Парфюмите- наша страст

• 156 909
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 2 175
Няма начин, нещо си внушаваш, защото skin е нашата, човешката кожа, а не тази за ръкавици и яке  Simple Smile
Иначе поръчах парфюма.
Зная какво е скин, но не ми мирише на човешка кожа, затова конкретизирах. Дано на теб ти хареса!

# 2 176
Рискувам парфюмният дявол да изкуши ангелчето в мен  Joy
Похвал - от снощи съм радостен притежател и ползвател на Мобусан и Зрънцето лудост на Гре. Е, и на една миниатюрка - зимната Аква Алегория на Герлен. Мобусан-ът е прекрасен, Зрънцето е щуро, а за проба на Алегорията ще почакам зимата.
[/quote]
Мобюсана да ви прилича на Флорбомб?

# 2 177
Абсолютно НЕ

# 2 178
  • София
Карима, честити да са ти  bouquet  Кажи че ме вълнува за Зрънцето лудост........

[

И мен ме вълнува, може ли снимка?

# 2 179
Моля да ме посъветвате какво да избера - Coco или Allure на Chanel

# 2 180
Моля да ме посъветвате какво да избера - Coco или Allure на Chanel
ХА! Що за въпрос? Как да те посъветваме? На теб кой ти харесва пове4е? Аз харесвам пове4е Коко.

# 2 181
Я кажете за Румър-а на Ланвин. Мен ме привлече заглавието Rolling Eyes,

# 2 182
Я кажете за Румър-а на Ланвин. Мен ме привлече заглавието Rolling Eyes,
станах да си го пръсна- то4но като Джусито ми мирише. Не ми харесва. Макар все още да нямам обоняние,.долових същата миризма.

# 2 183
  • Пловдив
Здравейте! В момента имам Premier Jour на Nina, но си търся нещо подобно, но малко по-силно. Имате ли идеи?

# 2 184
Абсолютно НЕ
Мерси, не го знам как мирише, като показах бомбата на една приятелка така каза  newsm78

# 2 185
аз ги имам и двата. Не си прили4ат. Ета го пръска Мобусана  скоро- и тя да каже.

# 2 186

ХА! Що за въпрос? Как да те посъветваме? На теб кой ти харесва пове4е? Аз харесвам пове4е Коко.
Знам,че въпросът ми е малко глупав, но проблемът е там, че харесвам и двата и не мога да реша

# 2 187
Ами тогава си вземи Коко-то. По непопулярен е в България, тук предпо4итат новите парфюми. Но аз съм пристрастна- много го харесвам

# 2 188
Мерси, Монда, и на мен като че ли Коко ми харесва повече.  Вече съм сигурна, че това ще е следващата ми придобивка.

# 2 189
Добре де Монда, като кажеш парфюм - за кой се сещаш първо?

Общи условия

Активация на акаунт