Къде в Бургас? - 3

• 32 731
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и У нас
Миленика - не си  Wink

eli12345 - виж евентуално в магазина за италиански обувки /ако не бъркам и чанти имаше/ на Републиканска, близо до Богориди, всъщност на ълъга на Републиканска и Софроний  newsm78 /така пише на картата на BGmaps/ ... Преди време моя приятелка си беше купила чанта от там и беше останала много доволна  Peace

# 106
Някой по моето питане?   newsm78 

Здравейте, момичета! Четох в предните теми, но не намерих точно каквото ми трябва...
Най-добрата ми приятелка е къдрава. Преди година в София си изправи трайно косата. Трайно, имам предвод като къдренето, само че ти изправят косата  Wink Та сега търси информация дали и някъде в Бургас се извършва въпросната услуга и дали е качетсвено...

Кажете при кого да я пратя и ориентировъчно какви са цените, ако знаете  Money

Мерси предварително!  bouquet

# 107
  • Бургас
Не мога да ти помогна много, понеже не съм си правила трайно изправяне. Милен фризьора, каза че прави такова, намира се на ул.Юрий Венелин.

# 108
  • Бургас
eli12345 , скоро ходих в един магазин ... той се намира срещу църквата "Кирил и Методий" , има сграда на ъгъла (нещо като Пиргос-а ама в по-малък вариант) - и вътре има и магазин за италиански чанти - на мен много ми харесаха! Май не ти го обясних много добре  Blush дано си ме разбрала !

# 109
Момичета знаете ли къде продават билети за концерта на Слави, че не остана много време, дали ще мога да си взема...

# 110
Момичета знаете ли къде продават билети за концерта на Слави, че не остана много време, дали ще мога да си взема...

Във всички офиси на телевизия "RN" Peace По бул. "Демокрация", кооперацията преди голямото кръстовище, където продават матраци "Нани", точно на гърба им е офисът, който аз знам!

# 111
  • По света и У нас
Ако е във всички офиси на RN, ето ти и останалите координати:
http://www.rn-tv.com/kontakti.php

# 112
Моят въпрос е малко по-различен , но се надявам да има знаещи.
Търся си куче - самоед , не държа да е с родословие или родителите му да са шампиони в някаква измислена изложба,
просто искам хубаво здраво кученце , за което да се грижа и  обичам.
Ако някой има инфо за развъдници в Бургас или Варна , или познати , които скоро ще си имат поколение самоедчета , моля да споделят.

Благодаря предварително  на всички   bouquet

# 113
На тротоара пред бившия Унисон също продават.

# 114
А къде продават официални дрешки за малко момченце?

# 115
Здравей  хубави детски  дрешки има  в Трия  на третия  етаж  голям детски  магазин има,Канз   също имат хубави    дрехи и може да погледнеш  срещу Чико    Кокодрило     се казва  магазина.В Бенетон няма нищо официално Hug

# 116
 Wink   запис

# 117
  • DE
Момичета, една бъдеща мама от Варна ме пита къде може да иде в Бургас на 3Д и дали Калчева е добра.
Тя не може да намери темата и затова аз ви питам от нейно име!
Мерси много!

# 118
Къде има добърочен лекар???

# 119
Добър очен в Оксикома  .Ние цялото семейство  ходим  при  др. Джокова bouquet

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 13:19 от bluevelvet

Общи условия

Активация на акаунт