Парфюмите- наша страст

• 156 953
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 1 665

Ето по-хубава снимка, флаконът е направо уникален. Peace

# 1 666
Аз го имам и много ми харесва. Единственият, в който кафето се усеща толкова ясно и е приятно.
А този някой да го знае? Интересно ми е  да го подуша...май е плодов.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 16:02 от monda

# 1 667

Ето по-хубава снимка, флаконът е направо уникален. Peace
да-този беше-благодаря ти

# 1 668

Този го имам в момента, но не съм особено впечатлена. Много обикновен аромат, не е особено траен.

# 1 669

Този го имам в момента, но не съм особено впечатлена. Много обикновен аромат, не е особено траен.
На същото мнение съм, даже към края се усеща нещо сапунено Sick В началото казваш Аххх, после  Confused

# 1 670
Аз го имам и много ми харесва. Единственият, в който кафето се усеща толкова ясно и е приятно.
А този някой да го знае? Интересно ми е  да го подуша...май е плодов.

http://www.aromat.ru/parfum/women_name.php3?prod=1407&cat=1535&let=t

Само тук съм чела за него, рускините не са много доволни от него, бил "синтетичен компот".  Simple Smile

# 1 671
  • постоянно
Абе аз знам че има сампъли, но колко струват видя ли? Такива пари за сампъл няма да дам ако ще златен да е.  Naughty Това е цена на цял пълноценен флакон от друг парфюм.

Нещо не схванах от къде накъде Лакроа се забърква с Ейвън...Да си досъсипе репутацията... newsm78 А беше марка която уважавах... newsm78
Явно искат да разширят кръга на потребителите "Avon, the world's largest direct seller of cosmetics"- за друго не мога да се сетя защо биха го направили.Може би ще правят по- масови миризми. newsm78
Е добре де изобщо ли го няма  в магазините  newsm78- тук  около мен го има в Селфриджес само засега маи. newsm78
Вили

# 1 672
и аз съм полудяла по него. По описание е точно мой тип. Поръчах си мостричка и длед 3 седмици ще го поръчам да приятелка, която ще ходи в Париж. Асинка, каква мму беше цената в Галери Лафайет?

Ох, Монде - да не мислиш че му гледах цената, въобще и не попитах, само си пръснах на ръката и на едно черно картонче и се замаях колко е хубав!!!А щандът беше отделен от останалите парфюми, целият в черно и със специална консултантка, която обслужваше един прекрасен господин, който явно също се беше прехласнал по Орхидеята и пазаруваше здраво, седнал на черно канапенце...еххххх, не беше мъжа ми, жалко  Cry Cry Mr. Green

# 1 673
  • постоянно
Момичета, имате ли впечатления от трайността на тези двата:

Mного ги харесвам като аромат /изобщо повечето аромати на Версаче са ми присърце/, но обичам трайни парфюми

Търся си нещо топло, меко, леко сладичко и уютно за зимата. Някакви предложения?

Благодаря предварително   bouquet

Пробваи новият Босс ХХ хубав е , аз от Версачетата харесвам Chrystal Noir плодово - ориентален, и доста траен бих казала. Woman също ми харесва, но го нямам.
http://www.osmoz.com/images_up/encyclo/versace_crystalnoir107.jpg
Вили

# 1 674
Ох, Монде - да не мислиш че му гледах цената, въобще и не попитах, само си пръснах на ръката и на едно черно картонче и се замаях колко е хубав!!!А щандът беше отделен от останалите парфюми, целият в черно и със специална консултантка, която обслужваше един прекрасен господин, който явно също се беше прехласнал по Орхидеята и пазаруваше здраво, седнал на черно канапенце...еххххх, не беше мъжа ми, жалко  Cry Cry Mr. Green

ооох, блазе ти......размечтах се нещо...до края на  годината не ми се задава пътуване,за съжаление.

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 23:55 от monda

# 1 675
Честит рожден ден, Наоми!  bouquet  bouquet
Жива и здрава и още много желани парфюмчета!

# 1 676
xenia, това ли търсеше?  Wink
hot couture collection 1   му е името

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 02:01 от monda

# 1 677
Здравейте! Simple Smile

Извинявам се, че малко разводнявам темата ви, но мисля, че ще е излишно да пускам нова.
Бих искала да ви попитам дали някоя от вас е срещала комплекта от парфюмна вода (100мл.), душ гел и лосион за тяло на Елизабет Арден Бюти и на каква цена.
Случи ми се нещо много неприятно тези дни и много се надявам да не съм се излъгала, понеже взех два от тези комплекти за подаръци. Sad

Благодаря ви предварително!

# 1 678
напоследък се оказа, че "моя" парфюм е този
разбира се при покупката, достатъчно ми беше Заглавието Mr. Green

# 1 679
xenia, това ли търсеше?  Wink
hot couture collection 1   му е името

Не е това Монда. Не е От Кутюр, а My Couture. Кутията е абсолютно същата като на My Couture- със вълнообразната линия отстрани която в случая е розова. Никакви такива иглички няма.

Малена, за този парфюм изключително отрицателни отзиви. Хайде разкажи нещо хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт