Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
да бе да   Shocked 20 кила малколи са
МИРА аз ка4их снимката  да ви покажа 4е наистина съм била на плажа Mr. Green да не си помисли някой 4е съм го метнала толкова съм щастлива най после сефтосах морето даже имам малко тен smile3534

МОМИ4ЕТА ЗАБЕЛЯЗАХТЕ ЛИ 4Е И ДВЕТЕ БЕБИ СА С БУКВАТА "Н"

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 19:52 от Franito(Валентина)

# 121
  • Видин
Malejna, честита ти Надежда. Само радости да ти носи и всичко в живота й да е като раждането.
Леле на всички пожелавам такова раждане.

# 122
  • Бургас
Е хубаво де аз пак нещо не разбрах.Вкрайня сметка Тиги с операция ли роди аз останах с впечетление че  е родила нормално.

# 123
sladkish4e  аз съм навита за лекцията в Мол-а. Звучи интересно! Като наближи датата предлагам тогава да се разберем нещо, ОК?  Flutter

# 124
  • Pb
Malejna, честита дъщеричка! Да расте най-здравото и шастливо дете малката Надежда!!!

# 125
сладкишче, аз съм ЗА лекцийката, ако не съм родила дотогава сме първа писта с мама, която пристига в неделя newsm44 ураааа, край на самотните дни... даже мисля и във вторник да я водя на лекцията на 9 месеца, НО ще видим дали няма все пак да родя до тогава...
Абе момичета мислех си, явно има доста от нас които са за Майчин дом/София/ и въпреки че повечето са с планово секцио, някак си няма ли как да направим един списък с контактите на тези които ще раждат там, независимо дали секцио или нормално - не пречи да се виждаме все пак по време на престоя

# 126
Искам и аз такова лесно ражданеееееееееееее- Heart EyesЧестито на новата мама.Да е жива и здрава малката Надежда.

Ох, мен вече взе да ме хваща страх с това раждане.Като знам как ме боли на гинекологичните прегледи, представам си какво ще е като раждам TiredАма няма начин, кой каквото си направи Joy

# 127
  • София
Беличка аз както винаги забравям да питам за теста алергия и сега като прочетох поста ти се ядосах как може да съм такава патка Crossing ArmsДнес бях на ЖК и пак не питах а то и малко време ми остана ама и док не се сеща да каже! Ти как отиде да ти направят там теста къде и колко плати?
Аз сега така си хапнах и една бира си изпих и съм екстра!  Crazy

# 128
 smile3525Да са ни живи и здрави " новоизлюпените " бебоци newsm51!!!
Честито на смелите мами Ментина и Малейна! smile3501
Дай Боже на всички ни - здрави и красиви бебчета!!! :2thumbsup:

# 129
Евала , Димяни, много ме кефиш с тея бирички! Peace Всяка вечер си редовна. И като ти прочета поста и аз тогава се сещам, че и на мен ми се пие, ама е вече много късно  Rolling Eyes  Пък в това топлото време да седнеш някъде навън на хладинка и да изльокаш една студена бирица с някакво мезенце... Ооохааааааа  Mr. Green

# 130
Здравейте, момичета!

Честити бебчета на всички, нека са им живи и здрави и мноооооооого да слушкат.  bouquet

Като чета за раждането на Малейна и си спомням за моето раждане-също толкова леко и все повече се надявам, че и сега ще е така.Лошото е , че доктора ми ще отсъства от 01.08 до 08.08 и сега яко се панирах , че ще тръгна да раждам точно тогава, а без него не отивам никъде  Crossing Arms #Crazy Naughty утре ще му звъня да се видим пак, да ме погледне и ако може да предизвикаме раждането  до сряда ако има предпоставки за това разбира се.Днеска тоновете ми бяха пак малко по-ниски, но няма нищо притеснително де...

Франииииииииииии, ще загазиш ако стигна до Варна да знаеш-мнооооооого мъ кефиш Wink

Днес получих леглото за бебка през първите няколко месеца
само дето не съм си взела още спалните комплектчета.Имам и едно кошче , като това на стойката, по средата от дясно, в бежаво

Иначе до сега с мъжа ми и единия от кумовете си направихме офроуд разходка  и така добре се раздрусах по чукарите...

# 131
  • София
Всеки ден ми се пие  Mr. Greenто в тази жега само на воода се недяни  Mr. Green

# 132
Само така, Димяни! То лошо няма! Simple Smile Мен мъж ми онзи ден праща снимки на маика си в Кипър и `и пратил една снимка как надигам една бира ама направо от бутилката. Жената се шашнала! Stuck Out Tongue

# 133
Здравейте, върнах се от док, каза че иска да го вадим утре или в събота  Rolling Eyes много се шашнах  Shocked, утре в 10.30 трябва да съм в болницата, аз лично предпочитам утре да я извадят, но ще видим какво ще стане.

# 134
Гера-стискам ти палци всичко да е наред!Още сега почвам та чак до утре.Имам един въпрос -ти в Бургас ли ще раждаш?

Общи условия

Активация на акаунт