Къде в Бургас? - 3

• 32 783
  • 306
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Определено трябва предварително да си запишеш час. 0889721108

Мерси, ще изчакам jaklins , в сряда да пише отзиви и ще се пробвам.

Някой да ми препоръча добър обущар, че нещо все не случвам  ooooh!

Зад турското консулство.
Славейков, до бл.10 - много е добър, но и много не сериозен, аз си развалих калимерата с него. Crossing Arms

Днес ми казаха, че боядисване, подстригване и сешоар при него е около 500 лв Flutter Но все пак нека потвърди някой,  който е ползвал услугите на човека Peace

Моля Shocked

# 76
От човека зад турското консулство и аз съм доволна.

# 77
  • у нас
Здравейте  координатите на италианеца са  Калоян 51  тел 0899 069 800 -Вили  bouquet Hug

това да не е новия салон, който го направиха миналата седмица. Всеки ден минавам оттам, ще се загледам в номера.

# 78
  • Бургас
От човека зад турското консулство и аз съм доволна.
и аз от него!  Peace

# 79
Подстригване  +маска  + сушоар  е    35 лв  Никави 500 лв няма Crazy

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 11:23 от bluevelvet

# 80

Ама направени лично от италианото или от адютанта му?

# 81
  • Бургас
Момичета, знаете ли къде има магазини за мебели втора употреба? Знам само един близо до х-л Атаген. Искам да си занеса мебелите.

# 82
  • у нас
Здравейте  координатите на италианеца са  Калоян 51  тел 0899 069 800 -Вили  bouquet Hug

това да не е новия салон, който го направиха миналата седмица. Всеки ден минавам оттам, ще се загледам в номера.

Мда, там е точно, салона е боядисан в златисто. Peace

# 83
Момичета, знаете ли къде има магазини за мебели втора употреба? Знам само един близо до х-л Атаген. Искам да си занеса мебелите.

По Гладстон има няколко магазина, но не мога да ти дам точни номера... Единия се падаше някъде около Пожарната, на отсрещната страна на улицата (пък може и някъде по-към Младежкия да се пада). Мисля, че от този магазин, даже идват до вас да оценят мебелите. Те ги взимат в магазина, продават ги и като ги продадат ти дават парите, които предварително сте се уговоили че ще получиш от родажбата. Ние носихме едни стари дивани...  newsm78 Но наистина не се сещам за точния адрес...

# 84
  • Бургас
Smile!, благодаря! Ще го потърся.

# 85
  • Бургас

Този зад х-л Атаген - ул. Странджа, тел.530086.

Но наистина не се сещам за точния адрес...

Мисля, че улицата е Патриарх Евтимий и близо с пресечката на кн.Борис I или Стамболийски newsm78

# 86
  • По света и У нас
  bouquet на всички за препоръките за обущар  Wink
ще се опитам да ги занеса при този зад Турското консулство, дано само лесно го намеря  Rolling Eyes

# 87
  • Бургас
Здравейте някой знаели къде в Бургас може да ми се извърши  ултразвуково почистване на лице?

# 88
  • Бургас
Здравейте! Исках да попитам дали някой знае къде да намеря антицелулитния гел на "Билка" ? Прочетох за него от една тема тук и наистина бих искала да го пробвам  Heart Eyes

# 89

Ама направени лично от италианото или от адютанта му?

от италианеца салона  се казва Реджина- Кралица означава     в златист  цвят е боядисан  мебелите са аристократични  и  има  много огледала   за дамите  Flutter Wink

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 19:25 от bluevelvet

Общи условия

Активация на акаунт