Смайли с мъж ще ни дари, Румен ще ни черпи тея дни

• 23 298
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, и аз купих от Геокс много сладки, по 60 лв. бяха. Все още има намаление, даже сега май е по-голямо, има и затворени моделчета, дето стават за есента. Рено не ги харесвам, не им добро качеството.

# 91
  • Sofia
детски не съм купувала от Рено.Само за мен имам най-различни-Esprit,Tom Tailor ,Young spirit май се пишеше последното Embarassed

# 92
  • София
Днес за пръв път влязох в продавалника и си харесах много хубави ботички. Някой ще ме светне ли как става работата там? Преди мен имаше доста хора, които са написали, че ги искат. Аз пратих лично на продавачката, после се светнах, че май така не е много редно и се записах официално в темата. Обаче много ми харесват и си мисля дали да не й пратя още едно лично, че й давам примерно 60 лв (тя е поискала 40). Удар под кръста на конкуренцията позволен ли е  Mr. Green

# 93
въх а Виктор си има нови маратонки за 6 лв - тамън 3 чифта, по 6 лв, да къса колко иска, бахти 60 лв едни обувки ooooh!
Миленка нидей, че са едни змии в Продавалника - ако те усетят лошо, реди се там на опашка и си трай Grinning

# 94
Обаче много ми харесват и си мисля дали да не й пратя още едно лично, че й давам примерно 60 лв (тя е поискала 40). Удар под кръста на конкуренцията позволен ли е  Mr. Green

Ти си луда  Laughing

Освен да организирам посещение на Геокс.
Или всъщност една по-обстойна обиколка на магазините също е добра идея ... ако не родя някъде по Витошка  Laughing

За 6 лева ... гуменки ...  Crazy

Кажете има ли някакви по-специални изисквания за обувките за детската градина - да не са с връзки, а с лепки например ... други?

# 95
  • Sofia
да може сама да ги обува

# 96
  • Sofia
Кристинке,и аз реших ,че мога да мина с маратонки за 6лв.Купих 2 чифта и на първото обуване не приличаха на обувки Crazy От което аз се дразня много.Останаха само за яслата.Реших,че ще ми е по-евтино да инвестирам в скъпи обувки

# 97
  • София
Обаче много ми харесват и си мисля дали да не й пратя още едно лично, че й давам примерно 60 лв (тя е поискала 40). Удар под кръста на конкуренцията позволен ли е  Mr. Green

Ти си луда  Laughing

Това как да го разбирам? Кажете де, ботичките са наистина сладки. Чоча, посъветвай, ти си с най-голям стаж.

# 98
  • Sofia
Миме,за 60лв ще си купиш фирмени ботушки.Намаления да искаш в момента.просто организирай един шопинг тур поне по моловете

# 99
  • София
Ама тия са чисто нови, с етикетчетата, и много ми харесват. Не ме интересува каква марка са, искам ги ПЪК  Crossing Arms Кажете дееее, как да постъпя?

Нелище, остава ли уговорката за днес?

# 100
Абе не гуменки бе, маратонки - за игра перфектни.
Виктор е в детската със такива http://www.smenzamen.com/images/08-654_06.jpg в момента, а иначе е с пантофи или най обикновенни гуменки
ама Чоча, аз купувам маратонки от 6 лв за игра и не мисля, че е срамно да споделя, че Виктор е с маратонки за 6 лв, защото има обувки и от 50 лв, които той скъса, за 1 месец - ми моите възможности не ми позволяват, докато не се научи да пази, да ръся пари за нещо, което ще съсипе колкото и скъпо да е и качествено.
Но пък тези от 6 лв не са никак лоши - имайки в предвид че първите такива му купих преди 8 месеца и са още здрави - ми за 6 лв мисля че съм доста доволна.
Възмутих се, но вярвам ме познавате и знаете, че не е с лошо, просто наистина ми е странно, детските стоки са по - скъпи от тези за нас, на това се възмъущавам, а не на това, колко пари харчи който и да било за каквото и да било - имал,да, нали знаеш Hug

# 101
  • Sofia
Щом толкова ги искаш ,я тормози  Twisted Evil

# 102
  • Sofia
Кристинке,кой говори за срам?Казвам ти,че и аз исках да мина с по-евтини обувки,но се отказах,защото за едно обуване просто се обелиха,деформираха и т.н. И вместо да купувам всяка седмица обувки,реших че е по-е добре да са по-скъпи.

# 103
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3496220 - ей ги на, на 8 месеца маратонки, за 6 лв Laughing Laughing

# 104
Ей ме на Hug Прегръщам ви всичките подред:)

Нещо ме засърбя носа и си помислих, че някой ме споменава. И верно така било, ха ха.
Мкп, трето само, ако любовницата го роди и ако е момиченце, инак не участвам:).

Новината е , че ще се женя Mr. Green
Т.е. ще бъда булка.
Дата е 07.09 петък вечер, от 18.00 в Св. Неделя. Заповядайте, ако искате да ме видите булка:) и двамата ми скъпоценни шафери.
Сега обикалям за пустите му рокли, много пара бе, озъбих се, то почват от хилядарка. Сигурно ще е под наем.

Не мога да се включа в разговора ви щото все едно падам от небето, но мисля за вас, много ми беше приятно на срещата с Янчето, Нелка и Ася. С МКП сме били по едно и също време на море, в един и същ град , но какво да се прави - съдба.

Целувки на дечицата, бъдете здрави , скоро пак ще пиша. ще ви пусна линк с роклята Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт