Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 122
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Лилибон, толкова се радвам, че Криско се чувства по-добре с новите лепенки. Радвам се и за това, че звучиш по-ведро и обнадеждено. Много е важно да не губиш вяра. Всички сме с теб и Криско! Силата на майчината обич и вяра не познава предел!
Вчера отидох до банката да преведа малка сума, надявам се повече хора да имат възможността да го направят. Моля се за теб и слънчевото ти момченце. Вярвам, че с общи усилия - финансови и морални, Криско ще расте по-здрав и щастлив!   Hug

Имаш моята вяра и молитва за здраве и сила на Криско,
на теб и на цялото ви семейство!  Hug

# 241
Lilibon, чудесно е, че криско се чувства по добре. Ще помагам винаги, когато мога.  Hug

# 242
Лилибон,
разплаках се като прочетох хубавата новина Simple Smile Дано и занапред да се кърмите и да изпитвате взаймно удоволствие от това!
Момичета, идеите найстина са страхотни. Дано и национална дарителска кампания да се задейства скоро и семейството да се свърже с save-darina
Понеже кутията ти е пълна, Лилибон, ще напиша тук: изпратих писмото до датския клон на фирмата пройзводител на Мепител, дано ви отговори скоро,  дали биха подпомогнали ежедневието на Криско, и на семействопто му с превързочни материали. Още повече, че детето се чувства много по-добре с тях. Пак ще пробвам да пиша на лични по късно.
Ако ли не - ние, мамите от форума,  ще сме насреща всеки месец със средтсва.
Боже, усмивката не слиза от лицето ми при мисълта как мама кърми малкото слънчице  bouquet
Лилибон, поздрави и прегръдки на всички ви в къщи и специални целувки на Криско.
не губи вяра, всички сме с вас!

# 243
  • София
Моля се за вас с цялата си душа Praynig. Дано по-бързо се наредят нещата. Днес пуснах запис.
Имат ли нужда от нещо по-големите дечица? С какво друго можем да помогнем?
 Hug Hug Hug Господ да дава сили в изпитанията  bouquet

# 244
  • София
изпратих писмото до датския клон на фирмата пройзводител на Мепител, дано ви отговори скоро,  дали биха подпомогнали ежедневието на Криско, и на семействопто му с превързочни материали.

Браво Алекс!!!
Добре си се сетила!

От вчера съм впрегнала няколко медицински склада,
ако успеят, да договорят по-добра цена.
Нямам предвид черезвичайна покупка, а регулярни.
Цената, на която ги купува Лилибон, е същата,
като в склада на вносителя - на ул. Миджур.
Изчаквам от още едно място развитие,
но в крайна сметка, колкото и да струват -
ВАЖНО Е БЕБЧО да е по-добре!

Криско ЩЕ ИМА!

Лилибон,
очаквам в неделя вечерта още по-добри новини
  Praynig Praynig Praynig
 Hug Hug Hug

Хубав уикенд на всички!   bouquet

# 245
  • Пловдив
Страхотни новини ! Много се радвам за мъничето сладко. Дано по-скоро се задвижат нещата със заминаването. Ние всички сме с ВАС и се молим за ВАС !  Heart Eyes Praynig Hug

# 246
  • София
Мила Лилибон,

Много се радвам, че милото слънчице се чувства по-добре с новите превръзки. Сега се моля да ви отговорят много скоро от НЗОК Praynig.

Прегръщаме ви Hug!

# 247
Мила Ели, радваме се с вас за всяка малка или по-голяма победа!

И се молим... Praynig Praynig Praynig

# 248
Момичета, благодаря ви и от мое име, като авторка на този пост!
Наистина, чувствах се непримирима с тази мъка.
Този форум ми е дал много, но само подозирах, че може да е магически, вълшебен.
Благодаря ви, че се отзовахте на призива ми!
 Ели, миличка, използвай само най-хубавите превръзки за Криси!И аз ти обещавам, че на всяка цена, ще съдействам винаги и с каквото мога!

Аз ти благодаря!!!
Благодарение на твоята тема,
едно прекрасно, малко слънчице,
ще има облекчени дни  Praynig Praynig Praynig
Благодарение на твоята тема,
едно изстрадало семейство,
ще поеме глътка въздух  Hug Hug Hug
Дай Бог всекиму
такива приятели като теб Lioness 
Hug Hug Hug

Lioness...подкрепям напълно думите на Мина! Peace Ти имаш златно сърце. Heart Eyes Бог да те благославя!!!  Praynig
Благодаря ти за темата,чрез която ще помогнем на милото детенце Криско и на Елена!

# 249
  • Варна
Момичета, не казвам точна сума, защото се надявам, че НЗОК ще  поеме медицинските разходи в Англия. За момента парите, които сте ми изпратили покриват третирането му тук в България за повече от месец. Искам да изчакам официалното им становище - ще ни издадат ли формуляр Е 112 или не и едва в такъв случай да вдигам медии и цялата страна на крак.

Мила-мама, питаш за по-големите ни кака и батко. Благодаря, те са добре, радват се на бебчо, макар да не могат да помагат много, само му говорят от време на време и му правят муцунки, когато е буден. Баткото ни, който е на 17 почна работа през лятото, за да може сам да поема ежедневните си разходи, така че по отношение на нормалната издръжка на децата нямам проблеми. Само медицинските разходи ни дойдоха малко в повече, но с вашата помощ съм спокойна, че ще се справим. Като сметка съм публикувала сметката, която открих, за да ми превеждат от НОИ майчинските, но разбира се, щом се налага ще открия сметка на името на детето, за да бъдат всички по-сигурни, за какво се изразходват парите. Моля ви, разберете, че не бих се съгласила да обявим сметка, ако не ставаше въпрос за наистина важен проблем. И без това ми е съвестно, че толкова мами с малки бебчета късат от намалените си доходи, за да преведат пари за Криси! Сърдечно съм ви благодарна и не знам по какъв начин да се отблагодаря на всички вас, думите ми са безсилни!

Карамфила, превръзките ги купих от склада на ул."Миджур", за което всъщност трябва да благодаря на моята приятелка colibri, която ги издири в интернет. Лекарите ми бяха казали, че не ги внасят в България, а се оказа, че не е така. Може би след време ще  помоля някоя от американските мами, като си идва да ми донесе едни специални бинтчета, напоени с вазелин, които използвам за пръстчетата и с които се справям по-бързо с превързването. Дано и да му помогнат да заздравеят, но там най няма напредък.

# 250
  • София
Късмет и занапред, Лилибон! Стискам палци!

# 251
Много се радвам, че мъничето има подобрение  Heart Eyes.
Дано нещата се оправят в най-скоро време. Пожелавам ви от все сърце успех и късмет!
Преди малко преведох парички, предполагам че утре ще са налице в сметката.

Силно ви прегръщам  Hug и Бог да пази  и помага на малката душичка  Praynig

# 252
Лилибон, убедена съм (а сигурно и всички останали, които са превели пари), че теzи пари са нужни и биват иzхарчени  zа бебчо. Заради нас не е необходимо да откриваШ сметка на негово име. Такава сметка Ще е от полzа zа национална кампания например.
Много се радвам, че успяваме да помогнем на Криско да се чувства по добре, а и че майка му има няколко грижи по малко.  Hug Hug Hug

# 253
Може би след време ще  помоля някоя от американските мами, като си идва да ми донесе едни специални бинтчета, напоени с вазелин, които използвам за пръстчетата и с които се справям по-бързо с превързването. Дано и да му помогнат да заздравеят, но там най няма напредък.

Лилибон, само в САЩ ли ги има? Аz живея в Германия и след 3 седмици Ще пътувам zа Варна, ако ги има тук моа да ти донеса от тях  Peace

# 254

Лилибон, кажи как се казват бинтчетата  Hug

Във вторник или сряда, следваЩата седмица Ще съм във Варна. Но тръгвам утре вечЕр, така, чЕ ако успееШ да пиШеШ дотогава, Ще мога да потърся и донеса от тук...

Общи условия

Активация на акаунт