Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 220
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от мен макар чееобяд нали си ме знаете ей преди малко се излюпих
Ани Бани направо и мен ме свали от стола ама си им спретнала едно представление на твоите хора, добре поне че си духовита та и нас да поразсмиваш с твоите забавни щуротии.
На всички желая един приятен прохладен ден без болежки и проблеми

# 166
  • София
Здравейте момичета  bouquet  bouquet
И аз тия дни само ви чета, че Кати не ме оставя на мира, нещо зъбите я мъчат и само се катери по мен. #Crazy #Crazy
Чакам с нетърпение свеки да излезе в отпуск, та малко да се занимава с нея, че и то горкото издивя с мен #Crazy #Crazy
Ади-сан, аз се бях насочила към Правителствена, там имам приятелка гинеколог, но до последно не знаеха до кога ще им е ремонта, та тя ме прати при неин познат лекар в Шейново. Та и аз съм в чуденка кво да правя, щот предпочитам да родя при нея, а не при друг, но не знам как ще работят и от кога ще приемат newsm78 newsm78 newsm78 Гадно е до последния момент да се луташ къде да раждаш newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy
Момичета надявам се довечера да дойда, само мъжо да се прибере навреме да гледа Кати , щот иначе bambam bambam fight fight fight fight
И аз като Катрин вчера му дигнах луд скандал че си мисли само за неговите си работи, за колата/тропали моля ви се амортесьорите и това разбирате ли е най-големия му кошмар в момента/, а на мен яйце ми се пече на Гъза с това раждане #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та съм го строила довечера да си дойде навреме та да мога и аз да изляза малко кат бел човек bowuu bowuu
Поздрави от мен и до довечера  love001  love001  

# 167
  • морето и сините вълни :)
ухх писах писах и се изтри-натиснах пустия му ТАБ без да искам smile3515

та Тюленски се завърна от ЖК-то мноо доволна...качила съм 2 кила което е супер за месец  и половина.Което ще рече че  само на бебче съм ги качила а не на тюленския си задник smile3532

Взеха ми вагинален секрет...Гъзен не ми взеха (слава богу,а и гъзъ си недавам) newsm47
тумбата пораснала яко...нали  расте и малкото Тюленче вътре newsm30

дадоха ми болничния  и  обменната карта и ми казаха че  ако тръган да ражам  с нея  и с  изследването за кръвна група  и картона ми мога да ходя да раждам...
Ама после се зачудих -не трябва ли да ми дадат едно направление за раждане  newsm78 newsm78 newsm78..
абе де да знам..щом ми каза че с това мога да ходя да раждам значи ще  е смао това newsm78 newsm78

Катринче--ооо то да беше от секс  да сме го счупили..ама нъцки  не е newsm45..само от мойта стройна снагица newsm47 newsm47 се изтопури тоз матрак така..а други пъти като сме падали..... luvbedабе то гоелми кушииии ства нащо легло..сега моя ми вика че трябвало да сложи планки да го укрепял smile3508..викам му аа ти са сети...  

Инче..ама твойте хора на работа  как така не са си намерили замесник..ти там ли ще  раждаш..тез хора н есе ли замислят  за твоето  състояние.Да си починеш малко..Е гати и хората..Заслужават да ги оставиш   ей така  голи и боси  без замесник Rage

adi_san -абе как така на 31.8 ще ти издават чак болничния..ти да не си октомври месец да раждаш newsm78

охх поне днеска хладничко..и ми е много добре  на  кожицата newsm53 newsm53
Притяна среща на СОФИАНКИТЕ..   love001

# 168
  • София
Привет и от мен. Срещата наближава, но днес по новините чух, че довечера ще има мач и ул. "Гурко" ще е затворена за коли и за паркиране. Мислех да идвам с колата, но май е по-добре с такси. Имайте го предвид.

Палечка, Катрин, я ги оставете тия мъже и се хващайте под ръчичка двенките. Аз откакто шофирам активно един път не съм молила моя мъж да ме закара някъде, камо ли да пазаруваме заедно. Той в магазин не стои и само може да ми развали кефа и най-много да се изпокараме. А ако му кажа, че съм си намерила компания, направо би ме разцелувал.

adi_san, моя комшийка, която е бременна заедно с мен и ще ражда края на август, ходи в Правителствена на ЖК и ще ражда там. Да ти кажа, бяха почнали да я убеждават да си намери друга болница и друг доктор, заради ремонта, но тя настоя да роди там и сега по последни данни се е уговорила да роди там и са и казали категорично, че за нея ще има стая. Това ми звучи малко несериозно, така че ако си се насочила натам, трябва още сега да отидеш и да се уговориш. Аз имам малко по-различно мнение за тази болница и въпреки, че ми е най-близо, не бих отишла да раждам там.

# 169
  • Кърджали, България
Инче..ама твойте хора на работа  как така не са си намерили замесник..ти там ли ще  раждаш..тез хора н есе ли замислят  за твоето  състояние.Да си починеш малко..Е гати и хората..Заслужават да ги оставиш   ей така  голи и боси  без замесник Rage

Точно така ще стане накрая! Казах, че от понеделник не съм в града и точка!

# 170
Правилно Инче...ще си гледаш здравето  на,бебето и на Стойл..ти да не си  татко Барба бе...че да се натоварваш толкова много...

galia2007 - и моя мъж е същия като твоя.в понеделник заминава  командировка до  23 ти август и ми вика вчера.ама видимо притеснен.."мило аз къде ще оставя колата" newsm78 и се чуди и с е почесва
и аз се обърнах и му казах--ти в час ли си бе ??? #Cussing outчудел са къде ше си оставел колата..ами има   паркинг пред блока там ще си я оставиш...вместо да  мислиш дали  докато си дойдеш няма да  съм  снесла и да се притесняваш з амен.Той се притеснява нашия за  коалта ooooh! ooooh!
да ги хванеш та да ги  смацъфръцаш тея мъже....аман  ви казвам ooooh! ooooh!те нямат никви притеснения..сичко се на нас оставят

заради това са казали хората..жената е вратът  на мъжа.накъдето го мръдне жената на там ще гледа Peace Peace

# 171
Завърнах се от лекцията и за това добър ви ден от мен Hug Laughing Най-хубавото беше, че се събрахме таман 4 мускетарки от варненските септемврийки и си изкарахме много хубаво Party
Ании, ти сега понеже мъж ти заминава реши да изпотрошиш мебелировката вкъщи в знак на несъгласие ли Joy hahaha hahaha Май ми се струва, че е ред на дивана в кухнята Joy hahaha
Почти цялата нощ не съм спала, така че сега съм като парцал и карам на батерии Tired Outta Joint ooooh!

# 172
kalina333, marina_79 мерси за инфото, момичета  Hug  Не знам защо така при мен става с тези изследвания. Днес обезателно ще питам докторката. Може пък да не са имали достатъчно направления в момента... ама пак е леко тъпо, щото ако ми се наложи да влизам изневиделица да раждам, кво правим?!  Thinking  newsm78 Иначе, аз също си мисля за АГ, даже не мисля, ами съм сигурна за там Wink Но виж за доктора е друго нещо. Чувам и двете мнения - че е добре да си избера доктор да ме изражда и че по-добре да не си избирам, защото отношението било по-лошо към, тези които са избрали. Просто не знам какво да правя в това отношение. Че не ги и познавам докторите. Имам добри мнения за д-р Хубчев и д-р Йорданова. А една приятелка, имаше уговорка с д-р Тончева - когато дошъл моментът, докторката така и не си вдигнала телефона и тя отишла да ражда вече, че нямало накъде, но после сподели, че много мило са се държали с нея и много добре са се отнасяли, нямаше никакви забележки. Така че, както виждате положението е 50:50 дет се вика и аз пак пакзвам - не знам какво да правя. newsm78  newsm78  smile3511

А пък на 31 август ще има безплатна лекция на училище МАМА в х-л Рига от 10:00 ч.- ще бъде за контракциите и кой кой е в родилната зала. Така че, ако искате, можете да дойдете  smile3521 smile3521

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 11:55 от Escarina

# 173
Малеее, ама и аз съм един кукавел  Embarassed , ми много си права Ани, не на 31.08, а на 31.07. ще ми го пуснат болничния. Нещо съм се отвяла и съм писала глупости  Joy hahaha ма така е с тези наши бременни мозъци... Laughing

kali, galia2007, аз ще раждам в средата на септември ( дано устискаме дотогава де  baby_neutral ), та дотогава ще са отворили отделението - от 01.09., поне така ми каза д-р Христова. Пък ако стане нещо и все още не са го отворили ще ме препратят на друго място ( е, дано не се налага  Simple Smile ).
А иначе другата докторка от ЖК каза, че няма да ми пише дата и болница на направлението за раждане, така че когато дойде момента в болницата ще си напишат всичко  Simple Smile Друго обаче ме озадачи - каза, че все още няма да ми дава обменния лист ( бланката дето води отчет на всички изследвания и измервания ), щяла да ми я преснима  newsm78.
Escarina, да ти кажа и аз повече от половината изследвания съм си ги плащала. Все нямат пари за направления #2gunfire, а иначе си ни прибират здравните осигуровки #Cussing out Така е, като живеем в държава дето управниците мислят само как да си напълнят джобовете.... #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 174
добре де.. на мен днеска ми дадоха смао обменната карта...без направлението за раждане..и таз ми каза че мога  с това да ходя да раждам ....таз да не ми  епропуснала нещо newsm78 newsm78..Или кво беше това направление  го дават 30 ден апреди термин ли newsm78 newsm78.На някой май не пишат датата  нарочно newsm78 newsm78
офф  кво ли си тормозя главата с глупости... ако стане нещо да тръгне да се ражда...и не ме вземат  в болницата   ще ги разтрелям сичките там #2gunfire #2gunfire

