Парфюмите- наша страст

• 156 900
  • 2 708
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз днес си взех новия Пако Рабан Black XS pour elle. Много ми харесва, типично мой, сладък, много сладък дори аромат Laughing Heart Eyes.

# 2 146
  • СОФИЯ
Аз днес си взех новия дамски Пако Рабан Black XS pour elle Grinning. Много ми харесва, типично мой сладък, много сладък дори аромат Laughing.

Да страхотен е и аз го харесвам  Peace

# 2 147
Днес пробвах новия на ЖИВАНШИ - АНГЕЛ И ДЯВОЛ
Много траен и доста сполучлив - хареса ми  Hug
Незнам защо но ми се стори скъп - 125лв. за 50мл.  newsm78
Very Irresistible Sensual  - на това ми прилича на мен Ангела и Дявола newsm78

# 2 148
  • СОФИЯ

Да , така е и затова реших вместо да давам 180лв. за него , да си купя отново Very Irresistible , който , тъй като не е нов не е толкова скъп  Hug

# 2 149
  • София
Ако е така, значи много рискувам с тестването  Blush Сеншуъл-ът е сред любимите ми аромати.

# 2 150
  • СОФИЯ
Ако е така, значи много рискувам с тестването  Blush Сеншуъл-ът е сред любимите ми аромати.

В какъв смисъл рискуваш  Rolling Eyes

# 2 151
  • Boston, MA
Ох, убихте ме, едва изчетох 30 страници. От дюти фри магазини и други парфюмерии по света и у нас напоследък имам да споделя.

Ирисовата Прада и Дейзи на Марк Джейкъбс са страхотни! Влизат на уиш листа. Хареса ми също The One на Dolce&Gabbana.

И двата парфюма на Сара Джесика Паркър изобщо не са лоши за мен. Видяхте ли, че има парфюм на Кейт Мос? Любопитна съм.

Миднайт Поазон на второ четене ме разколеба. Джуси-то ми стана приятно. Пробвах Силвър Рейн и не разбирам защо е тази истерия.

Новите ми придобивки са:

Първото - примирах отдавна по номер 2, но това ми го подариха и сега не се разделяме.

Второто си го взех от едно ДФ за 20 евро и се пръскам като дезодорант почти - свежарско е.

Третото ми го подари моята приятелка, двете преди години го ползвахме и ми е любимо и пълно със спомени. Днес съм с него.

Четвъртото е слаба работа, май ще го даря. Обичам вода и въздух, но това има нещо остатъчно цветно, кето не ме кефи.

Моята дупка в аурата определено е от шиприте....

# 2 152
Пробвах днес на себе си Миднайт пойзън-а. Камфор, камфор. Shocked Не съм му чела състава, но камфор ме удря в носа. Аз не го понасям от малка, майка ми все ни натриваше с камфоров спирт от простуда. Joy За голямо мое учудване след няколко часа остана интересна шипрова база. Е...не мога да изтрая аз толкова камфор заради тази база. Crossing Arms

Получих си Джуйсито. Hug Ох...не мога да му се надишам. Е много комфортно се чувствам с него. Щерка ми и тя се влюби и си го присвои. Crossing Arms Разправяхме се няколко часа чий е. Laughing Добре че е 100 мл., ще има и за двете. Сега войната е чия стая ще краси флакона. Joy Засега отстъпих за нейната, но ще си го взема аз. Crossing Arms Crossing Arms Под капачката му има медальон, щерка ми се окичи веднага доволна. Mr. Green

# 2 153

Да, за Нилските градини определено си трябва време, за да се оценят. В самото начало човек лесно може да ги намрази заради яркия лимонено-цитрусов аромат, но послеее....ммммммм  bouquet
В Ягодката има ЕДТ на Нилските и се чудя не е ли по-добре да е ЕДП,след като ароматът и без това е деликатен  newsm78 Ти какви имаш? Лимоненият аромат ми е любим,така че нямам проблем с "началото",интересно ми е "после"-то  Simple Smile,тъй като от изветрялата капачка,която ми подадоха,нямаше как да му схвана развитието...

# 2 154
Бубка, Пако се води унисекс и според мен е доста траен. На друг човек до усещам след 12 часа и то доста осезаемо.

Последното Oxygene на Lanvin ли е? 

# 2 155
  • постоянно
Бубка, Пако се води унисекс и според мен е доста траен. На друг човек до усещам след 12 часа и то доста осезаемо.

Последното Oxygene на Lanvin ли е? 
Не  е Бубка, но  това последното  е Оксиджен на Ланвин, които имам и н мен лично ми допадна- вече съм на втори флакон. Hug
Ксения, това Джуси на мен ми идва малко в повечко- много сладост,  много плодове .... Mr. Green
Продуктът според мен е с надвишена цена, може би поради доброто приемане на марката от Американския пазар.  bouquet
Вили

# 2 156
Ксения, 4естито ти Juicy, с кеф да си го пръскате/ няма да е много дълго щом и щерката ти му е хвърлила око/ Wink

# 2 157

Да, за Нилските градини определено си трябва време, за да се оценят. В самото начало човек лесно може да ги намрази заради яркия лимонено-цитрусов аромат, но послеее....ммммммм  bouquet
В Ягодката има ЕДТ на Нилските и се чудя не е ли по-добре да е ЕДП,след като ароматът и без това е деликатен  newsm78 Ти какви имаш? Лимоненият аромат ми е любим,така че нямам проблем с "началото",интересно ми е "после"-то  Simple Smile,тъй като от изветрялата капачка,която ми подадоха,нямаше как да му схвана развитието...

О, аз нямам нищо - само тествах в Дъглас - май беше ЕДП там  newsm78

# 2 158
НилскатА градинА е само тоалетна вода ,няма пзрфюмна. Както и Средиземноморската.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 10:03 от monda

# 2 159
Trussardi   Jeans - някой има ли впечатления?
За подарък ще го взимам, но все пак искам да знам какво представлява?

Общи условия

Активация на акаунт