И не си мисли че досаждаш на когото и да е. Поне аз като отворя компютъра поглеждам първо в тази темичка какво сте писали. Толкова мъка и нещастие има на този свят, че ако не срещаш разбиране и помощ... не ми се мисли.
) е най-нормалната реакция на света
. А по самите постове в темата личи, че не само не ни досаждаш, а напротив - всички ние мислим за теб и ти се възхищаваме на безкрайната любов, нежност и грижа. Прекрасни сте!
. Все пак който се е появил тук е по собствено желание и иска да чете точно и само за вас
. Много се радвам, че мъника се е държал типично по бебешки
. Нежни прегръдки и лека нощ
Нека множество ангели кръжат над възглавничката му
Аз съм ЗА!
. Все пак който се е появил тук е по собствено желание и иска да чете точно и само за вас
. Много се радвам, че мъника се е държал типично по бебешки
. Нежни прегръдки и лека нощ
Нека множество ангели кръжат над възглавничката му

за теб и
за малкия бебо
/, но сега той милия е беззащитен и има голяма нужда от теб. Стискам палци скоро да можете да заминете за Англия. Съжалявам, че мога да помогна само с парички, а не с нещо повече. Ако можех да му отнема болестта с магическа пръчка...Лека нощ на милото бебе и на цялото семейство. Бог да Ви пази!
) е най-нормалната реакция на света
. А по самите постове в темата личи, че не само не ни досаждаш, а напротив - всички ние мислим за теб и ти се възхищаваме на безкрайната любов, нежност и грижа. Прекрасни сте!

за 5-ма ви
Препоръчани теми