Жега Хасковлийчето мори, търсиме прохлада, но уви

• 18 699
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
ами аз познавам Янко Митев и Силвия Предова, те са актьори от кукления театър. когато има вечерни представления, тя занимава децата в детската стая и Йоан я обожава. и Янко е мн.готин с децата   ura преди май беше 50 лв., но сега не зная. ако искаш мога да ти намеря телефоните им и да ти ги пратя на лични, а ти ще ги питаш...
много ще съм ти благодарна да ми ги изпратиш на ЛС:)
а ина4е тази ве4ер ходихме в Двете кукли и питах как им е организацията с РД, май ще сме там , дори и тортата ще си поръ4аме от там....не е на хубаво място, но ина4е на децата най-много им харесва за игра....трудно е да не можеш да си избереш място за празнуване на РД на детенце....

# 151
  • France
Здравейте, момичета. Пак съм на линия- бяхме в Сф.
ТЪРСЯ КОМПАНИЯ ЗА АРАПЯ! Мои приятели си оставиха караваната там- голяма. По празниците има ли желаещи мами да отидем за 3-4 дена там?

# 152
  • под шипковия храст
Здравейте, момичета. Пак съм на линия- бяхме в Сф.
ТЪРСЯ КОМПАНИЯ ЗА АРАПЯ! Мои приятели си оставиха караваната там- голяма. По празниците има ли желаещи мами да отидем за 3-4 дена там?

обичам Арапя!!! само дето ние вървим комплект с татко и бебе - иначе мислехме да ходим точно там...ако не намериш по-добра компания, може да се нагласим, таткото може и в палатка  Wink

Бубу-линка до утре ще намеря телефоните и ще ти ги пратя на лични. Peace

# 153
здравейте!отдавна не съм писала,само ви чета.ама при нас нищо интересно.след морето бяха болни и двете дечица и сега от седмица са добре.не вдигнаха температура и смело пребориха вирусите,но бяха криви,а се притеснявах много да не се обезводни Соня.но...всичко мина!
сега готвим Митко за градина и на мен ми е ужасно мъчно!не сме се разделяли досега!а той толкова иска на градина.само сме му разказвали какво ще прави там,а желанието му е огромно.дано се запази и като тръгне и дано не плаче,че ще ми скъса сърцето!
mitbul,може ли да ми пратиш и на мен телефоните?ще съм ти много благодарна!
спорен ден!

# 154
  • Хасково
Здравейте! Почерпете се виртуално за здравето на новото християнче Дияна

# 155
ЧЕСТИТО КРЪЩЕНЕ НА ДИДИ! ДА Е ЗДРАВО И МНОГО ОБИЧАНО ДЕТЕ!
  bouquet Heart Eyes  bouquet

ЧЕСТИТА НИ ПРАЗНИЧНА СЕДМИЦА, СЪГРАЖДАНИ!
 Party Wink Party

# 156
  • под шипковия храст
tony_nm поздравления и от мен! и на нас ни предстои кръщене на малката пуканка. разказвай...

# 157
  • Някъде там на юг...
Тони,

Честито !  bouquet

И аз очаквам разказ, може и кратък, че и на нас ни предстои  Wink

# 158
Здравейте! Почерпете се виртуално за здравето на новото християнче Дияна
Да ви е живо и здраво християн4ето:)!

# 159
  • хасково
           Честито християнче на мама Тони!

Помогнете- от къде да си сваля Фотошоп, най-новата ми мания. Не че имам много време , ама знае ли се........

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 15:44 от munka1

# 160
Здасти на всички.
Вчера се завърнах от морето и реших да ви поздравя.
Гледам много неща са се случили.Честито на рождениците и на кръстените със закъснение.  bouquet

# 161
  • Хасково

И аз очаквам разказ, може и кратък, че и на нас ни предстои  Wink
незнам какво да ви разкажа- едно го мислехме, друго стана- имам предвид че бяхме приготвили едни дрехи, пък времето доста ни изненада и се наложиха промени. Като цяло обаче добре се получи, доволна съм от церемонията- достатъчно дълга, но не и досадна, определено повече ми хареса в сравнение с кръщенето на баткото на Бачковския манастир. На Дидка многи й хареса хора и непрекъснато натам гледаше(т.е. назад, а татко й правеше филм), изобщо не поиска да иде в кръсницата (сестра ми) и аз я държах, а пък за самото кръшение няма да обяснявам-прилагам снимков материал

после добре се почерпихме...и празника свърши.

# 162
  • Някъде там на юг...
Munka1,

в замундата го има - CS2 версия, може и по-нова да има. Дори човека си е  написал и как да си го хакнеш  Wink Успех!

# 163
Момичета, да се похваля...от неделя бебчо е с първо зъбче  Mr. Green Май леко проби..да видим как ще е с останалите  Blush

# 164
  • Хасково
Момичета, да се похваля...от неделя бебчо е с първо зъбче  Mr. Green Май леко проби..да видим как ще е с останалите  Blush
Честито първо зъбче на Жорко. Всички да пробият леко.

Общи условия

Активация на акаунт