Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 097
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 285
  • София - Младост 1А
и ние се молим за вас. Днес ходих до Руската църква и написах желание да оздравее сестричката ми която е със злокачествено заболяване. Другата седмица ще напиша едно и за вас. Трябва да вярваме иначе сме за никъде.

И не си мисли че досаждаш на когото и да е. Поне аз като отворя компютъра поглеждам първо в тази темичка какво сте писали. Толкова мъка и нещастие има на този свят, че ако не срещаш разбиране и помощ... не ми се мисли.

# 286
  • София
Хубаво е, че ви звуча позитивно. Все си мисля, че досаждам на хората около мен с това, че всичките ми мисли са насочени само към детето и че току се разплаквам. Благодарна съм ви за съчувствието и съпричастието. Не бих искала да досаждам на когото и да било с личните ни проблеми, но се оказва, че само за това мога да мисля и говоря, откак бебчо се е родил.

Мила Лилибон, да мислиш единствено за малкото бижу (сравнението страшно му подхожда Heart Eyes) е най-нормалната реакция на света Hug. А по самите постове в темата личи, че не само не ни досаждаш, а напротив - всички ние мислим за теб и ти се възхищаваме на безкрайната любов, нежност и грижа. Прекрасни сте!

# 287
  • София
Лилибон,моля те пиши често как сте с Криско!И аз по няколко пъти на ден преглеждам темата за новини.Много се радвам,че бебчо е малко по-добре,суче и се гушка в мама!И наистина си е едно прекрасно малко човече с типично бебешките им номера! Laughing

# 288
Лилибон, не само че не досаждаш ами даже днес като не видях цял ден постинг от теб и взех да се кахъря, така исках да кажеш нещо за бебчо  Heart Eyes. Все пак който се е появил тук е по собствено желание и иска да чете точно и само за вас  Hug. Много се радвам, че мъника се е държал типично по бебешки  Laughing и че явно изпитва комфорт  Heart Eyes. Нежни прегръдки и лека нощ  Stop Нека множество ангели кръжат над възглавничката му  Praynig  Hug

# 289
  • Варна

........Мили момичета, имам едно предложение,към всички вас!Дали да не изпратим писмо -молба до Авиокомпания Балкан или Британската с молба да поемат пътуването на Криси и родителите му!Зная ,че те разполагат със собствени места ,които се отпускат при такива случай!Водят се към специално перо!..............
Много добра идея. Peace  Аз съм ЗА! 

Работя на летището, ще видя какво може да се направи по въпроса за билетите. Няма да имам достъп до нет следващите дни, затова ще пиша в сряда вечерта какво е станало.

Лилибон, изобщо не досаждаш, напротив - чакам и чета всяка новина от теб с огромно нетърпение, свито сърце и така се зарадвах на последните ти два-три поста! Наистина звучиш по-оптимистично!
Около 10-ти с доста от колегите ми сме се разбрали, че ще съберем парички. Как предпочиташ - да се видим лично и да ти ги дам, когато  и където на теб ти е удобно, или да ги преведем по банков път?

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 23:56 от chockolina

# 290
Здравей, Лилибон! Аз, бебенце и татко ви прегръщаме цялото семейство! Сега сме малко на ръба  Rolling Eyes, но в понеделник или вторник очакваме заплатата на таткото. Веднага ще пратя парички... сигурно ще е с пощенски запис. Съжалявам, че само с това мога да помогна... Иска ми се да има вълшебства...

# 291
Лилибон, не само че не досаждаш ами даже днес като не видях цял ден постинг от теб и взех да се кахъря, така исках да кажеш нещо за бебчо  Heart Eyes. Все пак който се е появил тук е по собствено желание и иска да чете точно и само за вас  Hug. Много се радвам, че мъника се е държал типично по бебешки  Laughing и че явно изпитва комфорт  Heart Eyes. Нежни прегръдки и лека нощ  Stop Нека множество ангели кръжат над възглавничката му  Praynig  Hug

и аз съм на същото мнение. Мисля, че не трябва да се притесняваш от нищо. Колкото по-често пишеш как се развиват нещата при вас, толкова по-добре. Очаквам с нетърпение всяко "включване" от вас, а предполагам, че това се отнася за всички, писали в тази тема.
Кураж и   bouquet за теб и  Hug за малкия бебо

# 292
Лилибон, изобщо не ни досаждаш. Откакто прочетох преди около два месеца за Вашето бижу, мисля постоянно за него и като няма вести от Вас ми е свито  сърцето. Естествено е да мислиш само за него /и за другите ти съкровища разбира се Hug/, но сега той милия е беззащитен и има голяма нужда от теб. Стискам палци скоро да можете да заминете за Англия. Съжалявам, че мога да помогна само с парички, а не с нещо повече. Ако можех да му отнема болестта с магическа пръчка...Лека нощ на милото бебе и на цялото семейство. Бог да Ви пази! Praynig

# 293
Хубаво е, че ви звуча позитивно. Все си мисля, че досаждам на хората около мен с това, че всичките ми мисли са насочени само към детето и че току се разплаквам. Благодарна съм ви за съчувствието и съпричастието. Не бих искала да досаждам на когото и да било с личните ни проблеми, но се оказва, че само за това мога да мисля и говоря, откак бебчо се е родил.

Мила Лилибон, да мислиш единствено за малкото бижу (сравнението страшно му подхожда Heart Eyes) е най-нормалната реакция на света Hug. А по самите постове в темата личи, че не само не ни досаждаш, а напротив - всички ние мислим за теб и ти се възхищаваме на безкрайната любов, нежност и грижа. Прекрасни сте!
Hug  Hug  Hug

# 294
Как може живота да е толкова жесток към най невинните същества!Мила и аз съм с теб ,цункай бебчо!!

# 295
  bouquetМоля се  Praynigза малкото БИЖУ ,дано специалистите му помогнат Hug
Ако имаш нужда от помощ -пиши ,да помагаме с каквото можем.  Heart EyesЦелувки на малкото слънце.

# 296
БОГ да е с вас!Моля се от сърце детето да се оправи.

# 297
  • София
И аз следя темата по няколко пъти на ден за все по-добри новини от Вас, Лилибон!  Hug Пиши, не ни жали!  Grinning На по-заможните си приятели съм разказала за Вас и съм пратила линк към темата - и те ще помогнат! Ето така стават чудесата - с помощ от публиката!  Mr. Green

# 298
Мила, Лилибон, поклон пред това каква МАЙКА си ти! Възхищавам ти се!   bouquet  bouquet  bouquet
Отборът на мамите, които са с вас нараства с всеки изминал час. Ние ще помагаме, а ти само ни пиши как е детенце, как сте вие, пускай снимки на Криско, каката и баткото. Всички ще се радват.
Кураж!
 Hug Hug Hug Hug Hug за 5-ма ви  Heart Eyes

# 299
Елена, пиша ти от името на екипа на save-darina.org
Подготвили сме текст за проблема на Криси, но ни трябва твоето съгласие за публикуване на призива, банковата сметка и адреса ви.

Разбирам защо сметката не е дарителска. Няма проблем.

Стискаме палци от НЗОК по-бързо да дадат отговор!

Общи условия

Активация на акаунт