# 175
Здравейте Тумбаланки! Grinning
Днес наистина сме си избрали страхотен ден за срещичка!
Коки съчувствам ти искрено  spoko Аз също имам постоянно проблеми с кръста от няколко месеца. Мине, не мине седмица две и пак се обажда. На 2 пъти  лежах по 4-5 дена, но ти май си пострадала още по-тежко. И при мен ей така от нищо се случва. Явно си е нещо типично за бремеността и при някой, който е малко по-предразположен веднага се обажда. Бързо оправяне  bouquet
Lilian супер новина за новия магазин! Макар, че май до тогава ще съм си напазарувала всичко  Tired Ти май разбули тайната на  gia_fire Mr. Green
liddi, благодаря за информацията за срещата. Мисля и аз да се присъединя. Може да се разберем нещо допълнително Grinning
пебс, радвам се че ти се е разминала болницата! Опитай се да се развличаш с пазаруване и положителни емоции и да не мислиш лоши неща Hug
Инче, дано бързо се оправи малкия сладур. Горкичкото  Cry Много кофти преживяване.  ooooh!
pavlinadidko  честити придобивки   bouquet
Камелия, можеш да си купиш кърмачески сутиен от фирмен магазин на Триумф. Аз съм много доволна от бременелският им сутиен. Много мекичък и удобен.
Моренка, и аз съм на посещение и ехограф в Св София на същите дати. Ще се засечем. Hug
Момичета аз уикенда мисля да се отдам на  пазаруване newsm53 Направо нямам търпение! Grinning Отивам да се ровичкам по темите да събирам инфо и идеи, пък после ще се похваля  Mr. Green

# 176
  • Севлиево
Абе,Ани,няма начин да не те приемат да раждаш.С документи без документи,бебчо ше се роди,само да е живо и здраво.Мен така ме успокоиха,моя док нали не ми даде никакви документи.И аз се притесних,как ще е ама ми мина.Другия път пак ще го тормозя да видим ко ще ми каже.Тоя моя док е много завеян,хем кат ме гледа на ехограф ми казва че бебето върви с две седмици напред,хем ми казва че документи щял да ми даде 1 седмица преди термина.Иди че го разбери,голяма е шматка.

# 177
Ани, точно така е - направлението за раждане важи 30 дни и затова някои лекари го издават без да пишат дата, че не се знае кога ще реши мъничето да излиза. А обменната карта би трябвало да я дадат май заедно с направлението  newsm78 Ама нали пък уж в деветия месец се ходело всяка седмица на наблюдение и би трябвало пак в нея да пишат какво става... Може би трябва да ни я дадат пък като ходим да си я носим с нас, знам ли... newsm78 Това ми звучи най-логично. Simple Smile А и аз между 15 и 20.08. имам да си правя задължителни изследвания на щитовидните хормони и на еритроантитела ( че нали с таткото сме с различни резус фактори...), та може би иска да изчака и да запише и тези резултати.... newsm78  Май ще се боря другата седмица да си я взема картата заедно с другите документи, че знае ли се  Simple Smile

Айде бай от мен, отиваме да хапваме  Heart Eyes

# 178
На мен в понеделник доктора ми каза,че трябва да нося 4 документа за болницата-обменна карта,направление за раждане,кръвната група и лична карта.Каза ми,че ще ми го даде на 06.08.07г. ,т.е. другия понеделник,но аз ще ходя този понеделник на запис и ще си ги искам,че с тия мойте плаценти и води...  #Crazy Да съм си подготвена.Майка ми вчера само ми повтаряше-"Свържи се с някой лекар,да се уговориш,щом ще е секцио!".Накрая се нервирах и й казах,че ако ДА НЕ ДАВА ГОСПОД, стане нещо непредвидено винаги има кой да ми направи секциото в МД.!!!Тя жената се притеснява и тя като мен,ама още повече ме изнервя!
Аз точно като вляза в 9 месец (на 3 август) ще си остана сам-сама в цялата ни триетажна къща.Това никак не ме кефи,щото сега няма минута спокойствие,а когато ще ми е притеснено и напрегнато няма да има никой.  newsm78 Точно сега всички ще ходят на морета и почивки...

# 179
Привет,
сега се връщам от ФМ.
Бебо вече е 1812 гр. отговаря си точно на семиците 32. Каза ми че количеството на околоплодните ми води е намаляло и аз като се ошашках и ревнах на мама по тел. Тя съответно се ошашка жената. И търси и в нета и говори с нашия приятел доктор и мненията се, че ако не пиеш достатъчно вода е съвсем естествено количеството на водата да е намаляла. Трябвало да се пият поне 8-10 чаши вода на ден, без безалкохолното. А аз днес съм пила само чаша вода. Така че от утре май сериозно ще се заемам с пиенето на вода.
лекси,това се надявам да е вярно,щото и на мен ми казаха,че са ми намалели водите.Аз като прочетох поста ти  сега само се наливам.Дано е истина и да не намаляват повече.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт