Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 098
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 270

Момичета, ето това за вазелинените бинтчета за пръстите:

kendall petrolatum gauze packing strip - 2.5 cm x 91.4 cm

Дали става дума за това: http://www.safecross.com/products.asp?CCD=CAN&CatID=1105 или това: http://www.allegromedical.com/wound-care-c541/gauze-packing-stri … ards-p214520.html
Нека уточним какво точно се търси и да видим кой има възможност да го досене възможно най-скоро. Утре ще разпитам познати кой кога си идва.

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 01:46 от rosito_m_m

# 271
Лилибон, много се радвам че вече се кърмите и че Криско се чувства по-добре! Радвам се че има толкова добри хора и всички са готови да помагат.

Днес преведох пари през разплащателната си сметка, но когато превода е към друга банка има такса 1лв. Попитах специално за дарение , но това не оказа никакво влияние.
Но щом има събрани средства за месец напред, вярвам че и занапред ще е така!

# 272
  • София
Освен, че ние помогнахме и ще помагаме много от нас препратиха тъжната история към свои приятели, които също ще подкрепят Криско и неговото достойно и сплотено семейството!

Лилибон, много сме, силни сме, с Вас сме!

# 273

Момичета, ето това за вазелинените бинтчета за пръстите:

kendall petrolatum gauze packing strip - 2.5 cm x 91.4 cm

Дали става дума за това: http://www.safecross.com/products.asp?CCD=CAN&CatID=1105 или това: http://www.allegromedical.com/wound-care-c541/gauze-packing-stri … ards-p214520.html
Нека уточним какво точно се търси и да видим кой има възможност да го досене възможно най-скоро. Утре ще разпитам познати кой кога си идва.

Днес ще пиша на моята скъпа братовчедка, която е в Англия да провери какви са цените на бинтовете там, но само, моля, който е по-наясно да ми каже за кой продукт по-точно да питам. Благодаря!
Лилибон, въпреки всичко, което ти се е струпало, постовете ти са безкрайно позитивни. Възхищавам се на силата ти  newsm20 Отново ви прегръщам!

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 18:34 от Анонимен

# 274
Лилибон, страшно много се радвам, че Крис се чувства по-добре с тези превръзки. Истината е, че медицината напредва с бесни темпове, и това, което днес окачествяват като нелечимо заболяване, в един момент се лекува съвсем успешно. Така че, въпросът е качеството на живота на Крис дотогава да е такова, че да му позволи да се развива като нормално детенце, без да страда. Затова ще сторим каквото можем, за да му помагаме. Всички сме зад теб и ти се възхищаваме.

А на Лъвицата, браво, че се задейства!   bouquet

# 275
и още нещо! моля, вижте петицията относно необходимостта от спешни законодателни промени във връзка с лечението на българските деца у нас или в чужбина, дарителството и други сходни теми!

http://www.save-darina.org/content/view/146/1/
Не ми се отваря петицията.... Sad

# 276
изпратих пари по тази сметка,но ме питаха за егн и аз не го знам,момичето в банката ми вика ами ако идат на друга сметка Rolling Eyes на края го изрови егн-то,само да питам с 72 ли започва да не би да съм превела на някой друг парите.

Да, със 72 започва. На мен не ми искаха ЕГН, може би защото преведох от ПИБ.

Момичета, най-лесно и безпроблемно можете да изпратите пари от клон на Първа Инвестиционна Банка.
Там и таксата е символична.
Честно казано не мога да ги разбера тия банки. За какво им е ЕГН-то, след като въведоха тия безумно дълги IBAN-и и кодове? #2gunfire НАли даваш и трите имена на получателя...аман от бюрокрация бе.... #Cussing out
Аз отидох директно в клона на ПИБ и ги внесох на каса. Първо ме попитаха за ЕГН (защото явно така име е по-лесно да търсят), но им казах, че имам сметката, преписаха си я и готово.
Лилибон, видях, че живееш в Торшево. Не зная дали излизате по разходки (четох че се притесняваш от инфекции), аз съм в Младост, бих могла да помогна с нещо. Само кажи и пиши на лс!  Hug
Прегръщам ви двамата с Криско и ви пожелавам скоро да забравите този кошмар! Hug Hug Hug

# 277
  • София
Преводът е възможен и без ЕГН-то при подадените данни! Не им се давайте!

# 278
  • под шипковия храст
момичета, петицията е за бързи мерки в детското здравеопазване - ще я пусна и като отделна тема, но се надявам и на вашата помощ за да я разпространим! предполагам, че понякога връзката се натоварва и не може да се отвори, но ако опитате по-късно няма проблем! ... ама ние нали сме свикнали да сме по-упоритички  Wink и надявам се това затруднение да ни ви откаже да я подпишете!
всичко е в нашите ръце!!!
Лилибон, моля те свържи се със http://www.save-darina.org/  там те чакат.
искаме да направим най-доброто за Крис, най-добрата клиника с най-добрите екипи! не се опитвай сама да се справиш, позволи ни да ти помогнем!

