Парфюмите- наша страст

• 156 903
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Аз също харесвам силните парфюми. Всички Шанели харесвам, а на Тиери - Angel ми е фаворит от сто години, Alien го изпръсках почти, но не съм много очарована. Преди да си купиш Нарциско, задължително си пръсни на кожата и го поноси малко. 

# 1 816
Получих и го най-после и съм направо влюбена! Страхотен е!!! Прилича ми на Must II на Картие, но по-осъвременен като че ли. Интензивен, наситен аромат, страхотия! За съжаление съм болна, носът ми е запушен и не мога да усетя игурно цялата му прелест. Преди 3-4 часа се напръсках и все още силно ухае. Браво, Вивиън....отново страхотен парфюм!

# 1 817
аз пък търся един парфюм на Michael Kors - Island Hawaii.

ако някой от Вас знае къде в София мога да го намеря ще бъда много благодарна.

# 1 818
аз пък търся един парфюм на Michael Kors - Island Hawaii.

ако някой от Вас знае къде в София мога да го намеря ще бъда много благодарна.
аз в Бълария Майкъл Корс не съм виждала

# 1 819
Получих и го най-после и съм направо влюбена! Страхотен е!!! Прилича ми на Must II на Картие, но по-осъвременен като че ли. Интензивен, наситен аромат, страхотия! За съжаление съм болна, носът ми е запушен и не мога да усетя игурно цялата му прелест. Преди 3-4 часа се напръсках и все още силно ухае. Браво, Вивиън....отново страхотен парфюм!

Явно всичко Вивиенско ти сяда перфектно. Flutter Има хора които "се срастват" с парфюмите на една марка като че ли са създавани за тях. Това е чудесно, честит да ти е!
Май само Либертин ти липсва в колекцията? Grinning

# 1 820
Да, нямам го Либертин, но четох, че е младежката версия на Будоар и се отказах. Не ми звучеше добре...лек, нежен, бла бла...

# 1 821
Да, нямам го Либертин, но четох, че е младежката версия на Будоар и се отказах. Не ми звучеше добре...лек, нежен, бла бла...

Ай стига бе! hahaha Каква младежка версия? Joy Либертин няма нищо общо с будуар. Това е сух плодов шипър. Младежка версия по-скоро може да се нарече Син Гардън. Все пак си е компотче. newsm78 Между другото, Либертин бавно, но славно изчезва, а там където го има му вдигнаха безумно цената. Sick

# 1 822
ами не знам, не съм го душила, четох мнения

# 1 823
ами не знам, не съм го душила, четох мнения

Зарежи ги ти мненията. Всеки си е различен. Всичко останало на Вивиен ти е допаднало, точно пък този едва ли ще е изключение. Да нямаш скруполи заради названието? Joy
Аз бих поносила с голямо удоволствие парфюм с такъв имидж. Laughing

# 1 824
  • Бургас
Получих днес Нилските градини и съм като опиянена от тях! Не мога да престана да се душа!  Crazy Толкова съм щастлива, че го открих този парфюм! Вече го обожавам! Край: този искам до живот!  Crazy Crazy Crazy
Средиземноморските подобни ли са?
На мъжа му взех Terre d`Hermes, също е някаква фантазия опияняваща! Много съм щастлива! Благодаря ви, момичета!  Flutter

# 1 825
  • Sf
Като ви звучи гадно, недейте  Mr. Green Никой насила не ви кара  Grinning

Но благодаря все пак за интересните изказвания!

Аз се убедих в качеството на продуктите, фирмата има и козметични продукти с най-високо съдържание на колаген. Но и произвеждат реплики на парфюми, които са излязли на пазара отпреди 5-7 години. Закупили са правата върху оригиналните аромати на световни марки и ги произвеждат и разпространяват в своя собствена опаковка.
Jean Lenard -

Оригиналният сайт на фирмата е: http://www.collagenbeauty.com/rus/nagrody.htm

Бих желала, когато изказвате съмнение, неодобрение, да внимавате как точно се изразявате, защото срещу вас не стои ЛАН карта или кабел, а човек, който ви уважава, дотолкова, че да иска да сподели с вас една интересна идея.

Anyway...

# 1 826
о,не.....средиземноморските не  са същите .На мен  ми мирише  на пръст.

# 1 827
о,не.....средиземноморските не  са същите .На мен  ми мирише  на пръст.

Не съм съгласна. Двете са ЯВНО от една серия и по много неща си приличат. Средиземноморската ми харесва не по-малко. Тя е хубава по малко по-различен начин. Нилската пък отдава на тиня какво сега...Пръст, краставички, тиня...интересни асоциации от интересни парфюми.

Лятни са и двата, а лятото мина.

Terre d`Hermes е страхотен избор. Абе то всичко на Хермес е страхтно. Laughing

# 1 828
На мен определено редиземноморската не ми харева. Напръсках се и  не можах да я изтрая, пръснах отгоре друго, за да убие   калната туршия:-)/ нямах възможнот да си взема душ/..
Но ето- въпрос на възприятие..

# 1 829
  • Бургас
Ох, как ги надушвате пък тези краставички! Убивате ме направо! Монда, да взема да дойда до Варна някой ден (тъкмо да видя любимата ми къдрокоска) да ги подуша и Средиземноморските... Embarassed
Искам още парфюми и всички да са такива хубави! Този Калеш можете ли да ми го опишете! Ама така зарибяващо както само вие умеете! Той тежък ли е?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт