Парфюмите- наша страст

• 156 954
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 1 650
Цитат
Какъв е аромата на Juicy couture Flutter
Монда, коя Прада купи? Обикновенната или TENDRE? Като че ли се скланям по-скоро към tendre... newsm78
Обикновената, отдавна и бях хвърлила око...Tender   не ми се стори интересна. Няколко пъти ходих и си пръсках от двете на ръцете и ги  набл'давах. Накрая се спрях на обикновената.

# 1 651
Цитат
Какъв е аромата на Juicy couture Flutter
Монда, коя Прада купи? Обикновенната или TENDRE? Като че ли се скланям по-скоро към tendre... newsm78
Обикновената, отдавна и бях хвърлила око...Tender   не ми се стори интересна. Няколко пъти ходих и си пръсках от двете на ръцете и ги  набл'давах. Накрая се спрях на обикновената.

Ох, аз отдавна се каня да направя сравнителен анализ, но като стигна да магазина не мога да се сдържа да не пробвам и друго и сравненията отиват на кино. newsm78 Като първоначални впечатления tendre ми е по-интересна, но как се разкриват после двете е отделен неизследван въпрос. newsm78 И двете са много трайни. Ако не съм купила до сега Прада, е само поради факта, че не мога да избера една от двете. newsm78 Може би ще я оставя за другото лято, че съм набелязала доста зимни за момента. newsm78

# 1 652
  • Бургас
вижте това http://jenite.blogspot.com/search/label/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84 … D1%8E%D0%BC%D0%B8 не е много, даже е крайно малко, но пък е приятно четиво  Flutter

# 1 653
вижте това http://jenite.blogspot.com/search/label/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84 … D1%8E%D0%BC%D0%B8 не е много, даже е крайно малко, но пък е приятно четиво  Flutter

Отдавна имам желание за свой блог... newsm78 Дали са безплатни тези богове към Гугъла? newsm78

# 1 654
Off-topic:

Не знам към Google да има, но има на други места:

www.blog.bg

www.blogspot.com

www.blogger.com

www.wordpress.com

Имаше такава тема в Клюкарника наскоро, с още линкове.

# 1 655
Аз пък да се оплача - надявах се в Берлин да подуша този Jesus del Poso In White, ама не Cry
Поне в Дъглас не бяха и чували за него, а в Lafayette се отплеснах по тази Черна Орхидея на Том Форд и забравих всичко останало - божествено тежък и силен аромат, не вярвах че мога да харесам подобен!!!!!!
  bouquet

# 1 656
и аз съм полудяла по него. По описание е точно мой тип. Поръчах си мостричка и длед 3 седмици ще го поръчам да приятелка, която ще ходи в Париж. Асинка, каква мму беше цената в Галери Лафайет?

# 1 657
Аз пък да се оплача - надявах се в Берлин да подуша този Jesus del Poso In White, ама не Cry
Поне в Дъглас не бяха и чували за него, а в Lafayette се отплеснах по тази Черна Орхидея на Том Форд и забравих всичко останало - божествено тежък и силен аромат, не вярвах че мога да харесам подобен!!!!!!
  bouquet

При нас пък орхидеята я няма. newsm78

Нищо чудно и да не се появи масово белия дел позо. newsm78

Между другото...дали в България се продава все още C' est la fete? Няма го никъде. newsm78

Като стана дума...някой знае ли какво става с Лакроа? Да не би да е купен от Ейвън нещо? Какви са тези парфюми за Ейвън? newsm78 Никъде кьорав парфюм на Лакроа, но навсякъде РУЖ за Ейвън. newsm78

# 1 658
  • постоянно
  bouquet

При нас пък орхидеята я няма. newsm78

Нищо чудно и да не се появи масово белия дел позо. newsm78

Между другото...дали в България се продава все още C' est la fete? Няма го никъде. newsm78

Като стана дума...някой знае ли какво става с Лакроа? Да не би да е купен от Ейвън нещо? Какви са тези парфюми за Ейвън? newsm78 Никъде кьорав парфюм на Лакроа, но навсякъде РУЖ за Ейвън. newsm78
Ксения,
 ибея е пълен със сампъли на Орхидеята.
А това е за лакроа и Еивон
http://uk.reuters.com/article/governmentFilingsNews/idUKN2725279020070427
Белият Дел позо вече го има масово на пазара в ЮК.Черния не съм виждала обаче- може и да не съм догледала, днес ще проверя.
Днес ще мириша и Розата на Пол Смиф
Лет ит рок на Вивиан едва ли ще го има - ще чакам Монда за отзиви.
Вили

# 1 659
Абе аз знам че има сампъли, но колко струват видя ли? Такива пари за сампъл няма да дам ако ще златен да е.  Naughty Това е цена на цял пълноценен флакон от друг парфюм.

Нещо не схванах от къде накъде Лакроа се забърква с Ейвън...Да си досъсипе репутацията... newsm78 А беше марка която уважавах... newsm78

# 1 660
Мдаааам..аз пък давам и ще ви информирам. Давам по 3-5 $ максимум за 1-1.5 мл. Поръчвам 10-на и плащам 10 долара доставка. Някои лимитирани и селективи са по-скъпи, но като се има предвид,чер туък ги няма-изобщо не ме оритеснява цената им.

# 1 661
Мдаааам..аз пък давам и ще ви информирам. Давам по 3-5 $ максимум за 1-1.5 мл. Поръчвам 10-на и плащам 10 долара доставка. Някои лимитирани и селективи са по-скъпи, но като се има предвид,чер туък ги няма-изобщо не ме оритеснява цената им.

Ние с теб не мой се сравняваме. Laughing Теб цена по принцип не те смущава.

# 1 662
Днес получих за подарък  Timulte- не характерна за моите вкусове миризма,но ще поизчакам ден-два-може и да ми хареса-сладникаво-ориенталски е.......... Получих и Иносент на Тиери М... той ми харесва повече-направо си е мой тип.
Аз си поръчах Нилските градини ей така на сляпо, четейки ви. Ще кажа после харесвам ли го.
И сега допълнете моята неграмотност, но желание да науча нови неща за парфюмите някой пишеше за един D`oro имаше някъде из името -кой парфюм беше и на коя фирма-имаше и снимка от потребителката закупила си го.
Айде черпя ви виртуално за рождения ми ден днес!  party023  party023

# 1 663
Момичета, имате ли впечатления от трайността на тези двата:

Mного ги харесвам като аромат /изобщо повечето аромати на Версаче са ми присърце/, но обичам трайни парфюми

Търся си нещо топло, меко, леко сладичко и уютно за зимата. Някакви предложения?

Благодаря предварително   bouquet

# 1 664

http://www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1469&a … FUM&LANGUE=en

Предполагам, Наоми, че за това става дума, аз го показах, че съм го купила, но го подарих на приятелка за РД (не защото не го харесах, а защото тя него си избра от всички, които бях поръчала). Peace

newsm59 

Общи условия

Активация на акаунт