Парфюмите- наша страст

• 156 975
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 375
  • around the world, where the heart belongs
да  Laughing
Монда последния от wish-листата ти ми е любим,кажи как се произнася обаче.

не съм монда, ама може би имаш предвид Сисли - О дю соАр. 

# 376
  • постоянно
скорпион.....  Hug Hug Hug
Вили

# 377
също скорпионче Grinning

# 378
  • постоянно
 Hug Hug Hug
Compatible scents for your element:
ARIES
Effervescent top notes of lemon and mint to complement your pioneering attitude towards life. Spicy middle notes for your active lifestyle and musk and moss for base notes.

TAURUS 
The top notes of basil and lavender to reflect the earthiness in you. The sentimental and romantic in you can do with lily and rose. You love Mother Nature and the outdoors. Vetiver and sandaowood in the base notes are as reassuring as your sun sign. 

GEMINI
Fresh, citrus top notes to characterize your imaginative, expressive and quick-witted nature. Middle notes of rose and pine with spicy and musky base notes to define your carefree personality. 

CANCER
Traditional top notes of lemon with a hint of aldehydes. Rose and lily for the heart and a dry down of musk and vetiver to reflect a Cancerian’s tenacity. 

LEO 
A blend of mint, cologne and orange blossom for the top notes to speak of a Leo’s creativity. Warm bright middle notes of clary and lily of the valley and the powerful mix of sandalwood, cedar and amber at the base to draw attention to you. 

VIRGO
Hyacinth and lemon form the top notes to go with the rather pristine nature of a Virgo. Practical jasmine and rose for the heart and sandalwood, patchouli and oak moss to keep you firmly on the ground. 

LIBRA
An intelligent combination of spice and citrus for the top notes; at the heart a floral tribute to the lily and rose. And the harmony of sandalwood and patchouli for the dry down. 

SCORPIO 
Sensuality reigns supreme with lavender, lime and grapefruit for top notes; strong and warm middle notes in juniper and geranium and musk and moss for a passionate dry down. 

SAGITTARIUS
Freedom is the keyword – it’s ozonic notes for the ethereal in you and musk and sandalwood for the physical side of you.

CAPRICORN
A traditional citrus, fruity feel with lavender, the dependable notes of jasmine and rose. And a twist of neroli, finished off with ever-practical sandalwood and musk and delicate vanilla. 

AQUARIUS 
Fresh notes of lavender and lemon with some warm notes of juniper, orange blossom and spicy coriander, based on cedar, sandalwood, amber and musk – as innovative as Aquarians are.

PISCES
A cool crisp top note for this water sign; a heart that is spicy and fresh to end in soft woody notes for a multi-faceted personality as yours. 

Вили

# 379
Чудесен линк!
За Козирога май е съвсем вярно - свежи, не тежки аромати. Сам с лавандулата малко съм скарана, но всичко останало е така.......  bouquet

# 380
Благодаря дръндрън ,да за същия,това ми е любимия зимен парфюм  Crazy  обожавам го ,но не всеки го харесва..Близо съм била до истината -всичко правилно съм произнасяла с изкл. на дю-четях го де ...ама не е фатално.
Описаните обаче аромати за зодията -не са точно моя тип.
Дрън дрън коя декада си?

# 381
Описанието за парфюмите на близнаците напълно отговаря на вкуса ми.  Peace

# 382
  • София
TAURUS  
The top notes of basil and lavender to reflect the earthiness in you. The sentimental and romantic in you can do with lily and rose. You love Mother Nature and the outdoors. Vetiver and sandaowood in the base notes are as reassuring as your sun sign.

И аз не обичам лавандула. Роза също. Имах Cacharel Noa Fleur ....едвам го приключих.

