Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 080
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 315
Вчера имаше спамо-чат среща и събрахме 201лв  за Криско.

Браво, моми4ета, това е страхотно  Hug

Лилибон, едно моми4е в Германия се свърzа с мен и Ще ми прати пари, кажи ми моля те какво предпо4итаШ, да донеса ваzелинови превръzки от тук или да ти преведа парите когато съм във Варна след 3 седмици? За мен няма zна4ение, нито единия, нито другия вариант ме zатруднява, просто ми кажи какво предпо4итаШ  Hug

# 316
Миличка Лилибон,знам,че нямаш много време но ние от сайта МАма и бебе сме съпричастни с теб и желаем най-доброто за твоето дете.
Понеже при нас беше публикуван апел за помощ би ли се съгласила под апела да публикуваме снимката на Криско ,която се намира на стр.2 от темата тук и която ти самата си пуснала.Моля,те отговори ми.
Извинявай,че ти пиша тук,но кутията ти с лични съобщения е препълнена.

# 317
    Аз преведох през ипея и нямах проблем с IBAN , пробвай пак.
моля ,кажете по подробно как се пращат пари през и -пея!!!

# 318
Моля се от сърце за малкият красавец,откакто преди няколко дни научих за това което преживява той и семейството му.Ще помогенем с каквото можем.
Лилибон,страхотна жена си!Просто от постовете ти лъха нестихващ позитивизъм и вяра.Прекланям се пред силата ти майче Hug!Дано усилията ти и тези на всички които ви мислят само доброто доведат до така желаното подобрение и излекуване на мъничкото момченце Praynig Praynig Praynig

# 319
Здрвейте мили момичета и ти скъпа Лилибон и ти миличко Криси!
Отностно предложението ми за писмо-молба до авиокомпаниите е с огромен процент за положителен отговор!Трябва да се напише от семейството и да се приложат медицинските документи!Под  нея могат да се приложат и нашите подписи!Тя се внася в деловодството на авиокомпаниите и те трябва да дадат отговор до 15 дни!Нека опитаме!
ами пускайте да се подписваме, че после да не се чака - като решат горе-долу кога ще тръгват.
Лилибон всеки тук чака новини за малкия - вече не ми се пише по другите форуми и само проверявам дали има нещо ново тук. Пиши за всичко - какво правите през деня, през нощта, спокоен ли е, разхождахте ли се и всичко...всичко останало.
аз продължавам да си пея да се свържеш със save-darina, така шансовете да осъществите пътуването в най-скоро време ще  нарастнат. предполагам, че и за там ще ви трябва солидна сума - за прегледи, за престой и за какво ли още не!?
Peace

# 320
  • София
Мила Лилибон, радвам се на хубавите новини като всички тук.
Вчера имаше спамо-чат среща и събрахме 201лв  за Криско.
Благодаря на всички хора с добри сърца, които се включиха,
а с теб утре Мина ще се свърже , за да се разберете за паричките (или лепенките)
Стискам палци за много, много предстоящи хубави новини от вас. Hug

Ели,
тъкмо се прибрахме в София и първо поглеждам как сте  Hug Hug Hug
Нямам писмо от теб,
но прочетох развитието на темата.
Предлагам да ти преведем паричките от срещата
на банковата сметка.
Още не съм говорила със спамърите  Wink
но видях събраната сума
и искрено се гордея с тях
  Hug Hug Hug
Ако имаш нужда от нещо,
казвай - ще помагаме  Hug Hug Hug

Лека и спокойна от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 321
  • Варна
Момичета, днес не съм писала, защото някак не ми остава време. Благодаря, че се интересувате как я караме. Малчо е доста ококорен, днес почти не е спал. Когато е спокоен е много смешен - оглежда се наоколо с тъмните си очета, много харесва висящите неща, дето са му комплект с кошарата. Едната висулка е топка и днес колкото и да й се протяга с ръчичка, най-накрая успя да я ритне с краче и така да я разклати. Всичко това естествено, съвсем случайно.

Все още си мечтая да ми се усмихне или да изгука, но когато е спокоен само ме гледа сериозно.

Днес уж нямаше да го  превързвам, но пак почна да избива нещо зеленикаво по превръзката на крачето, та я сменихме набързо, за да можем да намажем антибиотик. Тия големи площи са направо магнит за разни бактерии, дано антибиотикът ги изтреби. Както е добре, ако бактериите навлязат в кръвообращението има опасност от сепсис, надявам се да овладея положението.

Иначе денят беше посветен на фонтани от носа и устата, та колкото и да гледам да не го разбутвам се наложи да го преобличам, за да бъде мокър отпред само след 15 минути.

Надвечер излязохме на разходка в Морската градина при най-интересните листа на света.