# 279
Май намерих тия ваzелинови превръzки в Германия. До колкото раzбирам, тук фирмата Кендал се каzва Тайко Хелткейр.  http://www.tycohealth.de/pdfcatalogue/03_wundversorgung.pdf на страница 19 се вижда продукта. Лилибон, това ли е?

# 280
  • БГ
кураж и прегръдки от нас Hug Hug Hug,и аз ще помогна с парички ,стискам палци и се моля за вас Praynig Praynig Praynig

# 281
Относно кърменето - като ме питат ама още ли го кърмиш? - и ми става едно... Той още няма 2 месеца, това е най-доброто за него..
Изнервена си,затова си чувствителна.И мене са ме питали още ли цица моят юнак-кърмак на 9 месеца,ама знаеш ли колко ме е интересувало какво мислят?Най-вероятно-нищо лошо,просто фраза.Майка ми смяташе,че 1 месец и стига,какво съм пробутвала на детето този"редкоч".Ми да не го пиеш ти,викам й,и тя млъкна.Първото дете не можах-то имаше дефект на езичето и не можеше да суче,гърчихме се един месец и спряхме.Имаш ли,дърпа ли малчо-давай,да не ти се свиди  Simple Smile

# 282
Лилибон, как спахте снощи? Как мина деня на сладурчето сладко и на мама? Разкажи ни за Англия - на какво да се надяваме там? Прегръщаме ви нежно с Кристиян  Hug  Hug  Hug.

# 283
  • София, в полите на Витоша
Лилибон, а кой е вносител на мекичките превръзки? Дали да не опитаме да договорим едрова цена, хем да купиш повече, хем да ти направят отстъпка?

Пуснах запитване до приятели за националният ни превозвач, дано се намери някой с добри позиции, да могат да ти осигурят добри условия и цени!

Прегръщаме те и чакаме все така добри новини. Hug

# 284
  • Варна
Вносител е фирма Prohealth София. Ще ги питам дали могат да направят допълнителна отстъпка за количество.

Бебо днес суче 15 минути, после се изопва дълбоко заспал, явно му е добре на ръце, и когато след половин час реша, че явно няма да яде повече и го сложа в креватчето, веднага се събужда и размрънква.  Класически бебешки номера.  Simple Smile Казвам си, че поне му е хубаво в мен, щом заспива. Едно е да го държа в ръцете си, друго е да е на възглавница. Ама като се е родил бижу, ще лежи на възглавница.  Simple Smile

Момичета, спрете за момента да търсите бинтове и превръзки, поне за месец имам консумативи, а се надявам дотогава да можем да отидем при специалисти и те вече да препоръчат какво точно да ползваме. Все пак става въпрос за пари, не искам излишно да се харчат. Тези бинтчета ги видях на един американски сайт на родители, чиито деца са с това заболяване. Там описваха, как бинтоват пръстчета с тях и реших и аз да пробвам. Но все пак, може пък лекарите да кажат нещо друго. Отначало и ние купихме големи количества от една по-твърда незалепваща превръзка, а ето - оказа се, че има и по-добра от нея, този Мепител, дето сега го почнахме. Затова може би е добре да изчакаме мнението на специалистите.

Хубаво е, че ви звуча позитивно. Все си мисля, че досаждам на хората около мен с това, че всичките ми мисли са насочени само към детето и че току се разплаквам. Благодарна съм ви за съчувствието и съпричастието. Не бих искала да досаждам на когото и да било с личните ни проблеми, но се оказва, че само за това мога да мисля и говоря, откак бебчо се е родил. Благодарение на вас в момента нямам грижа за медицинските консумативи, сега остава само да отидем при специалистите и дано те се справят с раните по-добре от мен!

Лека вечер на всички ви, ще се моля дечицата ви да са здрави и много щастливи, само по такъв начин мога да изразя благодарността си!

Общи условия

Активация на акаунт