# 383
Стрелец съм.
Казват, че огнените зодии се пристрастяват лесно...има нещо вярно, като гледам тази тема  Laughing

Ама и бързо ни омръзва.  Rolling Eyes
дааааа и аз в тоя отбор ... Laughing

Айде и мен бройте при Стрелците Hug
И аз съм при вас Hug

# 384
  • Cофия
Айде и мен бройте при Стрелците Hug

И аз и аз  newsm44 newsm44 newsm44

Не мога да се въздържа да не се похваля момичета Embarassed
Мойто мило, нали е професионалист в областта и ми намери любимия парфюм Heart Eyes

бях писала за него по-напред в темата. Много му се радвам сега  Grinning

# 385
Овен съм аз, обичам да разнообразявам ароматите, но понякога ако даден парфюм ми "влезе под кожата", може да го удостоя с по-дълго всекидневно ползване  Wink Предпочитам цветни, цветно-плодови аромати, по свежи, цитрусови. На този етап от живота си не обичам тежките, прекалено сладки и задушаващи миризми, като и прекалено острите или с преобладаваща нотка на ванилия.

Моя wish-list e по-скоро с аромати за пробване, доста са (имам си едно списъче в нас и добавам ли добавям  Joy)

Вчера душих омниите на Bulgari, имате ли представа дали са трайни? На мен ми изглеждат по-скоро средна работа като трайност Thinking

# 386
Овен съм аз, обичам да разнообразявам ароматите, но понякога ако даден парфюм ми "влезе под кожата", може да го удостоя с по-дълго всекидневно ползване  Wink Предпочитам цветни, цветно-плодови аромати, по свежи, цитрусови. На този етап от живота си не обичам тежките, прекалено сладки и задушаващи миризми, като и прекалено острите или с преобладаваща нотка на ванилия.

Моя wish-list e по-скоро с аромати за пробване, доста са (имам си едно списъче в нас и добавам ли добавям  Joy)

Вчера душих омниите на Bulgari, имате ли представа дали са трайни? На мен ми изглеждат по-скоро средна работа като трайност Thinking

Имам ги и трите. Тъмната Омния е доста трайна ( поне на моята кожа ). Но другите две - Кристалин и Аметист, не са от най-трайните.

Иначе аз съм Водолей. Доста от нещата за зодията ми са верни. Но още не съм намерила МОЯТ аромат. Много парфюми ми харесват. Но все по нещичко не им достига.

# 387

Правилна ти е преценката за парфюмите на Булгари.На мен са ми доста нетрайни.За това и не си правя труда да пробвам новите им попълнения.

# 388
а аз съм лъв с асцендент стрелец. ГОРКАТА АЗ, така ли? Laughing
Я да се изясните с Блонди на тема 23 август Crossing Arms Тя се фука,че синът й е Дева,ти се имаш за Лъв.Аз ще ви изчакам,че имам приятелка,родена 23.08.67 и ми е любопитно.И друг път се раждайте по към средата на зодията,че да няма неясноти!  Wink
xenia ,и аз като майка ти не съм точно пристрастена и нямам много шишета.Обичам комфорта,а парфюмите помагат-изстрелват ме директно към времена и места,където съм била много щастлива.Може би затова не мога да изневеря на стила си,който,колкото и да мъча да раздвижа,си остава непомръдващо консервативен.Wish list-а(част от него) споделям с надеждата да намеря сходен нос,който да ми дава идеи за парфюми:
Ralph-RL
Happy in bloom-Clinique
Mania summer-Armani
Into the blue-Escada
Un Jardin sur le Nill-Hermes и т.н.
Някои са взаимо заменяеми,така че още ще ги мисля...От друга страна ми се иска да е нещо леко по-различно от морски бриз,но не толкова,че да сме си чужди. Thinking

# 389
Тъмната OMNIA е по-трайна, наистина. Още имам гердан (синци и кожа), който мирише на нея, а тя свърши преди... абе около година и нещо Grinning

И моят уиш лист е все още с аромати за опитване.
Чакам следващо излизане извън БГ за да придобия впечатления от тези, които не се намират тук.
Темата за това ми е много полезна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт