Родители в UK - 9

• 22 152
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
  • ENGLAND
Дали помагам и как това няма да го афиширам. А и съвеста ми е чиста и си спа спокойно.
И за сведение, директорите на такива домове искат пари, а не демоде дрешките ни.

# 271
Домът все още работи. Предложен е за закриване  от социалните преди година,но от съответното министерство са решили ,че  всичко е Ок там.Който иска по някакъв начин да помогне   да пише. Останалите може спокойно да си заровите главата в пясъка,да си успокоите съвестта с коментари за гадните англичани ,че ни маскарят,да си кажете ,,вече е късно,, ,да занесете 1 торба стари дрехи и каквото там ви помага да имате чиста съвест и да спите спокойно!  Peace 
Кой какво мисли и немисли не помага и грам на децата!

не да се заяждам ...но все пак. ли4но моята съвест не се успокоява ,нито се изчиства с мисли за гадни англичани или с торби дрешки.механизма е друг Wink.
 когато  разбера по конкретен начин по който мога да помогна  бих го направила. Peace

# 272
Както казват англичаните, don't kill the messanger, като не ви харесва новината.

Смехотворна е реакцията (стил ала пикаещия във фонтани Р. Петков), когато някой ти посочи нещо потресаващо (което се разиграва под носа ти) ти да отговориш с изтъкване на с-нищо-несвързан реален или въображаем дефект от другата страна.

Хариет, какво общо има трагедията, за която говорим, с твоите преразкази къде имало или нямало лекари и акушерки? Ако в преразказаната от теб случка в Англия е имало 15 лекари, това как би помогнало на нещастните създания, които гният по домовете в България? С други думи, защо отвличаш вниманието....

Който иска да си затваря очите, който иска да мисли какво може да направи, за да помогне- насила хубост не става. Но ужасната ситуация е реалност, и колкото и да мижим, тя няма да изчезне.

Аз за себе си съм си решила вече какво мога да се опитам да направя.

# 273
  • Bristol
Както казват англичаните, don't kill the messanger, като не ви харесва новината.
По-добре не може да се каже!  Peace

Ще ме извините, че отклонявам темата, но никой не казва как са учениците Wink
Този уикенд времето ще е перфектно за градинарстване  Flutter Възползвайте се от момента, че като започнат дъждовете ...  Crazy
За майките на момиченца, в H&M има страхотно намаление на летните роклички. По 2-3 паунда парчето  Party Вече купих две на Ели за догодина Wink
Мъж ми се върна за уикенда и донесе прекрасни дървени играчки от Чехия  Heart Eyes Подходящи са за момченца над 3 годинки, страхотен дървен конструктор (то и на Ели и хареса, нищо че е момиче и под 3 годинки  Laughing )! Ето да ги видите http://www.walachia.com/

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 13:14 от м_е_р_и

# 274
Аз какво ти казах вчера ,misholina?!   Joy

# 275
 ами АЛИСА/... в страната на чудесата ли незнам/моя преразказ както го нари4аш наистина ли толкова те мъчи та не можеш да се сетиш каква е връзката /аз бях я писала по рано/..просто споменавам едно от многото неща върху които драгите журналисти могат да снимат ,разбира се примера можеше да е съвсем друг -примерно защо има толкова много изкуфяли и депресиращи създания в тази страна след като вси4ко й е наред и е една от най богатите...примерно. а тя тази действителност мила алиса нали знаеш ,4е не е от днес така.....ви що 4ак сега взехте да се възмущавате  така яко....на същата дата преди 10 год.например е било подобно състоянието на някои от домовете .....И моляте ,никой не отри4а нищо,нима някой отри4а за съществуването на този дом или 4е нещо не трябва да променят другарите там....аре ся и ти, нито отвли4ам нито отри4ам.....
 и що се се държите така все едно вси4ки сме спали преди този филм...никой никога нищо не е правил за благотворителни цели и сега видиш ли ...само вие сте с отворени о4и...а нас ни пращате да си лягаме и да се заравяме някъде си  Stop.....
   ей,много сте френдли в тази ваша тема.....супер сте.

# 276
Не говори в мн.ч  Flutter  Whistling

# 277

За майките на момиченца, в H&M има страхотно намаление на летните роклички. По 2-3 паунда парчето  Party Вече купих две на Ели за догодина Wink

тъкмо  за там се приготвяхме...ама не знаех 4е има намаление....Благодаря ти.

# 278
# 279
Аз какво ти казах вчера ,misholina?!   Joy
К'во?

# 280
На лични само,че ще ме изядат жива!  Laughing

# 281
Права си, Алиса, тези са нашите хора. Ще видя какви "активни" проекти имат, и как да се включа с нещо
http://www.friendsofbulgaria.org.uk/

Ти написа нещо тайно с малък малък фонт, ама ако мислиш, че може нещо да направим по-дружно...свиркай...

На мен нали ми се задава свободно време!

# 282
Писах на лични.  Peace
А, да, с две малки деца ти се отваря страшно много свободно време, ама положителната настройка е важна все пак. Mr. Green

# 283
А, да, с две малки деца ти се отваря страшно много свободно време, ама положителната настройка е важна все пак. Mr. Green

Жена-чудо; Шива!  Joy Първият път ме стегна шапката яко; и го избих на самоусъвършенстване и обществено-полезна дейност...Сега ще съм вкъщи два пъти по-дълго!

Отивам да будя Мариана, че 100 часа стана; ще изпусне слънчевия следобед!

# 284
  • ENGLAND
  и що се се държите така все едно вси4ки сме спали преди този филм...никой никога нищо не е правил за благотворителни цели и сега видиш ли ...само вие сте с отворени о4и...а нас ни пращате да си лягаме и да се заравяме някъде си  Stop.....
   ей,много сте френдли в тази ваша тема.....супер сте.
newsm10

Общи условия

Активация на акаунт