Жегата мори ни вече, идвай АВГУСТовско бебче!

• 12 537
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
леле сутрин ми трябва вече половин час да си сгробя кокалите и да мога да стана
някой друг има ли така

# 91
  • ГОре на черешата...
Честита дъщеричка на Малейна! да расте много здрава, красива и щастлива!

Дано всички имаме раждането на Малейна Praynig Praynig Praynig!

# 92
Честито момиченце Малейна! Да ти е жива и здрава! Много умна и красива! Леко и бързо възстановяване!

# 93
Честита дъщеричка на MALEJNA,да и е жива и здрава и все така лесно да и е в живота както лесно се е появила!!!

# 94
Честита бебка на Малейна   bouquet

# 95
Честита дъщеричка на Malejna! Да е здрава и красива на мама принцесата   bouquet

Днес е хубав ден  Hug Имаме си вече две бебета, а до довечера има още време  Heart Eyes

# 96
  bouquetЧестито на новите мами и да са живи и здрави малките принцеси и да радват мама и тати с много красота и усмивки!!!  bouquet

И дай боже на всеки такова леко раждане нато на Малейна  Praynig

# 97
  • В светлината на слънцето
Здравейте вече настоящи и все още бъдещи мами  Hug
Не съм влизала от поне две седмици, тъй като нямам комп у дома и сега използвам случая, че се отбих през работата си.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ ЗА ЧУДЕСНИТЕ НОВИНИ И МАЛКИТЕ СЛАДКИ БЕБОЦИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ И ОТТУК НАТАТЪК САМО РАДОСТИ И УСМИВКИ ДА ВИ НОСЯТ! НЯМА ПО-ГОЛЯМО ЩАСТИЕ ОТ ТОВА ДА ПРЕГЪРНЕШ НОВИЯ ЖИВОТ, КОЙТО ТОКУ-ЩО Е ПРОПЛАКАЛ.

При мен новините са, че все още сме си 2 в 1. Преди 2 седмици аха да родя, но успяхме да удържим бебока. Сега пък той не ще да се показва. Разбирам го - на тая жега...  Mr. Green  Кротнало се е детето в корема и туй то. И не дава вече никакви признаци за излизане. Май му хареса да си седи вътре.  newsm78
Докторът не ми даваше повече от 20-25 юли. Беше сигурен, че повече от това няма да успея да устискам. Ама ей на! Миналия четвъртък като си уточнявахме часа за прегледа ми спомена, че може да се видим и на 2 август. Което вече си е преносване откъдето и да го погледне човек.  Thinking След малко отивам на преглед, та да видим какви ще са този път новините. Така обаче като гледам, май няма да са утешителни - тоест ще си нося корема още поне седмица.  ooooh!
Поне ми остава успокоението, че ще изпитам и двата варианта на раждане - и преждевременно (с каката) и преносено (както се очертава с малчугана). Важното е да се роди живо и здраво, пък чакането ще го преживея.  Grinning

СТИСКАМ ПАЛЦИ И ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКО РАЖДАНЕ НА ВСИЧКИ!!!

# 98
Честита дъщеричка на Malejna! Lulumba, хайде бе жена. Точно си мислех днес какво става с теб. Последният път каза, че ако не родиш ще се видим на лекциите на 9 -месеца.  Grinning

# 99
Вие поне знаете какво е контракция, а аз съм нямала нито безболезнени нито болезнени #Crazy
И аз съм така Теди,само няколко дни ме боля в дясно кръста и това беше,корема ама грам не ме е болял,а ми остана седмица и половина,???????? Намам ни разкрития,ни тапи падат,май и аз ще преносвам,ужас:(((((((Много е гадно така да чакаш:( Embarassed

# 100
Беличка къде изчезна  newsm78

# 101
ЧЕСТИТО НА МАМА МАЛЕЙНА !!! МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ СИ ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНА ГОСПОЖИЦА !!!!ДА РАСТЕ ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА  И С МНОГО КЪСМЕТ !!!!!

# 102
  • Пазарджик
Честито на мама Малейна   bouquet Да е много здрава, винаги усмихната и голяма късметлийка малката Надежда. А на мама - бързо възстановяване  Hug

# 103
Честита госпожица на мама Malejna!!! Да расте здрава и усмихната, мила и нежна  Heart Eyes  bouquet

# 104
честито беб4е на малейна

АЗ ПЛАЖУВАМ Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт