направих си перманентен грим на веждите :)

• 260 459
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  bouquetза всички, които продължават да ми правят комплименти!

а тези вежди, които Тони е сложила...малее, има големи кошмари сред тези госпожи, аз добре, че отидох без да прегледам никакви сайтове, защото знаех, че ще се сдухам и няма да отида, така както четох за Малвина и проблемите й със силиконовия бюст и това е единствената причина да не ида и аз да си го направя Confused

# 91
Записах си час за сряда!  Peace

# 92
при Еми ли?
Ако е там ще останеш доволна със сигурност Peace
Хайде и после се похвали Hug

# 93
при Еми ли?
Ако е там ще останеш доволна със сигурност Peace
Хайде и после се похвали Hug

Ами вие нали казахте, че в този салон само тя ги прави... и не попитах за името...  ooooh!

# 94
да, само тя ги прави Peace
не се притеснявай Hug

# 95
да, само тя ги прави Peace
не се притеснявай Hug

...защото се притесних за секунда  Laughing
А после и снимки ще има - обещавам  Peace

# 96
  • София
Супер просто,страхотно са ти ги направили. Grinning
Не мога да се въздържа просто,имаш страхотно красиво момченце,да ти е живо и здраво. Hug

# 97
Супер просто,страхотно са ти ги направили. Grinning
Не мога да се въздържа просто,имаш страхотно красиво момченце,да ти е живо и здраво. Hug

Благодаря ти мила, симпатиите са взаимни  bouquet
Обещала съм да кача още снимки, ама нещо нямам време да се снимам с вдигнат бретон, за да се види хубаво формата и цвета им Party
Ще накарам мъжа ми да ме щракне през уикенда Wink......ама той като се размрънка един.....че го мързи, не можел....  ooooh!Crazy

# 98
Колко струват при Еми.Една позната вчера я пратих да си удължи косата в Магама и тя на място решила и си направила и перманентен грим на веждите-220лв.Каза че са й станали супер,ама още не съм я видяла и се чудя къде да ида. newsm78

# 99
В ДермаПро, т.е. при Еми са 175 лв. за двата пъти Peace

# 100
В ДермаПро, т.е. при Еми са 175 лв. за двата пъти Peace

И там било за два пъти.То разликата не е кой знае колко-все пак са само 45лв.Най-добре да изчакам да видя нейните в Mагама как са станали, и на после на  Gorgeous и така да реша.

# 101
разбира се, ти прецени  bouquet

# 102
Благодаря за помоща.  bouquet

# 103
Ей, Рори, супер са ти станали веждите Peace

# 104
Момичета, страхотни са ви веждите. А на живо как стоят.. т.е. все едно си с молив или?..

Общи условия

Активация на акаунт