Дея, не искам да трия съобщенията от някои майчета, затова ми е пълна кутията, но каквото пишете в тази тема го прочитам и гледам да отговоря.
Татяна, ако в Германия има вазелиновите бинтчета на Kendall, предпочитам тях.
Ще напиша писмо до Бритиш Еъруейз, ако имате техни координати, моля напишете ги.
Солкосерил и Актовегин намирам без проблем по нашите аптеки, няма нужда да ги пращате от чужбина. Незалепващите превръзкисе наричат Mepitel и ги купувам от вносителя в София.
Карамфила, ще ти пратя телефона си да се чуем и да се разберем.

Лека нощ на всички и нека утрешният ден бъде по-добър!

# 322
  • София
И аз виждам късно темата, че бях в провинцията и ужасно ме натъжи съдбата на малкия Криси.
Лилибон, възхищавам се на силния ти характер и ти пожелавам да намериш сили да се преборите със заболяването. Имаме много приятели в чужбина и мислех да търся превръзки и мехлемчета, но прочетох, че за сега не са ти нужни, за това ще преведа само пари. Ако имаш нужда от нещо - казвай.

# 323
Ой мъничето сладко гледа листенцата по дръвчетата  Heart Eyes  Hug. Иска ми се да го докосна с вълшебни пръсти ........
Мислех си дали не може твоята лична кутия някак си да се разшири, не знам дали модераторите не биха могли нещо да направят, ако ти искаш де. Някой питаше за Epay, извинявайте милички тука никовете са ми нови иначе не обичам така да се обръщам  Embarassed аз току що го използвах за пръв път, трябва да се отиде до банкомат да се регистрира картата и после е много лесно.
Лилибон, прегръщам ви нежно, не е истина просто колко обикнах това дете без да съм го виждала на живо, образът му се настани дълбоко в сърцето ми .... мил и свиден  Praynig

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 23:49 от detelini

# 324
Лилибон,толкова се радвам,че Криско е по-добре.
От както видях темата не спирам да мисля за вас.Дана,дано нещата да вървят към по-добре.
Детенцето ти е много сладичко,много чаровно бебе.
Всички сме с теб и те подкрепяме.Кураж миличка.Ако се нуждаеш от нещо-пиши.Целувки от нас за Криско  love001 

# 325
Искрено се надявам полета на Лилибон и Криско до Англия да бъде безплатен. Ако пуснете подписка ще се подпиша. Но само да споделя че мъжа ми се познава лично с шефа на България Еър и не успя да уреди безплатен полет за наш приятел болен от рак, за лечение в Германия! Но мисля че ако нещата станат публични , се постига много повече, така че нека не оставяме Лилибон сама, и наистина да направим подписка.  Peace

# 326
Привет, и от мен, Лилибон, радвам се, че Крис е бил спокоен днес и се чувства по-добре.  Hug Целувки и от мен!

# 327
  • постоянно
лека нощ и от нас Лили- нека утре бъде по-добър ден за всички нас. Hug Hug Hug
Вили

# 328
Мила Лилибон, откакто прочетох вчера за теб и малкия Криско, немога да спра да ви мисля. Знам, че не ти е до това, но пиши всеки път когато имаш възможност. Не само аз, но и всички мами се интересуват от състоянието на малкото ангелче. Всеки лъч надежда радва не само теб, но и всички нас.А както хората са казали: Споделената радост е двойна радост, а споделената мъка е половин мъка. Не че някой може да изтръгне мъката от душата ти (поне на този етап, надявам се скоро всичко това да е зад гърба ти и Криско само да те радва), но поне да ти олекне малко. Що се отнася до лекарствата, ще ти изпратим каквото имаме в наличност като се прибере майка на 9-ти- 10-ти август. Няма значение, че ти си ги набявяш от аптеките. Безсмислено е да ги купуваш, щом можем да ти ги набавим. Пиши ми, моля те за всички медикаменти и превързочни материали от които имате нужда, а ние каквото можем ще вземем. Нали ти казах, не се притеснявай- от болницата там майка ги взема БЕЗПЛАТНО. Ако има и други лекарства, за които все още не си споменала, моля те пиши. Бих искала да ти пиша на лични или на e-mail, но кутията ти е пълна. Прегръщам ви силно Hug и ви целувам милиони милиарди пъти.
 Накрая, но не на последно място: честита месечинка на малкия Крискоsmile3501

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 09:08 от makoto

# 329
  • София
Най-важно за момента е НЗОК да се изкажат положително по молбата на Лилибон. Нали разбирате, че тя сега очаква с нетърпение този отговор, преди да прави каквото и да е (как да се обади в авиокомпаниите, като не е сигурно, че ще пътува).

Много по-важно е от НЗОК да им покрият лечението в Англия. Тогава дори да не им отпуснат безплатен билет, вярвам че с общи усилия ще съберем парите!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт