Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
  • вкъщи
ей франи направо си мацка отвсяйъде.мен ако ме видят по бански ще се разбягат хората.такъв динозавър няма просто,а и не 4е ще се намери бански като за мен де...

# 106
и аз не ставам за бански. То гащи не мога да си намеря, камо ли бански Laughing

# 107
  • София
Франи изглеждаш много добре по бански Simple Smile Аз няма да се съблека не знам до кога по бански и да отида на плаж...... то с тези стриии,ужас!  Confused
Ние цял ден нямахме вода и луднах ептем! Сега ставам да поизмия че дойде!
Чакам още 1 бебче поне до довечера Simple Smile  Peace

# 108
  • Бургас

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА  МАМА МАЛЕЙНА ДА РАСТЕ ЗДРАВА УМНА И КРАСИВА И ДА РАДВА МАМА И ТАТКО
Марианка щом мила за мен има бански значи и за теб ще се намери и междудругото след моите появявания на плжа и то няколко пъти вече ти ще им изглеждаш манекенка така че отивай спокойно.
Франи не мога да повярвам на очите си ти си на плажа все си мислех че няма да го видя това чудо тази година.

# 109
  • София
Честито на мамите с бебоци! Да ви радват и растат бързо!
Само да докладвам и аз - не съм родила, планирана съм за секцио за 1 август в Майчин дом. Изкарах 40 градусовите жеги  в болницата, беше ад!!
Днес се запознах с Шоши, ще ражда там
Стискайте палзци всичко да е наред!!

# 110
Знаех си че ще има още  Mr. Green
ЧЕСТИТО НА МАМА МАЛЕЙНА И БЕБЕ НАДЕЖДА.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.

ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ ТАКОВА РАЖДАНЕ

# 111
Запис  Hug
Връщам се от ТК, правиха ми тест за елергия, отрицателен слава Богу, още мъничко ми остана мамиии...
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА МАМИТЕ!!!!

# 112
Mацки хайде на лекции:
сп. „Моето дете“ ви кани на лекция
„Първата среща с бебето - ранно поставяне на гърда“ част от Световната седмица на кърменето
Къде: в Mall of Sofia, бул. „Стамболийски“ № 101, на 2 ет. (в зоната за хранене)
Кога: на 3 август, от 10 часа, вход свободен
Лектор: д-р Анета Попиванова, неонатолог, Консултативен център по кърмене, Клиника по неонатология, към СБАЛАГ „Майчин дом“, София
Аз смятам да отида. Коя е навита?

# 113
malejna честита ти радост!   bouquet

# 114
4естита щерка на мама mentina и добре дошло на този сльн4ев и хубав свят на бебе Ния
4естито на мама malejna и бебе Надежда.Леко вьзстановяване и много щастие

И двете мами сте избрали страхотни имена за бебетата си  bouquet

# 115
Franito, много секси снимка..сякаш си в на4алните месеци от бремеността...никакви допьлнителни "месца" не са ти се лепнали Grinning

# 116
  • Stavanger,Norway/ Varna
4естито на мама Малейна. Здраво, послу6но и усмихнато беб4е  Hug

Франито неможе6 да си представи6 какво ми е да видя родното моренце. Пак 6те ме лепне носталгията, само гледам снимката и преглъ6там гор4иво. Искам и аааазззз. Браво за формата- мама манекенка.

За кекса, в4ера се поизкексахме за последно, мама пристига дове4ера и малко 6те ни е трудно да се усамотяваме ве4е. Ама след сеанса, като ме по4наха едни контракции, 4е и боляха, викам си тръгна. Нанай, ни6то ми няма, днеска цял ден обикалям и 4истя като кон, ей сега сядам и няма и хабер за раждане. Досега бях търпелива, мам взе и мен да ме обхва6та нетърпението, Гитка- ей сега ти влизам в положението.

# 117
Frani изглеждаш страхотно!!! Hug  bouquet

# 118
Момичета, получих следния смс от Тиги:
ЗА ВСИЧКИ КОИТО СА СЕКЦИО, НОСЕТЕ СИ МАРЛЯ-ПРЕВРЪЗКА ДИШАЩА. ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ! ЧУДО Е!

# 119
  • Пловдив
честито на новите мами да са им живи и здрави бебчетата.Много се радвам за всички и нека тази тема да е запълнена само с хубави новини.
На все още чакащите-леко раждане,стискаме палци.

Общи условия

Активация на акаунт