Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 447
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 675
Разказах за съдбата на Криси в един тракер сайт. Администраторът му я сложи в новините на сайта, за да е достъпна за повече хора - http://sourcehunt.com/index.php.

TheWizard, благодаря много! Hug
Peace БРАВО ,когато сме единни можем много,защо ли не винаги сме така Cry

# 676
И аз съм съгласна ,че е безмислено да пълним темата с ненужна информация,зная че всички ни интересува съдбата на Криско ,ние сме неговото второ голяма семейство и всички помагаме с каквото можем Peace.Искам само да ви помоля за нещо ,нека всички ние,които гласуваме ежедневно за идеята за помощ за Криско да пуснем по един глас и за тази майчица и да дадем шанс на детето да опознае истинска майчина ласка и любов!МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ ГЛАС И ЗА ТЕЗИ СИНИ ОЧИ!!!
http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=1238&s=

Гласувала съм за Мария, Евелина, Елвира, за ин-витро и за още болни дечица. Дано да имат шанс Hug

# 677
ЛИОНЕСС,4естит рожден ден желая ти много здраве на теб и цялото ти семейство.Бъди желана съпруга и оби4ана майка.Добър приятел и 4овек си в това се убедихме вси4ки.пожелавам ти приятели добри колкото си и ти.Извинявам се 4е пиша тук но не намерих по подходящо място.Вси4кото това 4удо се слу4ва благодарение на теб

# 678
Lioness, честит рожден ден и от мен!Да си жива и здрава, щастлива и обичана! Да те радват много хората около теб! Весел празник!
И майка има рожден ден днес и много се гордея с нея - прекрасен човек е! Страхотни лъвове сте Hug

# 679
Второ място...  Hug  bouquet

# 680
Криси е на второ място!  Peace

# 681
  • София
Момичета,

Успях да синтезирам всичко от 20 до 30 стр вкл.
Има ли някой за нататък или да продължавам?

Браво за второто място!
Успех миличък Криси!  Hug

# 682
Мами, изпратете ми на лични е-мейли на Ваши познати, за да ги поканя да гласуват през сайта на банката. Изпратих на всички е-мейли, които срещнах из Интернет - лични и фирмени.

# 683
Lioness честит рожден ден, да си жива и здрава , ти и цялото ти семейство.Ти си невероятно добър човек и заслужаваш да си много щастлива. Пожелавам ти да живееш така през следващата една година , че следващия ти рожден ден да бъде обявен за национален празник Grinning

# 684
Muzka1, получих съобщение на лични от теб, но не мога да разбера какво е! Би ли ми обяснила, моля?

# 685
  • София
Muzka1, получих съобщение на лични от теб, но не мога да разбера какво е! Би ли ми обяснила, моля?

Съвсем съм се смахнала.  ooooh! Исках да изпратя на Сладкишка e-mails на познати за да ги покани да гласуват през страницата на банката.
Извинявай! По-погрешка съм ги изпратила на теб! Laughing Peace

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 14:07 от muzka1

# 686
# 687
Lioness,Честит Рожден Ден ! Пожелавам на всички такъв истински приятел като теб !   bouquet

Днес най-накрая засякох брат ми  и му пратих  линк да гласува от работата си . Оказа се ,че някой вече е минал през пс-то му и го е направил !!  Laughing

# 688
  • София
Научих вчера. Прочетох доста от темата...Гордея се с всички вас - съпричастни и дейни.
Изпратих малко парички, гласувах, разпространих на приятели.

Лилибон, мога само да се моля това изпитание в живота ви да завърши скоро с победа. От вчера не мога искрено да се зарадвам на нищо истински, без да ме жегне отвътре спомена за мъката ви, мило семейство...Жестоки уроци...предполагам, за да станем всички по-добри...дано.
Медицината ще помогне, вярата на всички ни също. Искам (подобно на една дама от форума "баба на 47 години") един ден да чуя за децата на Криско:)

Дали има начин да се актуализара по-често от каква точно помощ (освен средствата, за които е ясно, че са нужни) има нужда семейството на Лилибон, т.е. да се търси някакво лекарство, да се проучват клиники и цени в определена държава, за да може да сме най-полезни...

# 689
Днес много мои познати имат празник .
Радвам се, че макар и виртуално, познавам и теб ,Lioness  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ти цялото щастие на света, много здраве и енергия !
Бъди винаги такава ,каквато си- с голямо сърце и чиста душа  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт