Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за новата тема?
Кога е препоръчително да се направи феталнa морфологична ехография?
Какви са препоръките за подуване на краката по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за новата тема?
-
Кога е препоръчително да се направи феталнa морфологична ехография?
Феталната морфологична ехография обикновено се извършва между 19-та и 22-ра седмица от бременността. Въпреки това, ако не се визуализира всичко в този период, може да се наложи да бъде направено отново по-късно. Препоръчителното време за феталнa морфологична ехография варира при различните лекари. Някои препоръчват тя да се извърши между 25-та и 28-ма седмица, докато други предпочитат по-ранна оценка, около 16-та седмица. Важно е да обсъдите с вашия лекар най-подходящия момент за вас и вашето бебе.
-
Какви са препоръките за подуване на краката по време на бременност?
Подуването на краката по време на бременност е често срещано явление. Препоръчително е да избягвате да стоите или седите дълго време, да избягвате топлата вода и да използвате ледена вода за облекчаване на подуването. Важно е също така да се консултирате с вашия лекар за допълнителни съвети и препоръки.
-
Какви са мненията за миомите по време на бременност?
-
Какви са мненията за феталната морфологична ехография?

Плодвете също са много подходящи, но докато ида на работа и вече пак съм гладна, но пък може да се комбинира с лека втора закуска към 10,30-11 от банан или обикновенни бисквити! Ако се сетя за още някоя друга кулинариика пак ще се включа!
Като отида другата-по-другата седмица на ФМ вече се надявам да се види.
И пак заваля. Цяла нощ не съм мигнала, така не обичам гръмотевици!
Но поне ще разхлади и напои малко - всички имаме нужда от това!

Може би защото никога не съм имала проблеми с килограмите! Но сега се замислям да се поогранича малко, че вече съм качила 7 кг.
, обаче готвено месо не ми се яде никак. И аз закусвам, защото се събуждам озверяла и като стигна на работа си правя филийки с хляб Бонус , сиренце и домат за закуска. От тази седмица вече няма да ми бият Прегнил и се надявам хормоните ми малко да се поуспокоят, а метаболизмът ми да живне, че и аз съм напред със 7-8 килограма
снощи докато си бяхме на вън с Алекс получих първия ритник от бебо.
както си седях на пейката и се извих нещо настрани ... малейййй...направо ме изръби.
Много се смяхме с майките а аз не можах дълго да спра да се хиля.