще я запиша!
Питах също дали мога да й давам да си смучка бисквитка и тя каза,че може,въпреки,че няма и намек за зъбче все още!  newsm78 Вие давате ли?
di_ ,аз мажа с кремче при всяка смяна на памперс! И като споменах "памперс",че пак се сетих за тези,който ползваме в момента "Либеро" - по цялото и дупенце има топченца гел от памперса! Ще ги сменям!  Crossing Arms
Айде,отивам да  smile3524 ,че ми бръмна главата днес цял ден при свеки!  smile3515

# 198
Добро утро! Ина, ние не опитахме прясно мляко преди кухнята, но нямахме проблем. Предполагам, че там го разреждат в някакво съотношение. Аз недолюбвам купешкото, нямам доверие на дядото, дето продава всяка сутрин, а домашното ни е овче+козе и ме беше страх от дрисък, така че направо на куфнята яде. Преди години имах проблем с бъбреците и ми бяха забранили всички сини плодове и зеленчуци- има връзка с багрилото, а и засилват перисталтиката сливите. От бисквитите най-удачни за нас се оказаха едни тънички, но корави-Обикновени бисквити на Победа.
Ники и нас педито 1 месец ни беше дала 0 см прираст,а копченцата на бодитата се късаха. Вярвай си на шивашкия см . Аз да се оплача-мн съм болен! Че съм и сам самичка.

# 199
Добро утро  bouquet

Много ми е зле Cry Цяла нощ повръщах,не можех да спа.Незнам какво е това чудо,ама сега нямам сили за нищо.Опитвам се да изям една филия,за да почна да храня малкия.

# 200
 iv4ok i  liletka , дано се оправите скоро! Преди около месец и аз минах тоя вирус с повръщането,но беше само за ден!  newsm10

# 201
Здравейте  bouquet.Болните да се оправят бързо Naughty и да се наслаждават на невероятните мигове с малките си съкровища Heart Eyes.Много ми е криво от сутринта Sad,ама сега не ми се пише да ви обясня защо.Лек и прохладен ден ви желая Hug Heart Eyes Hug

Що ми я няма снимката на аватара

# 202
  • Бургас
liletka да си нямаме още едно малко лилетченце  Laughing 

Болните да оздравяват.   bouquet

Аз тая нощ пак не можак да се наспа, до към 2:00 Петър беше много неспокоен и почти нон-стоп рева......, а аз така се бях насадила рано-рано в леглото...... и сега едва гледам, че и рано станахме да му се невиди........айде и ние отиваме да ядем пюре......

# 203
Привет и добро утро  bouquet
Аз дупето на Елена го мажа само при зачервяване, ако не съм усетила навреме, че се е наакала.....през деня поне по половин час, а по някой път и повечко я държа без памперс върху подложка с найлонче отдолу и щом се напишка и го намокри слагам памперс Peace
по препоръка на нашата педиатърка кожата на бебчетата ни не трябвало да се изнежва и непрекъснато да била покрита с крем....убеди ме, че ако няма нужда по-добре да не се маже, защото кожата дишала по-лесно особено сега в горещините Peace
и аз я попитах за урината, но тя ми каза, че нямало нищо по-чисто и по-дезинфекциращо от бебешката урина, така че за възрастта на нашите бебета не било наложително да се слага крем при смяна на памперса newsm78
с две думи: само при нужда Grinning
Мами, искам да ви попитам случвало ли се е на вашите бебоци да акат тъмни акита...Елена вчера и днес ги пуска едни тъмни и гъсти ooooh!......чудя се от какво ли може да е newsm78...споделете как е при вас
Сори, че о...ках темата, но от вчера съм на тази вълна Crazy

Слъчев ден Ви желая  bouquet

# 204
dideto ,случвало се е Ноли да има тъмни и гъсти акита,но после пак си стават познатите нам такива!  Laughing Нищо страшно ,си мисля - с преминаването към обща храна се променят и те предполагам! Важното е да има аки!  Laughing Знам,че то потъмнява ако човек приема желязосъдържащи препарати (лекарства,де!),но твоето бебче едва ли пие такива!  Wink Сигурно е от храната и е моментно (ден-два) положение!  Peace

# 205
liletka да си нямаме още едно малко лилетченце  Laughing 

newsm78 Не би трябвало.Ооообаче не издържам вече,пих някакви ампули против повръщане и май ще трябва да ходя да си купя още.

Иначе джуджето е оки.Ако е вирус някакъв дано не го хване и той. Praynig

# 206
Здравейте!
И Венета е изкарвала такива зелени акита, но еднократно-двукратно и край. Май беше свързано с храната тогава.
Да се похваля - тази нощ Венета спа чак до 5 сутринта без да се буди за храна. Уж зъби ни растат, но май само през деня ни тормозят, дано! Иначе гледам е тръгнал кътник, не помня дали споделих  Embarassed. А още първия горен е в процес на избиване, защо този кътник newsm78.
Вирусът е гаден. Баба ми го изкара - два дни й беше зле, разстройство, първия ден и повръщане, както и два дни температура, но ниска и по веднъж на ден.
Болните, да се оправяте!
Ние си взехме от бисквитките на Плазмон, но Венета нещо не ги харесва много. Освен това вече прави опити да си пуска ръцете като стои права. Много често взе да се случва. Съответно придоби почти навика или способността да пада на дупе - което вече си е вариант. Аз й обяснявам, че й е рано да мисли за ходене, ама мен кой ме слуша!
Приятен ден, момичета!
Абе не помня Пешеходката дали каза, че ще зачезва?

# 207
  • София
дидето, и ния понякога изкарва тъмни пацулчета. и редки, и гъсти, и зелени, и жълти, на буци Sick
оф, извинявам се за образното ми писание Blush
ние снощи се отразихме на кръчма. даже моя милост ( след като изпи 3 чаши вино) големи танци удари Mr. Green накрая мъжо ми ме накара да си ходим. на мен хич не ми се ходеше, ама кво да се прави newsm78 ния хъркаше яко, като се прибрахме. та така до 7, когато ни изрита  да ставаме. Tired
обзаведохме се с проходилка днес. ще кача снимки после. засега се забавлява вътре. от стола за хранене се отказахме засега, че първо къщата ни супер микроскопична ( ние и преди да се появи ния едвам се побирахме ), второ - при хранене ни трябва по скоро усмирителна риза hahaha, защото ния граби лъжицата, бърка в буркана, абе мазало пълно. и  я храня като я гушкам в мен и стискам двете й ръце отстрани.
magesta, едно съседско детенце на година се върна от морето преди десетина дена със страшно разстройство. беше в инфекциозна болница няколко дни - салмонела или дезинтерия беше. лекарите предупредили децата да внимават много да не лапат вода, защото водата е адски мръсна. та да пазиш жижо да не пие морска вода и да лапа пясъци, за да не хване такова нещо. комшийчето и то от водата се е заразило.
дано болните да се оправят бързо  bouquet

# 208
  • Бургас
Петър днес отбеляза нов рекорд у дома, при всяко слагане в кошарата го намирам изправен и надава войнствени викове като Тарзан, а на всичкото от горе вече е станал много маневрен, обикаля из цялата спалня. Днес го намерих висящ от нея с главата надолу..... и докато го хвана и той се цамбурна /ще речеш, че е в морето/, добре, че съм пъргава та само осуркахме главата в килима, иначе не ми се мисли как щеше да се забие като пирон в кисело мляко......Та така и при нас се свършиха мирните дни  #Crazy

# 209
И Георги е станал направо неукротим ooooh! Вчера на няколко пъти да скочи от количката,хващах го в последния момент,уж го гледам,но той е толкова бърз Rolling Eyes Не мога да му сложа коланите,дори и тези само около кръста,започва веднага да пищи и не мога да го возя изобщо.Пробвах да са по-разхлабени,ама не..не се лъже малкото човече.Дори и на столчето в колата не мога да му ги сложа и като се возим съм като залепена за него.
Бети и Георги е същия в кошарата Joy Хваща се,изправя се,гледа ме победоносно и хоп си пуска ръчичките,ама не може да се задържа още ..Леле,какво ли ни чака Mr. Green
Докторката каза,че бил много силен,но да го пазим,ама как се опазва...не мога да го натискам горкото да не става,то откакто откри тези "екстри" само гледа къде да се закачи и иска все да става...Порастват ни дечицата момичета... Heart Eyes А миналата година по това време коремчета снимахме Wink

Общи условия

Активация на акаунт