Боси крачета по пясъка тичат, БУРГАСки чеда морето обичат

• 16 972
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Ехаааа честито на Мариана мама, пожелавам и най-послушното бебе   bouquet

Вери ти хубаво ги поръчваш, ама къде  newsm78 Щото и аз си бях поръчала ама на пак мъж  Crazy

# 196
  • Бургас
Честито и от мене на малкия Мони. Да е жив и здрав. Палав като батко Ваньо и умен като кака Теди. Целувки на Марианка   bouquet

# 197
Честито на марианамама и щастливия татко да е жив и здрав малкия сладурчо и да ви радва много   bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Честита рожба на Марианамама!   bouquetЖив,здрав,без колики,послушен Laughing
И честит рожден ден на Soleada! Много здраве, щастие,късмет и любов! Hug  bouquet

# 199

Вери ти хубаво ги поръчваш, ама къде  newsm78

Е на моя мъж, пък той после къде ходи какво прави не знам.  Joy
Съвсем нещо се чалнах, ама ще се оправя.

Честит рожден ден на Soleada!
Да е жива и здрава, щастлива, уважавана и обичана мама и жена!

# 200
Честито бебче Симеон!!! Здрав и силен да расте малкия левент! Да е най-щастливото дете! И вие покрай него!!!

# 201
Живи и здрави да са всички нови бебета!  bouquet  bouquet  bouquet за мамите и бързо възстановяване
Люси и аз мисля че си избързала с АБ. Ние зимата бяхме 1 месец така, но АБ не дадах. Накрая се оправихме с капки и сиропче за алергия. Просто в Бургас въздуха е мръсен и децата правят такива алергии, като леки формички на асма. Преди това сменихме всички възможни сиропи за кашлица.

Ваня, каква е тая среща дето заформяте - кога и къде? Пишете ме и мен

# 202
момичета, някоя от вас ще ми каже ли дали още има актуален списък в болницата за родилките?
преди 4 и кусур години карах скъпата с една голяма чанта - то не бяха лиглини, чаршафи... сега чувам че трябвало и възглавници  да се носят....

термина ни е на 4.09, ама май ще подраним...

# 203
Честито бебче на Марианамама!Да расте здрав,спокоен и щастлив!Syrinx благодаря за комплиментите.

# 204
намерих го списъка... много ви е огелпен форума  bouquet  newsm78

# 205
Що? К'во му е?  newsm78

# 206
не мога да се ориентирам нещо... я кажете има ли промяна в бургаското АГ - в МБАЛ ... че жената пита... да се подготви психически....

# 207
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=149333.new#new

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10705.0 - последните страници тук

Това все линкове от първата страница. Simple Smile

# 208
мерси!!!  bouquet

# 209
  • По света и У нас
ЧЕСТИТО СЪКРОВИЩЕ  stork-boy НА МАРИАНАМАМА!  baloni
Името Симеон е наистина Прекрасно и много Величествено  Hug
Бързо възстановяване на Мама!

Честит Рожден ден на Soleada!
Да бъде мноооого обичана и мноооого глезена  Wink

Танина, Syrinx и bubi4ko по принцип съм съгласна с това което казвате  Peace .... Но ние преди да започнем АБ бяхме със зачервено гърло десетина дни /и затова смених една лекарка с друга  Thinking/  и същия ден, когато малко по принуда вечерта ни го изписаха /това беше петък/, малкият освен че беше с Т, беше страшно отпаднал, омърлушен ... жал да ти стане като го гледаш, целият гореше ... затова от сутринта му сложих Панадол свещичка, Т падна до 37,4, но на обяд отново дигна този път 38,7 и беше адски неспокоен, мрънкаше непрекъснато и спокойно не можеше да спи  Sad съвсем мъничко му трябваше за да се събуди  Rolling Eyes Пак му сложих Панадол и този път не помогна и след  2 часа му дадох Нурофен и вече беше малко по-добре  Peace
  ... Затова вечерта пак при доки .... и резултат АБ /Димитрова каза ДА  Peace сигурно е почнало от зъбките, но не може да е само от това толкова дълго време и прекалено дълго гърлото е било зачервено  Tired - това което по-скоро ме притеснява  Thinking е, че и тя не беше мнооого сигурна какво му е точно  newsm78/ ... Факт е обаче, че до ден днешен кашлицата продължава  ooooh! ...

Общи условия

Активация на акаунт