Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 179
  • 580
  •   1
Отговори
# 405
ааааааааа, не на вашто Mr. Green hahaha - на южното (черноморие)  Wink

бананчето ще чакам да ми го донесеш на крака  hahaha

# 406
ааааааааа, не на вашто Mr. Green hahaha - на южното (черноморие)  Wink

бананчето ще чакам да ми го донесеш на крака  hahaha

Crossing Arms никакъв банан тогава Crossing Arms какви са тези работи Mr. Green, шегувам се, да ти издам една тайна, Веселче на 22и ще е в Търново и ще носи около 10на бананчета smile3508

# 407
ми тя нищо не е споменала, пък и аз тогава ще съм по вашия край  Mr. Green  #Cussing out #Cussing out

как пък всички се наговориха да идват до Търново, когато сме на почивка  newsm78 hahaha

# 408
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Да се намеся и аз Simple Smile на 22.09 мислим за сега да сме в Търново, живот и здраве.
Ще нося бананчета, да видим колко ще са ОК до тогава Simple Smile но имам много Simple Smile
schneee ти към София няма ли да имаш път?

# 409
еми не скоро #Cussing out яд ме е, ама аз нали имам едно, което Теди ми отглежда  Hug да се надявам, че ще го получа скоро hahaha

ти за кой ще носиш толкова бананчета насам newsm78

# 410
еми не скоро #Cussing out яд ме е, ама аз нали имам едно, което Теди ми отглежда  Hug да се надявам, че ще го получа скоро hahaha

ти за кой ще носиш толкова бананчета насам newsm78

ако искаш да знаеш бананите са си много добре, вече по трето листо покарват, може и да ги снимам някога Mr. Green ама ако имаш път към нашия край, мини си го вземи, че ние кога ще наминем натам не се знае Joy

# 411
  • На края на света !
Ех как ме е яд че нямам път към вашия край Cry

# 412
веселче, август или септември ще идваш  newsm78 защото си написала 09 newsm78

то вече така ги намесихме тези краища, че  #Crazy

теди, до Варна няма да стигаме...  Rolling Eyes

# 413
септември ще идва, за празника, аз нали все да кажа че ще има Звук и светлина и я убедих Joy аз искам да питам, защо бананите сълзят? Thinking

# 414
ооооооо, септември сигурно ще съм тук (засега  hahaha)

ама то лятото звук и светлина има почти всеки ден, а много често и по два пъти на вечер Mr. Green

я да попитам и нещо полезно, че последните ми постинги  Embarassed новите листенца на лимончето ми имат светли петънца... на какво може да се дължи това newsm78

# 415
Така и така се БАНанстваме.....да си кажа моето скромно мнение.....Установих,че това е растението,което може да издържи неимоверно количество вода......Колкото повече го поливам-толкова по-хубаво става!И като го преполея..сълзи!

Снежната дама, в последно време така съм се сдухала,така хвърча, от 5 дена насам това ми е първото по-сериозно сядане на компа,че вече нищо не помня.......Много работа, много нещо и проблеми колкото искаш около нас......

А незнам дали ви се похвалих...на 22.08. евентуално във в-к Седмичен Труд ще има материал за нашето семейство.....Ако искате....вижте ме!

# 416
  • На края на света !
Цоцоланке ще се радваме да те видим но ти пак ни подсети Hug

# 417
  • Карлово
Аз да оспамя темата, Цоцоланке, ти голяма медийна звезда бре Laughing
Добре де, като миткате насам-натам из страната, на никой ли пътя не минава през Карлово Laughing

# 418
Аз да оспамя темата, Цоцоланке, ти голяма медийна звезда бре Laughing
Добре де, като миткате насам-натам из страната, на никой ли пътя не минава през Карлово Laughing

Като не можем някой с цветя и фотошоп, го компенсираме с медийни изяви....Майтапя се.....Но...има и доза истина...

Ох, пък таз Южна България ми е трън в очите......Много малко съм ходила из нея.....В Карлово съм ходила като ученичка, снимки имам дори - черно-бели правени със Смяна 08...Ама съм и хвърлила мерака на Южна България...Ако се сдобием с хубава кола догодина можем и да минем през Южна България за морето......Таман и на Бебе да дойда......

# 419
Така и така се БАНанстваме.....да си кажа моето скромно мнение.....Установих,че това е растението,което може да издържи неимоверно количество вода......Колкото повече го поливам-толкова по-хубаво става!И като го преполея..сълзи!

Снежната дама, в последно време така съм се сдухала,така хвърча, от 5 дена насам това ми е първото по-сериозно сядане на компа,че вече нищо не помня.......Много работа, много нещо и проблеми колкото искаш около нас......

А незнам дали ви се похвалих...на 22.08. евентуално във в-к Седмичен Труд ще има материал за нашето семейство.....Ако искате....вижте ме!

заради това ли сълзи банана? ами аз така ли си мисля или наистина му пречи като се мокрят листата, смисъл че долните листа върху които пада росата покафеняват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт