Форумски цветарки- вече отпускарки. 12

• 37 159
  • 580
  •   1
Отговори
# 555
Ей,Микки-браво на теб! PeaceСигурно е страхотно да имаш такава цветна градина Hug/а  аз  и тераса нямам даже Cry/

# 556
Всички са много хубави микки  Laughing  Това ми е мечтата да живея в къща с голяяяяяма градина

# 557
  • София
И аз мечтая за къщичка с градинка!

# 558
и нашето семейство е с такива мечти, ама като удариш чертата да я построиш, поддържаш или ремонтираш излиза като да купиш 2 апартамента, та аз да кажа че покрай нолината ми има някакви мушички странни newsm78

# 559
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
оф  и при мен са плъзнали. от преполиване било. много ме нервят.

слага се клечки от кибрит с барута в почвата. сега търся кибрит. тук пушенето е ограничено, незнам къде продават кибрит ooooh!

# 560
днес мъжо има рожден ден та дано и аз намажа малко -за сега каменно цвете  ама до довечера има още време

# 561

слага се клечки от кибрит с барута в почвата. сега търся кибрит. тук пушенето е ограничено, незнам къде продават кибрит ooooh!

аз тъкмо днес си мислех че цяла седмица не съм ги поливала Rolling Eyes, ама нолината си я пръскам всеки ден, значи ще огранича пулверизирането, ако не се разгонят сами тогава ще забивам клечки Thinking

# 562
хей, бъбривки Wink няма ли кой да пусне нова темичка?

# 563
Аси, сега прочетох назад и видях питането ти за орех- става ли в саксия.
Майка ми има вече 3 големи дървета в двора по следната процедура- изниква орех в градината- вероятно от случайно попаднал орех там- тя го пренася в саксия, за да не го счупят и да го опази. Гледа го в саксия известно време и после го засажда за постоянно в двора.
Вече раждат орехи Mr. Green

# 564

За първи път чувам това с кибритените клечки  newsm78 и това срущу мушички ли е  Thinking и колко клечки трябва да сложа в саксията

# 565
  • Русе
и в моите цветя има такива гадинки- пробвах с разтвор от домашен сапун, но ефект нулев

сега ще опитам и с кибритени клечки

# 566
  • София
Аз се отървах от мушичките с препарат от цветарският маг. Но идеята с клечките ми харесва. Не знаех.

# 567
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аси, сега прочетох назад и видях питането ти за орех- става ли в саксия.
Майка ми има вече 3 големи дървета в двора по следната процедура- изниква орех в градината- вероятно от случайно попаднал орех там- тя го пренася в саксия, за да не го счупят и да го опази. Гледа го в саксия известно време и после го засажда за постоянно в двора.
Вече раждат орехи Mr. Green

ааа мерси, че сподели.

аз само в саксия мога да го бучна. проблемът ми е, че в последно време повечето ми семена са изядени от червейчета #Cussing out
ще трябва да препичам пръстта ooooh!

след колко време почва да дава плодове? четах, че обикновено след 10тата година?...

давайте идеи за заглавие на новата тема

# 568
я ми кажете, понеже си вземам бял кристалон и си държа водата за поливане в бутилки от минерална вода, та ако сложа кристалона и поливам след няколко дни, ще му замине ли ефекта? бутилките си имат капачки?

# 569
  • Карлово
А утре кой вестник трябваше да си купим с мама Цоцоланка?

Снимам отделни цветя, а не цялостен изглед на градината, защото двора все още е в ремонт. Догодина идва ред на нова ограда, още пътеки, та все още не мога да се насладя изцяло на градинката, не знам откъде ще минат майсторите Thinking  Да знаете, че и стари рози могат да се преместят. Май месец се наложе да се копае канал, точно където имах две рози. Извадих ги и ги засях наново, бяхги отписала, онзи ден мъжът ми видял, че имат нови листенца

Общи условия

Активация на акаунт