Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 141
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 255

Лилибон, само в САЩ ли ги има? Аz живея в Германия и след 3 седмици Ще пътувам zа Варна, ако ги има тук моа да ти донеса от тях  Peace

Каzват се Мепител и ги има и в Германия, обаче са по скъпи. Затова май е по добре да преведе парички да си купи тя от България. Може би в САЩ са по евтини.  newsm78

http://shop.shop-apotheke.com/mepitel+silik+netzaufl+10x18cm+ste … ow=search:name:me*

mama B, каzват се Mepitel 10x18.

# 256
Лилибон,
преди малко прочетох какво си написала и се зарадвах страшно много, че вече си по-спокойна за това, че детенцето ти няма да остане без превръзките, с които се чувства по-добре. Искрено се надявам отговорът от НЗОК да дойде възможно най-скоро и да заминете за Англия. Изпращам на цялото ви семейство най-добрите си пожелания и дано скоро малкото бебенце се оправи.

Питах и в предишното си мнение, но ще питам пак: какво е лечението за тази болест и какво може да се направи за толкова малко бебнце?

# 257

Лилибон, само в САЩ ли ги има? Аz живея в Германия и след 3 седмици Ще пътувам zа Варна, ако ги има тук моа да ти донеса от тях  Peace

Каzват се Мепител и ги има и в Германия, обаче са по скъпи. Затова май е по добре да преведе парички да си купи тя от България. Може би в САЩ са по евтини.  newsm78

http://shop.shop-apotheke.com/mepitel+silik+netzaufl+10x18cm+ste … ow=search:name:me*

Аz раzбрах 4е Мепител са тия с които превърzва тялото, а zа ръцете били други с ваzелин  Thinking

# 258
  • welcome to the Jungle

Аз ти благодаря!!!
Благодарение на твоята тема,
едно прекрасно, малко слънчице,
ще има облекчени дни  Praynig Praynig Praynig
Благодарение на твоята тема,
едно изстрадало семейство,
ще поеме глътка въздух  Hug Hug Hug
Дай Бог всекиму
такива приятели като теб Lioness 
Hug Hug Hug

Lioness...подкрепям напълно думите на Мина! Peace Ти имаш златно сърце. Heart Eyes Бог да те благославя!!!  Praynig
Благодаря ти за темата,чрез която ще помогнем на милото детенце Криско и на Елена!

Момичета, съвсем не ме възвеличавайте  newsm09.
Съгластете се, че нищо особено не съм направила, освен да напиша един пост и да го публикувам тук...
И на всичкото отгоре с огромно нахалство си изпросих разрешението от Лилибон  newsm51. А на всичкото отгоре вмъкнах в темата нещо, което ми бе споделено на лични, за което страшно много се извинявам на Ели  oops Flushed, че не я предупредих и от самото начало ми е гузно даже.
На всичкото отгоре по-истинските поздрави са за Димитриана, още една юнска мама, която се нагърби с нелеката задача да разпуска линка из почти целия форум  newsm51, а и за самия текст има немалко заслуги.

Истината е, че не малко хора откликнаха на нашия призив...чисто човешки призив.
Това е истината.
Хубавата истина.
А сега се моля да има успешна генна терапия и нашият всеобщ любимец да бъде сред първите терапевтирани и оздравели  smile3521 newsm17 newsm10

# 259

Аz раzбрах 4е Мепител са тия с които превърzва тялото, а zа ръцете били други с ваzелин  Thinking

Ами да, права си.  Embarassed Ама помислих, че имаШ предвид теzи zа тялото.  Rolling Eyes

Hug

# 260
Eли, не бива да ти е съвестно.

Напротив, след кавгите и доста честите разправии и лични нападки из другите теми, в тази тема все пак можем да си припомним защо сме в този форум и какво ни крепи!

Прегръдки за теб и цялото ти семейство.

Дай една-две цици на Криско  Grinning, да усети цялата форумска загриженост.

Наздраве, Криско!

