Къде в Бургас? - 3

• 32 744
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
А той как се казва все пак, за да знаем за кого да си запишем час. Има ли и други фризьори в салона?

# 61
Няма  други  само  той  подстригва..Вили  е момчето което  му помага    и   превежда  тк не знаел  перфект  български така няма опастност да  попаднете  на друг WinkПодробности като науча    ще пиша.   bouquet

# 62
благодаря, мисля да го навестя скоро

# 63
Аз сега не сьм  в  Бургас  и нямам  вьзможност да  го  видя салона   сетра ми каза   че е модерен и   направен   както трябва...така  че предполагам ще  е конкуренция на Тошко аз  там  ходя..
Ламарина   ако ти е наблизко   пиши подробности Laughing

# 64
  • Бургас
Да не работи само в салона   явно тк е личния коафьор на пофолкдивите   ...... така че   цените мисля че са нормални.

Преди 3-4 месеца дочух, че италианец ще отваря салон в Бургас, и някаква фризьорка (салона й се намирал до новата поща), щяла да подбира персонал (фризьори), чрез конкурс. Мисля, че трябваше да минат някакво обучение в София.

# 65
Миленика  този може да е друг Laughing

# 66
  • По света и У нас
Някой да ми препоръча добър обущар, че нещо все не случвам  ooooh!

# 67
  • Paris
Намерихме Лили, записахме час за сряда, после ще докладвам за впечатления Hug

# 68

Къде в Бургас? Ако си някъде из Лазур, веднага мога да те опътя към добър обущар... Беше ми паднала едната тапичка на токчето на едни бели ботуши и като знам как са ми прецаквали другаде обувки, ме беше много страх да не си окепазя ботушките, че на бялото личи много... Но останах много доволна.

На кръстовището до кметство Зора, в Лазур (близо е до стадиона) има кафе - "Водолей" се казва. Та точно до кафето има гаражче. Работят един дядо и синът му. Много съм доволна и от двамата...  Peace

# 69

Аз сьм много  доволна от  обущаря   в кс Изгрев    зад   Велека ,  има магазинчета    едно от тях е обущарско ателие  ..ако може  така да се каже.На дядото     му нося  всичките си обувки..и  знам че няма да ги опропасти..като някои  други Hug

# 70
Работи с продукти на O.P. . За маникюр  и педикюр ми взе 29лв. Перфектна е !

Благодаря, ще се пробвам. Трябва ли да си запиша предварително час?
Аз съм доволна от моята маникюристка, клиентка съм й вече 8г., но вчера моя приятелка ми каза, че в Несебър, нейната маникюристка й взема 10лв. за маникюр и 15 за педикюр с продуктите на ОПИ..... Thinking, а аз пращам за двете процедури 37лв.
Определено трябва предварително да си запишеш час. 0889721108

# 71
  • Paris
Лили дори не предполагаше каква яка Grinning реклама тече за нея из интернет-пространството. Беше супер изненадана като и казах.

# 72
Лили дори не предполагаше каква яка Grinning реклама тече за нея из интернет-пространството. Беше супер изненадана като и казах.

Mr. Green Да аз не съм и казала

# 73
Здравейте  координатите на италианеца са  Калоян 51  тел 0899 069 800 -Вили  bouquet Hug

Хайде, някой да сподели, ако посети салона, отзиви и цени.

Днес ми казаха, че боядисване, подстригване и сешоар при него е около 500 лв Flutter Но все пак нека потвърди някой,  който е ползвал услугите на човека Peace

Къде в Бургас? Ако си някъде из Лазур, веднага мога да те опътя към добър обущар... Беше ми паднала едната тапичка на токчето на едни бели ботуши и като знам как са ми прецаквали другаде обувки, ме беше много страх да не си окепазя ботушките, че на бялото личи много... Но останах много доволна.

На кръстовището до кметство Зора, в Лазур (близо е до стадиона) има кафе - "Водолей" се казва. Та точно до кафето има гаражче. Работят един дядо и синът му. Много съм доволна и от двамата...  Peace
На мен пък тоя деди ми окепази 2 чифта обувки и въпреки, че ми е  най- близкия обущар, го заобикалям Rolling Eyes

# 74
Не    взима   Rolling Eyes Shocked  500   сьс  сигурност Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт