Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?

..само от мойта стройна снагица
абе то гоелми кушииии ства нащо легло..сега моя ми вика че трябвало да сложи планки да го укрепял
..викам му аа ти са сети... 
чудел са къде ше си оставел колата..ами има паркинг пред блока там ще си я оставиш...вместо да мислиш дали докато си дойдеш няма да съм снесла и да се притесняваш з амен.Той се притеснява нашия за коалта

Но виж за доктора е друго нещо. Чувам и двете мнения - че е добре да си избера доктор да ме изражда и че по-добре да не си избирам, защото отношението било по-лошо към, тези които са избрали. Просто не знам какво да правя в това отношение. Че не ги и познавам докторите. Имам добри мнения за д-р Хубчев и д-р Йорданова. А една приятелка, имаше уговорка с д-р Тончева - когато дошъл моментът, докторката така и не си вдигнала телефона и тя отишла да ражда вече, че нямало накъде, но после сподели, че много мило са се държали с нея и много добре са се отнасяли, нямаше никакви забележки. Така че, както виждате положението е 50:50 дет се вика и аз пак пакзвам - не знам какво да правя. 
), та дотогава ще са отворили отделението -
). 
Аз също имам постоянно проблеми с кръста от няколко месеца. Мине, не мине седмица две и пак се обажда. На 2 пъти лежах по 4-5 дена, но ти май си пострадала още по-тежко. И при мен ей така от нищо се случва. Явно си е нещо типично за бремеността и при някой, който е малко по-предразположен веднага се обажда. Бързо оправяне
Много кофти преживяване.