# 261
Браво, момичета! Продължаваме!
Изпратих и аз парички чрез epay, става за секунди!  Peace След няколко седмици пак.

Миличка Лилибон, хубаво е като четем думите ти, дано занапред са все по-ведри! Чудесно е, че се кърмите, незаменимо чувство, от което и двамата се нуждаете много!
Сигурна съм, че скоро Криско ще започне да се усмихва! Възхищавам ти се като жена и майка за това, което правиш и за силното семейството, което сте създали!

Моля се за това прекрасно малко човече и вярвам!

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 22:41 от Sisssi

# 262
  • София
Скъпа Ели, в този страшен свят, в който живеем днес да направиш добро и макар и с малко да помогнеш на една прекрасна майка като теб е радост. Искаше ми се да вярвам, че все още са останали безкористни и чисти хора и майките, писали в тази тема ми доказаха, че е факт.
Никой не може да се пребори с нещо толкова жестоко сам. Ти си страхотна жена, смела майка, но не си свръхчовек. Никой не е. Затова целуни малкия сладур Криско и от нас с Калоян и не се притеснявай! Средствата не са важни, целта е!

# 263
  • welcome to the Jungle

Лилибон, кажи как се казват бинтчетата  Hug

Във вторник или сряда, следваЩата седмица Ще съм във Варна. Но тръгвам утре вечЕр, така, чЕ ако успееШ да пиШеШ дотогава, Ще мога да потърся и донеса от тук...

Момичета, ето това за вазелинените бинтчета за пръстите:

kendall petrolatum gauze packing strip - 2.5 cm x 91.4 cm

# 264
Прекрасно е, че има подобрение!   Two Hearts  И най-важното е, че Криско може да почувства нежната прегръдка и топлата гръд на мама!

# 265
  • Варна
Относно кърменето - като ме питат ама още ли го кърмиш? - и ми става едно... Той още няма 2 месеца, това е най-доброто за него. Добре пак, че мама-дойна кравичка има здрави нерви, щом кърмата още е налице. Правя му и едни коктейли от кърма и сухо мляко, за да му компенсирам загубата на белтъчини през раните, абе въобще, голяма сме история. В крайна сметка се оказва, че и той е като всяко друго дете, просто грижите трябва да са съобразени с неговото състояние  и да са адекватни. Както всъщност всяка от вас се нагажда по детето си, така правя и аз. КОлкото и страшно да ми беше в началото, вече свиквам и даже се стряскам, като видя как другите майчета смело вдигат и разнасят бебетата си. Явно вече подсъзнателно смятам, че всички деца са с крехка кожа и трябва да се пипат много внимателно.

# 266
  • Варна
Прекрасно е , че се кърмите . Това никак не е малко и все пак дава една защита от инфекции . А и е най-малкото и най-лесното , което може да направиш за него  . Ние ви пращаме нежна прегръдка и целувка за лека нощ . Дано да спи кротко малкият човек.

# 267
Лилибон,адашке  Wink когато се разхождате из морската пусни ми едно сигналче, знам че когато се разхождате се разтоварвате Wink

# 268
Мила Lilibon, не обръщай внимание на тъпи въпроси като "още ли го кърмиш?" Пожелавам Ви от все сърце да се кърмите с бебчо спокойно и дълго време, да можеш да си го гушнеш нежно и да се радвате един на друг. Прегръщам Ви! Спокойна нощ, сладки сънища на бебчо и нека утрешния ден е по-добър и по-здрав за мъничето.  Praynig

# 269
Лилибон, за какво съвестно говориш не мога да разбера  newsm78 на мен залъка ми приседна като си представих адашчето и ако не ви помагам ще се мразя в червата разбираш ли...и със сигурност няма да мога да ям.
Не мога също така да разбера от кой зависи това разрешение, как така чакате??? Не може ли да ги разбутаме някакси там, не е редно да чакате ....
Много ми стана хубаво като си представих, че е сукало красавчето  Heart Eyes . Прегръщаме ви нежно с Кристиян за лека нощ и ще се моля дълго преди да заспя  Praynig  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт