Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?
, но чакаме
!!!

Ама иначе докато си гледаше Формула-та вчера, можеше да мрънка, че е гладен и жаден и бременната му жена да търчи да го обслужва.
поздравления за темата на саморасличе 

)
Аз изпитвам панически ужас от тях
Миналата вечер, когато бдях над Стоил, видях една точно до леглото му и то при положение, че от 1 мес. сме сложили от ония отровните кутийки из апартамента (с изключение на нашата стая, защото там досега нямаше хлебарки
То аз толкова спах де, сигурно през 10 мин. съм ставала да проверявам дали не е излязла отнякъде
Не стига екшъна от миналата вечер, а и на следващата видях същата хлебарка (мъжът ми ме бъзика откъде може да съм сигурна, че е същата
, та спах по-спокойно. Обаче сложих от кутийките и под леглото на Стоил. Майка ми едно време купуваше от ХЕИ нещо прозрачно и без миризма, като лепило, с което мажеше праговете на апартамента и самите стаи, около леглата ни, пред вратите на баните, ама трябва да я питам какво беше
Когато беше горе-долу около 2-годишен моят ме попита: "Къде ти е вратичката?"
"Нали съм излязъл от корема ти, трябва да има някъде вратичка, къде е?" 
егати чудото навън!

Мнооого жега