Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 866
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 480
И аз гласувах и сега разпращам, където се сетя! Дано да успеем да придвижим идеята сред топ 10 и дано получи финансиране!  Praynig

# 481
  • Варна
Гласувах и разпратих. Дано мъничето има шанс! Praynig

# 482
не ми се зарежда страницата,имате ли представа защо.пробвам ве4е двадесет пъти поне newsm78

# 483
И на мен не ми зарежда. Пробвах доста пъти. И се замислям дане е с цел... Sad Губят се гласове по този начин.

# 484
  • София, Борово
гласувах и се моля да спечели

Дай Боже! Praynig

# 485
  • София
И на мен не ми зарежда. Пробвах доста пъти. И се замислям дане е с цел... Sad Губят се гласове по този начин.
И на мен не ми се зарежда,но и преди се е случвало,не вярвам да е с цел.Опитайте по-късно,не се отказвайте!Аз гласувам всеки ден за няколко идеи,радвам се,че ще гласувам и за Криско!

# 486
Ей, не ми зарежда и на мен сега. Преди обяд гласувах от работа, сега искам и от вкъщи, ама не се получава... Cry

# 487
Ей, не ми зарежда и на мен сега. Преди обяд гласувах от работа, сега искам и от вкъщи, ама не се получава... Cry

целия сайт не работи, не само линка:( и аз съм у майка ми, исках да гласувам, ама не става.

ВЕЧЕ РАБОТИ!!! ГЛАСУВАЙТЕ!!!

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 17:38 от Julie

# 488
Вече зарежда. Давайте!

# 489
  • Пловдив
Гласувах!
Моля се за Криско и мама Лилибон Praynig Praynig Praynig

# 490
  • Пловдив
Гласувах и аз ! Дано помогонем с това на малкия ни герой КРИСКО  Praynig Praynig Praynig

# 491
  • СОФИЯ
Вече зарежда. Давайте!

Не се зарежда. Не става. По-късно ще пробвам пак!

# 492
Страницата не работи в момента. Пратих на мои познати и те да гласуват.
Дано се оправи скоро, щот много се нервя!

# 493
днес гласувах от офиса, а сега и от вкъщи. Изпратих и на всички приятели. Гласовете бързо растат дано да успеем. ХАЙДЕ НА ГЛАСУВАНЕТО

# 494
Гласувах! Моля се всяка вечер за милата майчица и за малката душичка! Историята им ме трогна много дълбоко... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт